Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bazen 3 gün felanda sürebiliyomus yumurtlama 1 hafta sürerse sıkıntıymıs diye biliyorum
Ya bugün benim hafif kanamam oldu doktor sitesine msj attım doktorlardan biri yerleşme kanaması olabilir dedi ay inşallah dedim ama 5 gün önce yumurtlama çizgisini yakalamıştım 5 gün içinde yerleşme olur mu

Kızlar günaydın bugün 11. günüm ovulasyon testine bugün başladım bir bakarmısınız, sanırım yarın yumurta çatlıycak gibi

Eklentiler

• IMG_20181124_105041.jpg
    109,4 KB · Görüntüleme: 266
Merhaba arkadaşlar en son 28 ekimde regl oldum 26 kasımda olmam gerekiyor ama olmadım gebelik testi yaptim negatif ovulasyon testi günlerdir böyle fikirlerinize ihtiyacım var

Eklentiler

• 20181201_131940.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 203
Merhaba ben adetle birlikte 8.gun yaptim pembe cikti cizgi sabah yaptim.erteai gunde sabah yaptim 9.gun daha acik cikti snra aksam yine yaptim o daha acik neden boyleki erken diyemi bide su ictim diye acildimi ki ice

Merhaba ben adetle birlikte 8.gun yaptim pembe cikti cizgi sabah yaptim.erteai gunde sabah yaptim 9.gun daha acik cikti snra aksam yine yaptim o daha acik neden boyleki erken diyemi bide su ictim diye acildimi ki ice
Test yapmadan 3 saat sulu gıdalar yasak ancak ozman doğru çıkar test sabah ilk idrarla yapılmaz ikici idrar da 3 saat olması gerek

Henüz çok erken canim
Yapmaya devam et günde bir tane aynı saatte yapman yeterli
Öğleden sonra tercih et yapmayı

Merhabalar aranıza yeni katıldım. Ben de temmuz ayında ovulasyon testleri ile ilk ay hamile kaldım. Ama bebeğim 4,5 aylıkken gelişimi çok geride kaldığı için amniyosentez yapıldı ve kromozomal anomali olduğu için alındı.. aradan 2,5-3 ay geçti ve biz bu ay tekrar denemeye başladık. Fakat adetimin 5. Gününden beri yapmama rağmen ovulasyon testinde sonuç hep negatif. Bugün 12. Günü ve ikinci çizgi neredeyse hiç gözükmeyecek kadar silik çıkıyor. Ovulasyon testlerinde hiç böyle bir sonuç alan var mı? Acaba yumurtlamıyor muyum? lütfen yardım

Bazi aylar yumurtlama olmaya biliyormus bence stres.olma diger ay dene tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…