- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #9.961
senin yöntem süpermiş gebemi ? bende idrar mı tükrükle yapılanlardan mı hangisini alacağıma hala karar veremedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin yöntem süpermiş gebemi ? bende idrar mı tükrükle yapılanlardan mı hangisini alacağıma hala karar veremedim
canım testinin markası ne ? Bende hamile kalmazsam bu ay öbür ay farklı bi marka alıyım diyorum.. Baklaım
ben kötü bişi yaptım, kendime de kötülük oldu canım çok sıkıldı bi arkadaşın hamile haberini aldım belki die test yaptım yok bu ay çıkarın beni beklentilerden
kızlaaar nooolur yardım
daha öncede yazdım kimse cvp vermedi,bi fikri olan yokmu
kızlar bende ovulasyon testi aldım; 12.gun '.çizgi silik çıktı, 13.gün biraz koyulaştı, 14.gün ikiside aynı koyuluktaydı,15.gün tekrar silik çıktı. 14.gün yumurtladığımı düşündüm, adetim 1hf geçti idrar ve kan testi yaptım negatif çıktı. dr a gittim pko var dedi adet olmam için laç verdi. şu an 43.günüm hala olmadı adetim, ilacı kullanıyorum zaten. ama anlamadığım şu eğer yumurtlamadıysam neden çift çizgi çıktı, yok eğer yumurtladıysam neden adet olmadım, bilen varsa yardım lütfeeen
kızlaaar nooolur yardım
daha öncede yazdım kimse cvp vermedi,bi fikri olan yokmu
kızlar bende ovulasyon testi aldım; 12.gun '.çizgi silik çıktı, 13.gün biraz koyulaştı, 14.gün ikiside aynı koyuluktaydı,15.gün tekrar silik çıktı. 14.gün yumurtladığımı düşündüm, adetim 1hf geçti idrar ve kan testi yaptım negatif çıktı. dr a gittim pko var dedi adet olmam için laç verdi. şu an 43.günüm hala olmadı adetim, ilacı kullanıyorum zaten. ama anlamadığım şu eğer yumurtlamadıysam neden çift çizgi çıktı, yok eğer yumurtladıysam neden adet olmadım, bilen varsa yardım lütfeeen
ben kötü bişi yaptım, kendime de kötülük oldu canım çok sıkıldı bi arkadaşın hamile haberini aldım belki die test yaptım yok bu ay çıkarın beni beklentilerden
sanırım yumurtlamış olsan, buluşma gerçekmediyse 14 gün sonra adet olman gerekirdi. hamile olsan 43. gün olmuş heralde testlerde pozitif çıkardı gebelik. ovulasyon testi yanlış sonuç mu verdi acaba.
hayatım o çift çizgi lh hormonunun yükseldiğini gösterir yeni yumurtanın kabuğunu diyeyim artık onu şişiren çatlaması için uygun hale getiren hormon senin yumurta sanırım şişmiş şişmiş ama çatlayıp içinde yumurta salınmamış ovulasyon testinden yumurtanın çıkıp çıkmadığını anlayamazsın zaten o sadece yumurtanın iyice olgunlaştığı çatlama safhasına geldiğini gösterir o yüzden diyorlar ya canım çift çizgiyi gördükten 24-48 saat sonra yumurta asıl salınıyor tüplere ve o zaman çizgi zaten silikleşiyor aynı durumu 2.gebeliğimde yaşadım yumurta çatlamıyordu kist oluyordu ve doktor ilaç verdi banada ama ben hiç kullanmadım yinede hamile kalmıştım
hayatım pkolularda aynı şey oluyor ben de yaşadım bekliycek adet olmasını arkadaşımız artık hayırlısı ben 50 günde bir hastalanırdım geçen sene bu zamanlar
senin hani gündü adet tarihin canım daha erken değil mi test için
boşverrr canım benimde hiç umudum yok kasım topiğine abone oluruz elimizden geleni yapar bekleriz canım
25 ekim ne biliim dayanamadım ikizlerim ya ben tezcanlıgillerden