-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #10.301
Günaydın arkadaşlar, ben de geldim.
birazdan tabloyu yapıp koyucam.
Sabah ateşimi ölçtüm 37,2 idi. İyice ümitlenmeye başlıyorum....
kafamçokkarıştı
yok zor olmaz zemuszemus, o zaman şöyle:
1. Yumurtlama tarihi geçik regl bekleyenler
2. Regli gecip yumurtlama bekleyenler
3. Regli gecikenler (kaç gün geciktiğini yazsınlar)
4. Hamile olanlar
Adet günün ne zaman? Bişey sormak istiyorum.. Ateş ölçümü ile hamilelik arasında bi bağıntımı var..
Buarada bişey sorucam, hafta sonu tren yolculuğu yapmayı planlıyorum hamileysem zararı olur mu sizce?
İnternetten biraz baktım zararlı olmadığından bahsediyor...
Zaten hergün işe gelmek için 30 km gelip, 30 km gidiyorum arabayla, o daha sarsıcı...
Trenler eskisi gibi değil sarsalamıyor insanı ama...
Siz ne dersiniz?
hey ben ne dicem size dün örendim. Canım çok midye yemek istedi çok severim tam alacaktım ki ablam çığlığı bastı :) hamile kalmaya çalışan ve hamile asla midye yememeliymiş içindeki çinko mu ne (yanlış olabilir bilmiorum) bebeğin tutunmasını engellermiş. Bi bilgi belki lazım olur :)
hey ben ne dicem size dün örendim. Canım çok midye yemek istedi çok severim tam alacaktım ki ablam çığlığı bastı :) hamile kalmaya çalışan ve hamile asla midye yememeliymiş içindeki çinko mu ne (yanlış olabilir bilmiorum) bebeğin tutunmasını engellermiş. Bi bilgi belki lazım olur :)
Arkadaşlar şu an katılan tüm arkadaşlarımız 1. Gruptan listeye giriyorlar. Eğer sonradan katılanlar olursa, güncelleriz.
Melony bugün regl olmazsa onu 3. Gruba alırız, haber verirse.
Yumurtlama tarihi geçmiş olup, regl tarihini bekleyenler: :CüvCüv:
Melony……………………….22 Ekim
Crafty………………………...25 Ekim
Tansell……………………….25 Ekim
Oğlak75……………………...25 Ekim
Bblau………………………...25 Ekim
Drgks………………………...26 Ekim
Belgisel………………………29 Ekim
Sibelhan……………………...3 Kasım
heyyy beni unuttunuzmu :çok üzgünüm:
2 kasım
canım şöyle bişey biliyorum. Midye gibi deniz dibi ürünlerinde Hg gibi ağır metal barındırabilirler. Sağlıklı değildir..Hamilelik düşünenler çig et de yememeli. Mesela çig köfte, sosis, salam felan yenmemeli.. Toksoplazma yapabilir. Hamilelikte çok tehlikeli.. Bu arada arkadaşlar benim en önemli özelliğim çok sağlıklı beslenirim bütün hayat felsefesi olarak.
Evet canım, ovulasyondan sonra ateş düşmez yüksek devam ederse muhtemelen hamilesin anlamına geliyormuş.
benim en büyük özelliğimde sağlıksız beslenmem :) abur cubur çiğ et vs Allah ne verdiyse
canım şöyle bişey biliyorum. Midye gibi deniz dibi ürünlerinde Hg gibi ağır metal barındırabilirler. Sağlıklı değildir..Hamilelik düşünenler çig et de yememeli. Mesela çig köfte, sosis, salam felan yenmemeli.. Toksoplazma yapabilir. Hamilelikte çok tehlikeli.. Bu arada arkadaşlar benim en önemli özelliğim çok sağlıklı beslenirim bütün hayat felsefesi olarak.
tebriklerra.s.
ara ara bizede tavsiyelerde bulunursan sevinirizyerimseniben
Yapma canım...ben tam hastayım beslenme konusunda.. Herşeyi yemem, genelde evde kendim yemek yaparım. Dışarıda pek yemem.. Mesela kış geldi.. Her akşama sıkma meyve suyu içerim. Ama dün eşim uyardı, dün akşam yine havuçları ve elmaları yıkadım sıkıyorum.. Eşim havuçta A vitamini fazla vardır, hamilelikte çok alınması istenmez havuç miktarını azalt dedi.
valal bende yemek yaparım ama dışarda da çok yerim. meyve de yemem çok sağlıksız biliorum