- 19 Ağustos 2009
- 1.235
- 36
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #10.261
e yapsana test ya of ne sabırlısınız he maşallah
ragl bekleyenler bi regl olan 2 yumurtlama bekleyen 3 şeklinde bi tablo mu olsa ki acep bide en cafcaflısından hamile olsun :) zor olmazsa tabii ki
Hamilelerin 6.hissi daha açık olurmuş bence sen de hamilesin baksana herşeyi hissediyorsun a.s.
kafamçokkarıştı
yok zor olmaz zemuszemus, o zaman şöyle:
1. Yumurtlama tarihi geçik regl bekleyenler
2. Regli gecip yumurtlama bekleyenler
3. Regli gecikenler (kaç gün geciktiğini yazsınlar)
4. Hamile olanlar
:) süper ben 1 sıradayım o zaman tannsel ve oglek ile birlikte 25 ekim beklioruz
Aynen ben de 25 ekimle 1. kategorideyim, belgisel de 29 ekimle ilk kategoride..
yok mu başka, gel hanımmmm tabloya gellllllll aklinialirimsmile
yalnız 25 ekim ne bereketli tarih he süper hadi bi 25 ekim bebeği çıksın aramızdan en azından birimizden lütfen yaaaaaa
Hepimizden çıkarmış fire vermeden :)
Süper olur :)
ewett süpper olur hepsini kafa kafaya vurma günü yaparız senede bir ne çektik siz gelene kadar die
:) süper ben 1 sıradayım o zaman tannsel ve oglek ile birlikte 25 ekim beklioruz
Bu arada çamaşır suyunu denedim hemen onu yazayım. Biraz idarara bir kapak çamaşır suyu döktüm. Oran vereyim idrar 4 ölçü, çamaşır suyu 1 ölçü gibi düşünün. Yarım parmak kadar köpürdü... Bu ne anlama gelir bilmiyorum ama bir köpük gördüm ya mutluyum zemuszemus
ronya senin çocuğun var mıydı canım ben hep senin ilk bebeğinmiş gibi düşünüyordum
canım 3 yaşında oğlum var
ikinciyi istiyoruz
1 yıldır uğraşıyoz tık yokk kaydirigubbakcemile3
hadi gözünaydın canım
yalnız 25 ekim ne bereketli tarih he süper hadi bi 25 ekim bebeği çıksın aramızdan en azından birimizden lütfen yaaaaaa
Gerçekten ya bu ay hepimiz hamile kalalım sonra ayrı bir topic açar hamilelik boyunca oradan devam ederiz. :sm_cool:
2011 haziran anneleri topiğine geçelim hep birlikte yanlış mı oldu kızlar ya haziran oluyor demi