- 24 Eylül 2010
- 6.241
- 11
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #10.241
Esra Erol olmaz :) Esra Ceyhan olsun :) Müge Anlı yumurtalarımızı bulsun spermlerle buluştursun. Sorun varsa müdehale etmeye Seda Sayan gelsin.
Esra Erol olmaz :) Esra Ceyhan olsun :) Müge Anlı yumurtalarımızı bulsun spermlerle buluştursun. Sorun varsa müdehale etmeye Seda Sayan gelsin.
Çok tatlısın yaaa...Sen beni güldürdün Allahda seni güldürsün:)
Kızalr öpüyorum sizleri... Güzel haberler bekliyorum.. Olmazsa Kasım topiğimiz var :)
tannsel sen yapabilcen mi takvimi yada şöle aşaadaki gibi mi olsa
Crafty yumurtlamada çift çizgi gördü denedi 25 Ekim regl bekliyor
Tannsel yumurtlamada çift çizgi göremedi gün aşırı devam etti 25 Ekim regl bekliyor
Oğlak 75 gördümü görmedi mi çözemedik 25 Ekim regl bekliyor
kızzz yaz benide
19 kasımda yumurtladı 18 kasım ve 19 kasımda pozitif gördü
bende evli bir erkek çocuk annesi izmirde yaşayan devlet memuru güzel bir hatunum sempatiksalakcinni
bana güvenmeyin vermeyin sorumluluk ben daanık hatunum tutamam ki :)
Sen yapsana ronyaaaaaaa
Ben yaparım :) hemen yazın günlerinizi
ahahahhahahahaha
olmadı aynen baktım kabarmadı porçöz döküp içime soluyacağım bende napiim çizdik cümleten !
Bence hata bizde ne bu böle kafaya takma anlamadım ki! İşten çok sitede takılıorum çizdim ben direkt. Eskiden millet pıt pıt dooruodu, istemeyen hamile kalıo bu ne ya sal çayıra mevlam kayıra yani :) muhabbeti mi deiştirsek bi reset atalım kafamıza :) birbirimizi tanıyalım mesela :) 28 yaşındayım ist şişli de oturuorum İK umanıyım. 4 yıllık evliyim. Eşim ilk sevgilim. ptesi 10. senemiz dolacak çıkmaya başlayalı. Sizde yazsanıza :)
25 ekim regl beklioruz ben tannsel ve oğlak 75
35 yaşındayım. 11 senelik evliyim ve bir kızım var. Kurumsal danışmanım ve ikinci bebek için kafayı yemek üzereyim. Akli saglığımla ilgili endişeler taşımaktayım kafamçokkarıştı
25 ekim regl beklioruz ben tannsel ve oğlak 75
Ben de 25 ekimde bekliyorum. sadece beklenen regl tarihlerini mi yazalım o zaman?
Bu arada çamaşır suyunu denedim hemen onu yazayım. Biraz idarara bir kapak çamaşır suyu döktüm. Oran vereyim idrar 4 ölçü, çamaşır suyu 1 ölçü gibi düşünün. Yarım parmak kadar köpürdü... Bu ne anlama gelir bilmiyorum ama bir köpük gördüm ya mutluyum zemuszemus
Bu arada çamaşır suyunu denedim hemen onu yazayım. Biraz idarara bir kapak çamaşır suyu döktüm. Oran vereyim idrar 4 ölçü, çamaşır suyu 1 ölçü gibi düşünün. Yarım parmak kadar köpürdü... Bu ne anlama gelir bilmiyorum ama bir köpük gördüm ya mutluyum zemuszemus
senin regl tarihin ne tatlım
29 ekim canım ve umarım olmam.
Benim içime doğuyor canım sen hamilesin. Az önce de 35 yaşında olduğun içime doğmuştu, bekliyordum yazsın bakalım kaç çıkacak diye sositososito
Çizdim sanırım iyice sositososito