-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #10.221
Bende az önce forumda okudum, bir üye yapıyormuş her ay domestosla kaydirigubbakcemile3
idrara domestos döküyormuş köpürmeye göre yorumluyormuş ama ben ilk kez duydum
Sen biliyormusun Belgisel nasıl olacağını, yapalım valla kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 aman kızlar yapmayın.
Bişi değil bu seferde elimde çamaşır suyu bu neye köpürmedi diye ağlayacağım...
Bende buradan okudum. Az idarin uzerine çamaşır suyu döküyormussun, kabarırsa hamileymişsin. Ama bana ikna edici gelmedi. Yine de eğlencesine deneyebiliriz kaydirigubbakcemile2
temiz plastik bir kaba idrarı koyup üstüne karbonat ekliyormuşuz, kabarıp kalkıyorsa gebelik varmış.Bir de karbonat alacağız şimdi kaydirigubbakcemile3
Kabartma tozu olmaz mı ki delikafadulden
Bir kimyacı olarak acaba hamilelikle idrarın asitliği artıyor çamaşır suyuda bazik.. Bir reaksiyon oluyo galiba
Bir kimyacı olarak acaba hamilelikle idrarın asitliği artıyor çamaşır suyuda bazik.. Bir reaksiyon oluyo galiba
Olmazmış canım ben de araştırdım,karbonat olacak . Ben de çamaşır suyunu deneyeyim diyorum elimin altında var nasıl olsa :jeyyar:
Bilirkişi olabilir diyor, akşam hemen deneyelim o zaman
İş çıktı bize yine
ahahahhahahahaha
olmadı aynen baktım kabarmadı porçöz döküp içime soluyacağım bende napiim çizdik cümleten !
Bence hata bizde ne bu böle kafaya takma anlamadım ki! İşten çok sitede takılıorum çizdim ben direkt. Eskiden millet pıt pıt dooruodu, istemeyen hamile kalıo bu ne ya sal çayıra mevlam kayıra yani :) muhabbeti mi deiştirsek bi reset atalım kafamıza :) birbirimizi tanıyalım mesela :) 28 yaşındayım ist şişli de oturuorum İK umanıyım. 4 yıllık evliyim. Eşim ilk sevgilim. ptesi 10. senemiz dolacak çıkmaya başlayalı. Sizde yazsanıza :)
Ben de öyle yapayım o zaman, bakarsın köpürür Belgisel, belli mi olur :hulya:
ahahahhahahahaha
olmadı aynen baktım kabarmadı porçöz döküp içime soluyacağım bende napiim çizdik cümleten !
Bence hata bizde ne bu böle kafaya takma anlamadım ki! İşten çok sitede takılıorum çizdim ben direkt. Eskiden millet pıt pıt dooruodu, istemeyen hamile kalıo bu ne ya sal çayıra mevlam kayıra yani :) muhabbeti mi deiştirsek bi reset atalım kafamıza :) birbirimizi tanıyalım mesela :) 28 yaşındayım ist şişli de oturuorum İK umanıyım. 4 yıllık evliyim. Eşim ilk sevgilim. ptesi 10. senemiz dolacak çıkmaya başlayalı. Sizde yazsanıza :)
ahahahhahahahaha
Canımcım sana katılıyorum....
Bende 28 yaşındayım.. Kimya öğretmeniyim...4 yıldır evliyim..1 düşük yaptım.Eşimi çok seviyorum, severek evlendik... Televizyon programları gibi oldu evlenmek için çıkıp tanıtıyorlarya kendilerini. Esra Erolla Gebelik istiyorumkaydirigubbakcemile3
Akşam nete girebilen olursa sonucu yazsın ben çok merak ederim.
ahahahhahahahaha
Akşam kayınvalideye uğrayacağım, gelir gelmez dener yazarım kaydirigubbakcemile2
Başka deneyen olursa yazsın kaydirigubbakcemile2
hadi kızlar kendinizi tanıtın bu arada, dağılsın kafalar sositososito