Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bilmiyorum canım başka bi doktora da gitmek istemedim . Sevdiğim bi doktor diye . Ama anlamadım niye olduğunu . Zaten zorlu bi süreç bu Rabbim yardımcımız olsun .

Bilmiyorum canım başka bi doktora da gitmek istemedim . Sevdiğim bi doktor diye . Ama anlamadım niye olduğunu . Zaten zorlu bi süreç bu Rabbim yardımcımız olsun .
Canım yine kendi doktoruna gidersin devam edersin sadece su yumurtlama dönemin belli olana kadar.insAllah hamilesindir.. inşallah güzel haberini alırız. Az kaldi bi kaç gün sonra hamilelik testi ni yaparsan görünür.

Canım yine kendi doktoruna gidersin devam edersin sadece su yumurtlama dönemin belli olana kadar.insAllah hamilesindir.. inşallah güzel haberini alırız. Az kaldi bi kaç gün sonra hamilelik testi ni yaparsan görünür.
İnşallah canım . Rabbim öncelikle yıllardır bekleyenlere sonra bize versin . 3 yıldır beklediğimiz için insanın her ay bi umudu yitip gidiyor . İnşallah vardır canım . Bu ay ki farklılık eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu . Destek ilaç kullanıyor 3 aydır o yüzden bu ay farklı bi umut var nedense içimde. Dünden beri göğsüm de bir sizi var . Uç kısımları sanki çatlak gibi kupkuru . Değişik

Inşallah hamilesindir canım. Amin inşallah.. canım 3 ay da iyi olmuştur esin. Zaten kadınlar için bile 3 ay deniyor. Bi de göğüsteki kahverengi kısım genişliyor. Bende kasiklar çekiyordu.igne batması gibi batmalar oluyordu. Bi de vucut isin artiyor. Bak bu sekilde de anlayabilirsin. Atesini ölçerek.. Adet donemi bile çok az işi değişimi oluyor vücutta. Bu sitede biri hamile olduğunu ateşini ölçerek anlamıştı.

Nasıl ölçüm yapıyoruz canım . Kaçta . Sol kasıkta yumurtlama gününden beri bi ağrı var özellikle eğilip kalktığım da .

Nasıl ölçüm yapıyoruz canım . Kaçta . Sol kasıkta yumurtlama gününden beri bi ağrı var özellikle eğilip kalktığım da .
Sayfaya girdin mi. Orda yaz iyor.bi termometre var.fotosu da var hatta. Dilalti ya da vajinal ölçüm yapıyorsun. Ama yok hijyenden dolayı dilalti yapin diyor .0.2 vücut isisi artiyormus.
Normal canım. Inşallah odur.canim. bazılarında sadece bel ağrısı oluyor. Kişiden kişiye degisiyor belirtiler.

Anladım canım evetbaktım siteye . Ama yumurtlama dönemim geçti adete 9 gün kaldı . Ateş ölçme için galiba geç kalmışım

Anladım canım evetbaktım siteye . Ama yumurtlama dönemim geçti adete 9 gün kaldı . Ateş ölçme için galiba geç kalmışım
Ama.gecenlerde biri hamilelerini atesinin yuksekliginden anladı . Hatta konu açmıştı 4,5 gün sonra test yapabilirsin.

Ama.gecenlerde biri hamilelerini atesinin yuksekliginden anladı . Hatta konu açmıştı 4,5 gün sonra test yapabilirsin.
Tamam canım çok sağol . Elimde ovulasyon testi vardı yumurtlama üzerinden 6 gün geçti yine koyu bi şekilde çıktı 2 çizgi de

Kızlar dün geceyi değerlendirmiştik bu geceyi atlayıp yarın gece değerlendirsek kaçırmış olurmuyum acaba

Eklentiler

• 20200113_232259.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 51
Tamam canım çok sağol . Elimde ovulasyon testi vardı yumurtlama üzerinden 6 gün geçti yine koyu bi şekilde çıktı 2 çizgi de
InsAllah hamilesindir canım benim.Beklemek çok zor oluyor .. heyecan korku.. tüm duygular karışıyor.Hersey Allahtan canım benim..

