- 19 Ağustos 2009
- 1.235
- 36
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #10.161
Haklısın canım...Beklemek en iyisi...Geçen ay daha da zorlanıyordum ben, bu ay yine iyiyim son 3-4 güne kadar hala test yapmadan gelebildim :) İlerleme büyük bende sengözlerimebaksanab
o zaman bende kullaniim :) kaç adet günde
Ben o kadar sabırlı olamadım bugün test yaptım ve yine tek çizgi ama adetime 8 gün var daha belli olmayacağını ben de biliyorum. Sırf meraktan yapayım dedim elimde bir tane test vardı ama yenisini almayacağım artık bekleyeceğim :lepi:
slm kızlar ben bugun adet gunumden sonrakı 7. gundeyım napıcam ya bu ay artık olsun ıstıyorum esım doktor 11. ve 20. gunler arası yumurtlama oluyormus ya kızlar emınım sızdaha ıı bılıyorsunuz deneyım arastırmanız daha fazla bıraz yardım(((
ayın 14.de adet oldum 5. gun bıttı adetım su ada 7.gundeyım
ayın 14.de adet oldum 5. gun bıttı adetım su ada 7.gundeyım
Alma alma...Zaten adete 8 gün kala kanda bile belli olmuyor. Önce kana çıkıyor beta hcg sonra idrara...Kanda bile en erken adet günü baktır demişti bana doktor. hem de 6-7 doktora sormuştum hepsi hem fikir, aynı şeyi dediler...senin sat ne zaman? benim 24 eylül ama bazen 31 bazen 32 gün sürüyor periyot. 24dünden itibaren tetikteyim yani. son 2 regl 24 ağustos ve 24 eylül...
slm kızlar ben bugun adet gunumden sonrakı 7. gundeyım napıcam ya bu ay artık olsun ıstıyorum esım doktor 11. ve 20. gunler arası yumurtlama oluyormus ya kızlar emınım sızdaha ıı bılıyorsunuz deneyım arastırmanız daha fazla bıraz yardım(((
test alma alma ateş de ölçme aman psikopat olursun bizim gibi :) regl bitsin 2 gün sonra bir gün arayla çalış diğer regle kadar kafanı da takma sakın relax ol lütfennnnnn
Ben Sat 29 ekim ve 27 gün sürüyor. Hiç gecikmez merakla bekliyorum. Yok daha almayacağım teste verdiğim paraya kendime test imal eden bir makina alabilirdim herhalde kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3 aynen valla, o kan testlerine, idrar kitlerine verdiğim parayla ülkemizin borç açıklarını kapardık kafamçokkarıştı
benim işin zor kısmı bundan sonra başlıyor. benim hiç günü gününe olmaz. 1-2 gün erken, 1-2 gün geç...hatta 4-5 gün geciktiği oldu, o zamanlar korunduğumuz için takmamıştım kafama...geldi en sonunda...ama şimdi dakika sayıyoruz sempatiksalakcinni
Belirtilerin neler canım? Benim okuduğum kadarıyla kasık ağrısı ve gögüslerde hassasiyet herkeste oluyormuş. Bir de bir yerden araştırdım progesteron hamilelikte çok artamış bu da kişinin ruhsal durumunu etkilermiş. Yani daha ilk günlerde bile kişide duygusal iniş çıkışlar olabilirmiş. Ostrojenin artması ise cinsel isteği arttırırmış. Gerçi bunlar adet öncesi de oluyor ama adete kaç gün kala başladığına dikkat etmek gerekli sanırım.
"Benim okuduğum kadarıyla kasık ağrısı ve gögüslerde hassasiyet herkeste oluyormuş" hiççç takılma cnm 10-15 gündür gogus ve kasık arısından ölüorum ama test negatif. Yani olmuo her belirti aynı
Belirtilerin neler canım? Benim okuduğum kadarıyla kasık ağrısı ve gögüslerde hassasiyet herkeste oluyormuş. Bir de bir yerden araştırdım progesteron hamilelikte çok artamış bu da kişinin ruhsal durumunu etkilermiş. Yani daha ilk günlerde bile kişide duygusal iniş çıkışlar olabilirmiş. Ostrojenin artması ise cinsel isteği arttırırmış. Gerçi bunlar adet öncesi de oluyor ama adete kaç gün kala başladığına dikkat etmek gerekli sanırım.
Eşinin doktor olması bazen çok sıkıcı oluyor. Benim eşimde doktor.. Ovulasyon testine felan güvenmez senin eşin gibi 11. ve 21. günler günaşırı ilişki önemli der. Bide 1 yıl olmazsa o zman doktora giidlemsi gerekirmişşş..
Bende kasıklarda ağrı daha doğrusu kasılma batma gibi bişeyler, ve karnımın alt kısmında ağrı,hassasiyet, sertlik gibi bişeyler var. Karın ağrısı neyse ama adette bende hiç kasık ağrs yanması olmazdı.Bugün hafiften bel ağrısı başladı ama iş yerindeki rahatsız koltuklardan da olabilir.Birkaç gündür ruhsal durumum da bi acayip, alınganlık, kızgınlık filan var…Yersiz sıkıntılar, korkular…Ama bende bu adet öncesi de oluyor. PMS var sanırım bende.Hatta adet öncesi daha da fazla kaygılı olurum…Göğüslerde hassasiyetim az.En belirgin olanı şu an kasık ve karın ağrısı sanırım. Bu kadar olmazdı çünkü adet öncesi.
Birde her tarafım şiş sanki. Suratım karnım….Karnımı içime çekemiyorum sanki…
Sende ne belirtiler var canım?