Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Günaydın arkadaşlar, ben de geldim.
birazdan tabloyu yapıp koyucam.
Sabah ateşimi ölçtüm 37,2 idi. İyice ümitlenmeye başlıyorum....

Adet günün ne zaman? Bişey sormak istiyorum.. Ateş ölçümü ile hamilelik arasında bi bağıntımı var..

kafamçokkarıştı

yok zor olmaz zemuszemus, o zaman şöyle:

1. Yumurtlama tarihi geçik regl bekleyenler
2. Regli gecip yumurtlama bekleyenler
3. Regli gecikenler (kaç gün geciktiğini yazsınlar)
4. Hamile olanlar

hmm 1. gruba giriyorum ben, 26 ekim...

hey ben ne dicem size dün örendim. Canım çok midye yemek istedi çok severim tam alacaktım ki ablam çığlığı bastı :) hamile kalmaya çalışan ve hamile asla midye yememeliymiş içindeki çinko mu ne (yanlış olabilir bilmiorum) bebeğin tutunmasını engellermiş. Bi bilgi belki lazım olur :)

bence git bişey olmaz
gönlünü ferah tut

canım doğru zararlıı
çinko değilde ağır metaller var diye biliyom

Arkadaşlar şu an katılan tüm arkadaşlarımız 1. Gruptan listeye giriyorlar. Eğer sonradan katılanlar olursa, güncelleriz.
Melony bugün regl olmazsa onu 3. Gruba alırız, haber verirse.

Yumurtlama tarihi geçmiş olup, regl tarihini bekleyenler: :CüvCüv:

Melony……………………….22 Ekim

Crafty………………………...25 Ekim
Tansell……………………….25 Ekim
Oğlak75……………………...25 Ekim
Bblau………………………...25 Ekim

Drgks………………………...26 Ekim

Belgisel………………………29 Ekim

Ronya................................2 Kasım

Sibelhan……………………...3 Kasım

Son düzenleme:

bunu ben de duymuştum...

heyyy beni unuttunuzmu :çok üzgünüm:
2 kasım

canım şöyle bişey biliyorum. Midye gibi deniz dibi ürünlerinde Hg gibi ağır metal barındırabilirler. Sağlıklı değildir..Hamilelik düşünenler çig et de yememeli. Mesela çig köfte, sosis, salam felan yenmemeli.. Toksoplazma yapabilir. Hamilelikte çok tehlikeli.. Bu arada arkadaşlar benim en önemli özelliğim çok sağlıklı beslenirim bütün hayat felsefesi olarak.

benim en büyük özelliğimde sağlıksız beslenmem :) abur cubur çiğ et vs Allah ne verdiyse

Evet canım, ovulasyondan sonra ateş düşmez yüksek devam ederse muhtemelen hamilesin anlamına geliyormuş.

Bence ateş ölçümü çok zor. Zaten herkes grip, virüsler çok. Ateşimiz inip çıkıyordur. Ben bu yöntemi pek tavsiye etmem..

benim en büyük özelliğimde sağlıksız beslenmem :) abur cubur çiğ et vs Allah ne verdiyse

Yapma canım...ben tam hastayım beslenme konusunda.. Herşeyi yemem, genelde evde kendim yemek yaparım. Dışarıda pek yemem.. Mesela kış geldi.. Her akşama sıkma meyve suyu içerim. Ama dün eşim uyardı, dün akşam yine havuçları ve elmaları yıkadım sıkıyorum.. Eşim havuçta A vitamini fazla vardır, hamilelikte çok alınması istenmez havuç miktarını azalt dedi.

tebriklerra.s.
ara ara bizede tavsiyelerde bulunursan sevinirizyerimseniben

valal bende yemek yaparım ama dışarda da çok yerim. meyve de yemem çok sağlıksız biliorum

Bu aralar kuşburnuna taktım.. Öyle sallama çay değil... Akatrımdan aldım akşamaları demlerim.. İyi bir C vitamini kaynağı.... Kabızlığada süper geliyor.. Çokda lezzetli. Bide çayı kupaya koyduktan sonra çubuk tarçın koyun. Müthiş keyifli.... Ben bu topiğin Ender Saracı oluyum:)

valal bende yemek yaparım ama dışarda da çok yerim. meyve de yemem çok sağlıksız biliorum

yapma ya... meyve yememek benim için çok zor.. Şİmdi yaban mersini denilen kırmıız kurutulmuş mmeyve var.. Bir avuç yiyorum. Çok iyi antioksidan... Ara öğün güzel gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…