- 22 Nisan 2008
- 8.760
- 0
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #10.181
bugün meraktan öylesine ovulasyon testi yaptım hiç çizgi yok hamile olanlarda çıkarmış ya 2.çizgi ben değilim yani kızlar
demin gebelik testi yaptım bende. Yok işte !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün meraktan öylesine ovulasyon testi yaptım hiç çizgi yok hamile olanlarda çıkarmış ya 2.çizgi ben değilim yani kızlar
Regle kaç günün var?
Bence o kesin degil. Ovaluasyon testinde çizgi görüp regl olanlarda var canım. Hiç kafana takıp moralini bozma a.s.
Bence anlattiklarin hamilelik belirtilerine cok benziyor. Bu belirtiler ne zaman basladi, yumurtlamadan bir kac sonra mi, adete yakın mi? Bu da onemli olabilir.
Benim karnimda cok gerginlik var, ruhsal durumun cok inis cikisli, goguslerim hassaslasti bir de bazen rahimde igne batmalari gibi duygular oluyor. Ama bunlardan emin olamiyoruz, hepsi adetten de oluyor. Offf ya farklı bir belirti olsa da anlasak :gitme:
yok o kadar takmıyorum bu ay umudum yok alıştırdım kendimi şok olmuycam yani
Yumurtlamadan sonra da oldu. Ama adet yaklaştıkça arttı...
Şimdi farkettim de göğüslerde de büyüme var...Birkaç arkadaşım bunu en belirgin belirti görüyorlar...Bir arkadaşım da 5 haftalık hamile ateş basıyormuş, bugün bende de var. Ondan duydum diye de olabilir ama fisfisfis
Benim karnım da sanki çatlayacak o kadar gergin.Ağrısı belime vurmaya başladı.
en önemli güvendiğim nokta ise içimdeki his...Sanki emin gibiyim...
Hislerim çok da kuvvetlidir...2-3 arkadaşımın hamile olduklarını, ve hatta bebeklerinin cinsiyetlerini bile içime doğan histen tutturdum...
Şimdi de kendim için hissediyorum böyle...
Bence biz ikimiz de hamileyiz seninle
kızlar buraya liste yapsak ya kimler hangi gün adet bekliyor hamile kalcak arkadaşları da yazarız öbür aya kalanları yazarız ne dersiniz
Yumurtlamadan sonra da oldu. Ama adet yaklaştıkça arttı...
Şimdi farkettim de göğüslerde de büyüme var...Birkaç arkadaşım bunu en belirgin belirti görüyorlar...Bir arkadaşım da 5 haftalık hamile ateş basıyormuş, bugün bende de var. Ondan duydum diye de olabilir ama fisfisfis
Benim karnım da sanki çatlayacak o kadar gergin.Ağrısı belime vurmaya başladı.
en önemli güvendiğim nokta ise içimdeki his...Sanki emin gibiyim...
Hislerim çok da kuvvetlidir...2-3 arkadaşımın hamile olduklarını, ve hatta bebeklerinin cinsiyetlerini bile içime doğan histen tutturdum...
Şimdi de kendim için hissediyorum böyle...
Bence biz ikimiz de hamileyiz seninle
Bence güzel olur :CüvCüv:
Ay inşallah o günleri de görürüz canım kaydirigubbakcemile2
Bence yumurtamadan sonra olduysa bu iyi bir işaret, çünkü adete yakın bunlar zaten oluyor. Ama yumurta döllenince işaretlerin başlaması daha mantıklı. Hamile olanlarda yumurtlamadan bir kaç gün sonra ufak ufak belirtiler başlarmış. Benim adete 4-5 gün kala belirtilerim başlardı bu sefer yumurtlamadan 3 gün sonra başladı ama yine de emin olamıyorum.
Bir de eski usul testlerimi denesek, karbonat, çamaşır suyu falan kaydirigubbakcemile3
kızlar hadi bakalım adetleriniz hangi gün birlikte bekliyelim güzel haberleri alalım
kızlar buraya liste yapsak ya kimler hangi gün adet bekliyor hamile kalcak arkadaşları da yazarız öbür aya kalanları yazarız ne dersiniz
4 günüm var cnm olsa çıkardı o belirtiler fln psikolojik bence benim de 10 gündür fln gogus deli gibi hassas ellenmio kasıklarım arıo midem bulanıo yanıo fln fln yok işte