Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

yapma ya... meyve yememek benim için çok zor.. Şİmdi yaban mersini denilen kırmıız kurutulmuş mmeyve var.. Bir avuç yiyorum. Çok iyi antioksidan... Ara öğün güzel gidiyor

yaban mersini çok duydum, küçük çocuklara falan yediriyorlar çok faydalıymış, vücut direncini iyi tutuyormuş. ama çok pahalı valla almaya kıyamıyorum:)

bu arada listemiz hazırlanmış en sonda ben varmışım:) önce güzel haberleri sizden alırız inşallah sonra da ben müjdeli haberi veririm belki. hadi hayırlısı..

yaban mersini çok duydum, küçük çocuklara falan yediriyorlar çok faydalıymış, vücut direncini iyi tutuyormuş. ama çok pahalı valla almaya kıyamıyorum:)

Bence imkan varsa alınmalı.. Zaten günde 1 avuç uzun süre gidiyor...gebelik testlerine verdiğimiz paraları birktirelim:)

Yolculuk meselesini doktora danıştım. Bu tip yolculuk gebeliğin son aylarında erken doğum tehlikesi varsa sakıncalı olurmuş ancak. Erken dönemde sorun olmaz gebeysen bile dedi.

Bu arada ben wwww.doktorsitesi.com dan çok faydalanıyorum arkadaşlar. Doktorlar sorularınızı cevaplıyorlar. Tavsiye ederim size de.

Bu ay adet olursam aşagıdaki kürü yapmayı düşünüyorum. Sabah akşam bir yemekkaşığı diyor ben bir tatlı kaşığı yemeyi düşünüyorum..

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Hiç yapan oldumu bu macunu

günaydın arkadaşlar.ben bu testler ilgili bişey soracam.testler çift çıkınca 24-48 saat içinde yumurtlama olacak diyoya.24 saatten az kalmışsa çift çizgi çıkmazmı.benim kafam karışıyor.

tren yolculuğu çok rahat bir yolculuk beliniz aradığında gezip yürüyebilirsiniz. araba gibi sarsıcılığı yok. bence gidingamyoncuiremsu

tren yolculuğu çok rahat bir yolculuk beliniz aradığında gezip yürüyebilirsiniz. araba gibi sarsıcılığı yok. bence gidingamyoncuiremsu

Evet. Ben Eskişehirliyim 6 senedir sürekli trenle gidip geliyorum ailemin yanına :) Ben de çok seviyorum ve rahat ediyorum tren yolculuğunda. Zaten hamile de olduğum belli değil de, doğmamış çocuğa don biçmek benimkisi zemuszemus

bende adetimi sabırsızlıkla bekliyorum bu kürü yapmak için. bununla ilgili bi topikte okumuştum faydasını gören çok vardı. inşallah bizdede işe yarar:Saruboceq:

arkadaşlar bu gün adetimin birinci gününden itibaren 12. gün ve dünden beri belim kasıklarım ağrıyor ve sanki adetmişim gibi beyaz akımtım var. bu mudur yumurtlama günleri acaba..

canım bende bilecikliyim hemşeri sayılırız olumunekankayizsmile

günaydın arkadaşlar.ben bu testler ilgili bişey soracam.testler çift çıkınca 24-48 saat içinde yumurtlama olacak diyoya.24 saatten az kalmışsa çift çizgi çıkmazmı.benim kafam karışıyor.

bildiğim kadarıyla, yumurtlamana 24 saatten az bir zaman varsa zaten bir gün önceden yaptığın testte çift çizgiyi görürdün heralde. ertesi gün yaptığında LH hormonu azalacağından Test bölümündeki çizgi, Control bölümündeki çizgiden daha silik olmalı.
ben pazar günü yaptım mesela çift çizgiyi gördüm, iki gün sonra merak ettim tekrar yaptım Test bölümü çok silikti. dmekki 1 gün önce yumurtlamışım dedim.

ben akşam 9:00 da yaptım çift çizgi.11:30 da yaptım tek çizgi çıktı. bu arada yumurtlama olmuşmu oluyor.çok karıştı galiba.delikafadulden

bende adetimi sabırsızlıkla bekliyorum bu kürü yapmak için. bununla ilgili bi topikte okumuştum faydasını gören çok vardı. inşallah bizdede işe yarar:Saruboceq:

arkadaşlar ben aylar önce bu kürü yaptım
ve adeterim aşırı düzensizleşti
ve malesef pko olduğumu öğrendim
kürü yapmadan önce doktor kontrolüne gitmiştim
ve hiç bir şeyim yoktu yani kist falan yoktu
arkadaşlar size tavsiyem eğer bir kür yapmak istiyorsanız
soğan kürünü yapın ben bu ay yaptım ve doğalabir şekilde yumurtladım
hem soğan kürü rahimi temizliyor

yyaaa çok kafam karıştı şimdi. evet bu kürden sonra kisti olanda çok. ben zaten pko yum şimdi soğan yapıyorum, onu yapınca tekrar azarsa yaeyvahedigeldismile
bu ay kendi halinemi bıraksam acaba, hazır soğanı yapıyorum, zaten kürüm bitince gidecem kontrole bakıcam gecmişmi. sağol canım fikirlerin içinbilmiyorumkismile

yaptım ben ama sadece 1 gün 1 kaşık yiyebildim o ne fecaat taddır öyle yaaaaa

ben akşam 9:00 da yaptım çift çizgi.11:30 da yaptım tek çizgi çıktı. bu arada yumurtlama olmuşmu oluyor.çok karıştı galiba.delikafadulden

testlerde genelde testin sabah 10 ile akşam 8 arası yapılması gerektiği yazıyor ama akşam 9 da yapmışsın yanlış çıkmış olabilir mi bilemiyorum. testi sabah 11.30 da yapmadan 3-4 saat önce sıvı tüketmeyip, idrarını tuttuysan tek çizgi görmen doğruysa, bu akşam ve yarın çalışmalara başlayabilirsin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…