Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Herkesin ortak derdi beklemek, baksana...Ayda 1-2 gün şansın var, tuttu tuttu, tutmadı yine bekleyeceksin...laelaelaelaelae

ya bana deseler sorunun var asla hamile kalamassın, tamam derim yoluma devam ederim umutla beklemem. bende ve eşimde sorun yok dediler tetkiklerde. o mucize 1-2 günü de yakalıyoruz, yine de olmayınca bi kötü hissediyo insan kendini.

Östrojen hormonunu nasıl ölçtürebiliyoruz?sositososito
Ona sararım ben şimdi :)

Bence boşver canım onun da ayrı stresi olur, ayrıca bu benim fikrim belki de saçmalıyorumdur kafamçokkarıştı

Biz regl günümüzü beklemeye devam edelim bir de her gün ostrojen seviyemizi kontrol etmeye başlarsak psikolojimizi iyice bozarız delikafadulden

aslında hiç umursamadan hayata devam edebilecek psikolojiye sahip olmak da bi yetenek heralde.. kafaya taktım mı takıyorum, bu konuda çok yeteneksizim:KK43:

LH hormon artışını gösteren ovulasyon testlerinden sonra belki, östrojen hormon seviyesini gösteren bi icatlar falan da vardır, ya da yakında üretirler:roflol:

Ovalüasyon testlerine ve gebelik testlerine bir sürü para veriyoruz bir de ostrojen testi çıkarsa aylık test parası için en iş bulurum kendime artık :teytey:

kızlar birşey soracam, ilgili forumu bulamadım. 6 aydır folbiol 5mg kullanıyorum. hamile kalana kadar kullanmam gerekiyormuş sanırım. sağlık açısından bi yan etkisi veya zararı olup olmadığı konusunda bilgisi olan var mı? 2 sene hamiş kalamassam 2 sene kullanmış olacağım bu ilacı.

kızlar birşey soracam, ilgili forumu bulamadım. 6 aydır folbiol 5mg kullanıyorum. hamile kalana kadar kullanmam gerekiyormuş sanırım. sağlık açısından bi yan etkisi veya zararı olup olmadığı konusunda bilgisi olan var mı? 2 sene hamiş kalamassam 2 sene kullanmış olacağım bu ilacı.

valla ilk defa duydum :) ne işe yararmış kendileri

Folibol folik asittir ve bebegin gelisimi icin faydalıdır. Bir yan etkisi yok bende içiyorum. Doktoralar hamile kalmak isteyenlere veriyorlar. Aslında folik asit bir çok gıdada var ama hamileliğin ilk dönemlerde çok daha önemli. Yani 2 sene içsen de bir zararı yok vitamin gibi bir şey ama dilerim o kadar beklemek zorunda kalmazsın a.s.

valla ilk defa duydum :) ne işe yararmış kendileri

Ben de 5-6 aydır folik asit alıyorum. Gıdalarla gerekli miktar tamamlanamadığı için tablet olarak veriyor doktorlar. genellikle en az 3 ay önce başlayın diyorlar, planlanan gebelikler için.nöral tüp defektlerini azalttığı için öneriyorlar.
Fazlasının zararı olmaz, sanmıyorum. gıdalarla da alıyoruz zaten.
fazlası depolanmaz, idrarla atılır eğer vitamin cinsindense...

ya bana deseler sorunun var asla hamile kalamassın, tamam derim yoluma devam ederim umutla beklemem. bende ve eşimde sorun yok dediler tetkiklerde. o mucize 1-2 günü de yakalıyoruz, yine de olmayınca bi kötü hissediyo insan kendini.

Hissetmez mi...Hele de etrafından bir bir hamile haberleri alınca...bir yanın seviniyor, bir yandan da kolun kanadın düşüyor...seni iyi anlıyorum...

Birşey soracağım, ovulasyon testi negatif çıkarsa kesin hamile değiliz demek değil dimi ? 25 Ekim'e kadar hala umutla yaşamak istiorum da :)

Canım sen ovulasyon testini felan bırak, adet günümüüz bekleyelim az kaldı zaten o gün test yaparı zbelli olur. Ben ovulasyon testlerinin güvenirliliğinde şüpheliyim..

Bence boşver canım onun da ayrı stresi olur, ayrıca bu benim fikrim belki de saçmalıyorumdur kafamçokkarıştı

Biz regl günümüzü beklemeye devam edelim bir de her gün ostrojen seviyemizi kontrol etmeye başlarsak psikolojimizi iyice bozarız delikafadulden

Haklısın canım...Beklemek en iyisi...Geçen ay daha da zorlanıyordum ben, bu ay yine iyiyim son 3-4 güne kadar hala test yapmadan gelebildim :) İlerleme büyük bende sengözlerimebaksanab

Canım sen ovulasyon testini felan bırak, adet günümüüz bekleyelim az kaldı zaten o gün test yaparı zbelli olur. Ben ovulasyon testlerinin güvenirliliğinde şüpheliyim..

benim hepten az ya taam bıraktım her şeyi regl olcam ben arısından belli

Folibol folik asittir ve bebegin gelisimi icin faydalıdır. Bir yan etkisi yok bende içiyorum. Doktoralar hamile kalmak isteyenlere veriyorlar. Aslında folik asit bir çok gıdada var ama hamileliğin ilk dönemlerde çok daha önemli. Yani 2 sene içsen de bir zararı yok vitamin gibi bir şey ama dilerim o kadar beklemek zorunda kalmazsın a.s.

Bende kullanıyorum Folik asiti zararı olmuyormuş

X