Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Yumurtlamadan sonra da oldu. Ama adet yaklaştıkça arttı...
Şimdi farkettim de göğüslerde de büyüme var...Birkaç arkadaşım bunu en belirgin belirti görüyorlar...Bir arkadaşım da 5 haftalık hamile ateş basıyormuş, bugün bende de var. Ondan duydum diye de olabilir ama fisfisfis

Benim karnım da sanki çatlayacak o kadar gergin.Ağrısı belime vurmaya başladı.
en önemli güvendiğim nokta ise içimdeki his...Sanki emin gibiyim...
Hislerim çok da kuvvetlidir...2-3 arkadaşımın hamile olduklarını, ve hatta bebeklerinin cinsiyetlerini bile içime doğan histen tutturdum...
Şimdi de kendim için hissediyorum böyle...
Bence biz ikimiz de hamileyiz seninle

kızlar buraya liste yapsak ya kimler hangi gün adet bekliyor hamile kalcak arkadaşları da yazarız öbür aya kalanları yazarız ne dersiniz

yok o kadar takmıyorum bu ay umudum yok alıştırdım kendimi şok olmuycam yani

Ovulasyon testi bence gösterge değil arkadaşlar. Ovulasyon testi LH hormonu ölçüyor, gebelikte ise HCG nin bir fraksiyonu olan beta hcg ölçülüyor. Bence ovulasyon testini dikkate almayın.

kızlar hadi bakalım adetleriniz hangi gün birlikte bekliyelim güzel haberleri alalım

Ay inşallah o günleri de görürüz canım kaydirigubbakcemile2

Bence yumurtamadan sonra olduysa bu iyi bir işaret, çünkü adete yakın bunlar zaten oluyor. Ama yumurta döllenince işaretlerin başlaması daha mantıklı. Hamile olanlarda yumurtlamadan bir kaç gün sonra ufak ufak belirtiler başlarmış. Benim adete 4-5 gün kala belirtilerim başlardı bu sefer yumurtlamadan 3 gün sonra başladı ama yine de emin olamıyorum.

Bir de eski usul testlerimi denesek, karbonat, çamaşır suyu falan kaydirigubbakcemile3

onlar ne ben hiç duymadım karbonat çamaşır suyu nasıl test onlar

kızlar hadi bakalım adetleriniz hangi gün birlikte bekliyelim güzel haberleri alalım

Benim düzensiz oluyor canım. 1-2 gün sapma hep olur ama, ovulasyon testi ayın 9unda pozitif verdi. 24-36 saat içinde ovulasyon gerçekleşti desek, 24 ekimden itibaren benim için gergin anlar başlıyor. Sanırım Belgiselin de öyle çünkü o 27 günde bir oluyormuş.Şaşmıyormuş onun...Aynı günlerde beklemeye başlayacağız sanırımşakkıdı

kızlar buraya liste yapsak ya kimler hangi gün adet bekliyor hamile kalcak arkadaşları da yazarız öbür aya kalanları yazarız ne dersiniz

Ben 9 ay adet görmeyeceğime inanmak istiyorum :teytey: Ama adeti beklemediğim ve istemediğim gün olarak 29 ekim diyebilirim.

4 günüm var cnm olsa çıkardı o belirtiler fln psikolojik bence benim de 10 gündür fln gogus deli gibi hassas ellenmio kasıklarım arıo midem bulanıo yanıo fln fln yok işte

Daha 4 gün var belli olmaz canim. Benim ilk gebeliğimde adeti 4 gün geçince test yaptım ve negatifti. Sonra her gün test yaptım ama hep negatif verdi. En sonunda laboratuarda idrar testi yaptırdım var gibi dediler kesin bir şey söylemediler. Nerdeyse bebek 1 aylık olduğunda ultrasonda kesinleşti. Kendini hemen üzme en azından adetin geçsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…