Kızlar dün geceyi değerlendirmiştik bu geceyi atlayıp yarın gece değerlendirsek kaçırmış olurmuyum acaba
2 günde bir denk gelecek şekilde ayarlayın canım . Eğer dün girmediyseniz bugün girin . Eğer dün olduysa bugün olmasın . Ama daha çatlamamış yumurta . Çatlama olduktan sonra 24 saat canlı kalıyor zaten yumurta . Yarın olsada olur sanki

ben bir sey sorucam arkadaşlar; daha sağlıklı bir ovulasyon takibi için reglin kaçıncı günü teste başlamalıyım? Bazı kişilerde regl süresinde yumurtlama olup 8 ve 9unda yumurtlayan duydum doğru mudur???? Çok şaşırdım regl olurken reglden bir gün önce ya da regl bittiği gun ilişki yaşayıp hamile kalanlar nasıl oluyor teknik olarak, bilen bir kişi beni aydınlatabilir mi rica etsem

İnşallah canım. Sende var mı bebiş
Canım benim..Benim bu ay olmaz.imkansiz .Zor eşimden dolayı. Yumurtlamayı da kaçırdım. Allah bilir.. Ben düşünmeyi bıraktım. Kardeşinin eşi hamile.bi tane daha var kardeşi onun eşi de yakın zamanda hamile kalır inşallah.. Allah nasip eder inşallah.. insan kendi için üzülüyor ister istemez. Allah büyük canım.. Yapacak bişeyim yok artık.. Inşallah seninkini duyalım da canım.. Az kaldi hayirlisiyla.

Rabbim isteyen herkese versin inşallah canım . Ben 3 yıldır bekliyorum ama nasip herşey . İnsanın canını acıtacak olan şey de şu . En yakın arkadaşım hamile kalmış bu ay . Çok samimi yiz ve rüyamda gördüm hamilesin galiba test yap dedim gününün geçtiğini bile unutmuş aslında ben dediğimde yaptı ve 5 haftalık hamile çıktı . Şimdi ise benle daha az konuşuyor . Sanki benimle konuşunca canım acıyacak gibi hissediyor galiba . Çok acıyor canım bu yüzden

Canım kaç günde bi adet oluyorsun önemli olan bu .Eğer döngün kısaysa 8. Gün 9. Gün oluyomuş . Ama bu her ay bile değişen bisey stres düşünce bile değiştiriyor ovulasyon gününü. adetin bitsin 2 gün sonrasında gün aşırı ilişki öneriyor doktorlar.

Amin canim benim.. Inşallah sana nasip olur bu ay canım. Ben de öylelerini anlamam . Benim de eltim konuşuruz ama pek değil.Ben de sormam .. Sanırım üzülecegimi düşündüğü için.. ben düsugumden sonra bi karar vermiştim.. halen de öyle.. hamile kalırsam Allah nasip eder de gösterirse o günleri çevremdeki hiç kimse bilmeyecek.3 ayını doldurana kadar.. Arkadaşın da tuhaf.. Seni asıl o anlamalıydı.. Uzaklaşmadan.. Ama sen hamile kalsan emin ol bol bol konusur.. Buna da ben arkadaş demem.. Arkadaş herturlu yanında olmalı sen üzülsen de... Çünkü yüzleşmek gerekiyor bu durumla. Insan onlar için mutlu kendi için buruklasiyor . Ben de hamile kaldığımda arkadaşım da hamile kalmaya calisiyordu.. ama hiç bi zaman irtibatı koparmadım. hamileligimi öğrendiğinde sürekli konuştuk.. Herkes aynı değil demekki.. Hamile kal da canım benim.. Gerisini boşver.. Stres yapma..Rabbim once sağlık versin ..sonrada saglikli imanli bi evlat Inşallah...

Iki kez yumurtlayan da var.. Onlar bayağı sansli kesim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…