Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ronya ovulasyon testi yaptın mı sabah,nasıl çiktı,benim adetime 2 gün kaldı ve test hala otlu gösterior.Romanyada bir sitede okudum,hamilelik zamanında yapılmaz,çünkü pozitif gösterıyor.inşallah oldu bu ay.

ronya ovulasyon testi yaptın mı sabah,nasıl çiktı,benim adetime 2 gün kaldı ve test hala otlu gösterior.Romanyada bir sitede okudum,hamilelik zamanında yapılmaz,çünkü pozitif gösterıyor.inşallah oldu bu ay.

bende onu okudum biliyorum
çünkü hamilelikte östrojen arttığıdan böyle bir durum olabiliyomuş
tabi iilada olcak diye bişey yok.umarım hamilesindir
ebrucum benim bu sabah negatif çıktı

kızlar selam ben alanyadayım ünv mezunu ev hanımıyım 2yıl 7 ay dır evliyim eşimle 2001 de tanıştım arada sırada ücretli öğretmenlik çıkarsa yapıyorum 2 doğal düşük bir başarısız tüp denemem var bu arada adet tarihim yarın 22 ekim karbonat testini duymuştum eskiden kadınlar bunu uygularmış hatta bir kere yapmıştım ama olmamıştı

Akşam idrar testi yaptım, adete 4 gün var ya, beklendiği gibi negatif...
Çamaşır suyu testini yaptım köpürdü, ama karıştırdım kulak çıbığıyla :)))
buarada listeye katılan varmı sibelhandan başka :)

Akşam idrar testi yaptım, adete 4 gün var ya, beklendiği gibi negatif...
Çamaşır suyu testini yaptım köpürdü, ama karıştırdım kulak çıbığıyla :)))
buarada listeye katılan varmı sibelhandan başka :)

Benim çamaşır suyu köpürdü ama karbonat köpürmedi canım. Şimdi çamaşır suyuna mı inansam karbonata mı şaşırdım sırnaşık şey

Gebelik testi icin daha erken biliyorsun 4 günde çıkmama ihtimali çok yüksek...

Kızlar Günaydın;

Bugün topigi ben açtım... Herkese selamlar... Güzel haberler bekliyorumopuyorumnanaktan

Günaydın arkadaşlar, ben de geldim.
birazdan tabloyu yapıp koyucam.
Sabah ateşimi ölçtüm 37,2 idi. İyice ümitlenmeye başlıyorum....

Buarada bişey sorucam, hafta sonu tren yolculuğu yapmayı planlıyorum hamileysem zararı olur mu sizce?
İnternetten biraz baktım zararlı olmadığından bahsediyor...
Zaten hergün işe gelmek için 30 km gelip, 30 km gidiyorum arabayla, o daha sarsıcı...
Trenler eskisi gibi değil sarsalamıyor insanı ama...
Siz ne dersiniz?

Buarada bişey sorucam, hafta sonu tren yolculuğu yapmayı planlıyorum hamileysem zararı olur mu sizce?
İnternetten biraz baktım zararlı olmadığından bahsediyor...
Zaten hergün işe gelmek için 30 km gelip, 30 km gidiyorum arabayla, o daha sarsıcı...
Trenler eskisi gibi değil sarsalamıyor insanı ama...
Siz ne dersiniz?

Canım bence hiçbişey olmaz... Olcak varsada oluyor zaten... Ben ilk gebeliğimde düşük yaşadım.. Hamile olduğumu ögrenince kendime çok dikkat ettim... Ama boş gebelikten 8 haftalıkken kürtaj oldum... Takma bence bişeye takınca daha çok olumsuzluk oluyor..

X