Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

senin yöntem süpermiş gebemi ? bende idrar mı tükrükle yapılanlardan mı hangisini alacağıma hala karar veremedim

senin yöntem süpermiş gebemi ? bende idrar mı tükrükle yapılanlardan mı hangisini alacağıma hala karar veremedim

canım adet düzensizliğin yoksa
pko falan yoksa eğer
idrarda yapılanlardan alabilirsin
ebaydan al çok ucuza geliyor boşa fazla para verme
biizm burda çok pahalı satılıyor

pko hastası değilim . ama tükrükle yapılanların zor yorumlandığını anladım yazılanlardan. sınırsız kullanım rahatlığı için almak istiyordum ama sanırım idrarla olalardan alıcam ? kullananlar hangi markayı tavsiye edersiniz

tansel ben core kullandım idrarlı olan iiydi tatlım gayet kolay ve doğru sonuç. Tükürüklü olanı yapamam ben biyere tükürüp ona devamlı bakma düşüncesi bile midemi mahfetmeye yetio :) bide sancılı sanırım o test oldu olmadı vs vs o nedenle core derim ben hemde uygun fiyatlı gg de

ben kötü bişi yaptım, kendime de kötülük oldu canım çok sıkıldı bi arkadaşın hamile haberini aldım belki die test yaptım yok :KK43: bu ay çıkarın beni beklentilerden

herkese merhaba. 3 aydır hamiş kalmak istiyorum ama daha kısmet olmadı:KK43:
galenic ovulasyon testi kullanıyorum. bu sabah 11.30 gibi yaptım pozitif çıktı.
geçen ay da adetten sonra yine 14. gün aynı saatte pozitif çıkmıştı. hamiş kalamadım ama yine de devam:)
kullanımı çok kolay. tükrükle yapılanı hiç denemedim midemi bulandıracağını düşündüğüm için... idrarla yapılan daha kolay sanırım.

kızlaaar nooolur yardım
daha öncede yazdım kimse cvp vermedi,bi fikri olan yokmu
kızlar bende ovulasyon testi aldım; 12.gun '.çizgi silik çıktı, 13.gün biraz koyulaştı, 14.gün ikiside aynı koyuluktaydı,15.gün tekrar silik çıktı. 14.gün yumurtladığımı düşündüm, adetim 1hf geçti idrar ve kan testi yaptım negatif çıktı. dr a gittim pko var dedi adet olmam için laç verdi. şu an 43.günüm hala olmadı adetim, ilacı kullanıyorum zaten. ama anlamadığım şu eğer yumurtlamadıysam neden çift çizgi çıktı, yok eğer yumurtladıysam neden adet olmadım, bilen varsa yardım lütfeeen:KK43:

kızlaaar nooolur yardım
kızlar bende ovulasyon testi aldım; 12.gun '.çizgi silik çıktı, 13.gün biraz koyulaştı, 14.gün ikiside aynı koyuluktaydı,15.gün tekrar silik çıktı. 14.gün yumurtladığımı düşündüm, adetim 1hf geçti idrar ve kan testi yaptım negatif çıktı. dr a gittim pko var dedi adet olmam için laç verdi. şu an 43.günüm hala olmadı adetim, ilacı kullanıyorum zaten. ama anlamadığım şu eğer yumurtlamadıysam neden çift çizgi çıktı, yok eğer yumurtladıysam neden adet olmadım, bilen varsa yardım lütfeeen:KK43:

canım inan bu konuda bilgim yok, tekrar başka bir doktora git istersen...

kızlaaar nooolur yardım

hayatım o çift çizgi lh hormonunun yükseldiğini gösterir yeni yumurtanın kabuğunu diyeyim artık onu şişiren çatlaması için uygun hale getiren hormon senin yumurta sanırım şişmiş şişmiş ama çatlayıp içinde yumurta salınmamış ovulasyon testinden yumurtanın çıkıp çıkmadığını anlayamazsın zaten o sadece yumurtanın iyice olgunlaştığı çatlama safhasına geldiğini gösterir o yüzden diyorlar ya canım çift çizgiyi gördükten 24-48 saat sonra yumurta asıl salınıyor tüplere ve o zaman çizgi zaten silikleşiyor aynı durumu 2.gebeliğimde yaşadım yumurta çatlamıyordu kist oluyordu ve doktor ilaç verdi banada ama ben hiç kullanmadım yinede hamile kalmıştım

merhabalar kızlar ben hergün aynı saatte yapıyorum idrar testini hep aynı çoook silik bir çizgi var o kadar önümüzdeki aya tecrübe olsun yapıyorum koyuluğunu açıklığını iyi anlayayım diye

ben kötü bişi yaptım, kendime de kötülük oldu canım çok sıkıldı bi arkadaşın hamile haberini aldım belki die test yaptım yok :KK43: bu ay çıkarın beni beklentilerden

senin hani gündü adet tarihin canım daha erken değil mi test için
boşverrr canım benimde hiç umudum yok kasım topiğine abone oluruz elimizden geleni yapar bekleriz canım

sanırım yumurtlamış olsan, buluşma gerçekmediyse 14 gün sonra adet olman gerekirdi. hamile olsan 43. gün olmuş heralde testlerde pozitif çıkardı gebelik. ovulasyon testi yanlış sonuç mu verdi acaba.

sanırım yumurtlamış olsan, buluşma gerçekmediyse 14 gün sonra adet olman gerekirdi. hamile olsan 43. gün olmuş heralde testlerde pozitif çıkardı gebelik. ovulasyon testi yanlış sonuç mu verdi acaba.

hayatım pkolularda aynı şey oluyor ben de yaşadım bekliycek adet olmasını arkadaşımız artık hayırlısı ben 50 günde bir hastalanırdım geçen sene bu zamanlar

hayatım o çift çizgi lh hormonunun yükseldiğini gösterir yeni yumurtanın kabuğunu diyeyim artık onu şişiren çatlaması için uygun hale getiren hormon senin yumurta sanırım şişmiş şişmiş ama çatlayıp içinde yumurta salınmamış ovulasyon testinden yumurtanın çıkıp çıkmadığını anlayamazsın zaten o sadece yumurtanın iyice olgunlaştığı çatlama safhasına geldiğini gösterir o yüzden diyorlar ya canım çift çizgiyi gördükten 24-48 saat sonra yumurta asıl salınıyor tüplere ve o zaman çizgi zaten silikleşiyor aynı durumu 2.gebeliğimde yaşadım yumurta çatlamıyordu kist oluyordu ve doktor ilaç verdi banada ama ben hiç kullanmadım yinede hamile kalmıştım

çok teşekkürler cevabın için, kafayı yedim düşüne düşüne, herkes çift çizgiyi görünce yumurtladım diye seviniyor, demekki kesin yumurtladığımızı göstermiyor:gitme:
yada bende bi anormallik var, ama bu anormalliğin gebelik olmadığına eminim nerdeyse 3günde bir test yapıyorumbilmiyorumkismile

bu arada ben koca ay sadece 2 kere çift çizgi gördüm biri silik biri koyu o normaldi dimi

X