Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bencede yapalım ama bende anlamıorum ki anlayan kim ronya yapabilir bence

ronya yapsın valla şöyle renkli renkli adet bekleyenler bir renk olur hamile kalanlar bir renk olur öbür aya terfi edenler bir renk olur ve bir de yumurtlama günlerimizi yazarız ne de olsa ovulasyon testi topiği tabii benimki bir fikir

Daha 4 gün var belli olmaz canim. Benim ilk gebeliğimde adeti 4 gün geçince test yaptım ve negatifti. Sonra her gün test yaptım ama hep negatif verdi. En sonunda laboratuarda idrar testi yaptırdım var gibi dediler kesin bir şey söylemediler. Nerdeyse bebek 1 aylık olduğunda ultrasonda kesinleşti. Kendini hemen üzme en azından adetin geçsin.

bir çocuğun var mı arkadaşım senin

onlar ne ben hiç duymadım karbonat çamaşır suyu nasıl test onlar

Valla ben de buradan öğrendim. Karbonat testini şöyle yapıyorsun. Bir bardağa karbona koyup üzerine afedersin idarını yapıyorsun. Kabarırsa hamilesin diyorlar ama bazılarında tutmuş bazılarında tutmamış. Bunun gibi şeyler ama güvenmediğim için hiç yapmadım canım.

Daha 4 gün var belli olmaz canim. Benim ilk gebeliğimde adeti 4 gün geçince test yaptım ve negatifti. Sonra her gün test yaptım ama hep negatif verdi. En sonunda laboratuarda idrar testi yaptırdım var gibi dediler kesin bir şey söylemediler. Nerdeyse bebek 1 aylık olduğunda ultrasonda kesinleşti. Kendini hemen üzme en azından adetin geçsin.

peki :KK43: cnm bekliorum zaten napiim

Valla ben de buradan öğrendim. Karbonat testini şöyle yapıyorsun. Bir bardağa karbona koyup üzerine afedersin idarını yapıyorsun. Kabarırsa hamilesin diyorlar ama bazılarında tutmuş bazılarında tutmamış. Bunun gibi şeyler ama güvenmediğim için hiç yapmadım canım.

saçma diil mi karbonata idrar idrar asidik bişi zaten kabartır ki

onlar ne ben hiç duymadım karbonat çamaşır suyu nasıl test onlar

Bende az önce forumda okudum, bir üye yapıyormuş her ay domestosla kaydirigubbakcemile3

idrara domestos döküyormuş köpürmeye göre yorumluyormuş ama ben ilk kez duydum :KK1:
Sen biliyormusun Belgisel nasıl olacağını, yapalım valla kaydirigubbakcemile3

Evet bir kızım var. Şimdi ikincisini istiyorum ve ilk seferinde ne olduğunu bile anlamamıştım. Şimdi hamile kalamıyorum :gitme:

benim gibisin benimde var bir meleğim allah bağışlasın evlatlarımızı kaç aydır deniyorsunuz bizim bu ay ilk deneme

Bende az önce forumda okudum, bir üye yapıyormuş her ay domestosla kaydirigubbakcemile3

idrara domestos döküyormuş köpürmeye göre yorumluyormuş ama ben ilk kez duydum :KK1:

yapalım kızlar sabah idrarımı acaba

benim gibisin benimde var bir meleğim allah bağışlasın evlatlarımızı kaç aydır deniyorsunuz bizim bu ay ilk deneme

Seninkini ve herkesinkini Allah bağışlasın. 6 ay olacak canim. Benim fsh sorunum var bir artıyor bir düşüyor yani işim daha zor. İnşallah ikimizde en kısa zamanda hamile kalırız.

Yapalım bence de karbonatla filan :) Ne kaybederiz :)
Ben bir netten araştırayım bakalım neyin nesiymiş.
Eskiler yaptığına göre vardır ama doğruluk payı :)

Bende buradan okudum. Az idarin uzerine çamaşır suyu döküyormussun, kabarırsa hamileymişsin. Ama bana ikna edici gelmedi. Yine de eğlencesine deneyebiliriz kaydirigubbakcemile2

Seninkini ve herkesinkini Allah bağışlasın. 6 ay olacak canim. Benim fsh sorunum var bir artıyor bir düşüyor yani işim daha zor. İnşallah ikimizde en kısa zamanda hamile kalırız.

inşallah hayırlısı doktorum hamile kalmadan önce bir sürü tahlil yaptırttı bana sorun yok dedi allaha şükür

X