- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #53.861
AminRegle yakın yine ovulasyon testi denersin canım, Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin..
Dün ovu yaptım hayalet gibitdi
Bugün joyulamış
Adete iki gün var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminRegle yakın yine ovulasyon testi denersin canım, Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin..
Canım bekle bakalım yarın da yap testi varsa koyulaşır bence. Döllenme günün geçtir belki ondan hemen köyü çıkmayabilir . İnşallah hamilesindir.Kızlar ovulasyon testi adete iki gün kala silik de olsa çıkar mı ki?
Yani silik çıkması normal mi
Biraz site değişti ya takip etmem zor olur
Etiketlerseniz sevinirim
Ve ikinci sorum
Dün hayalet çıkan ikinci çizgi
Bugün bariz belirginleşmiş
Ama gebelik testi kocaman negatif
Bu durumu yaşayan var mı?
Teşekkür ederimCanım bekle bakalım yarın da yap testi varsa koyulaşır bence. Döllenme günün geçtir belki ondan hemen köyü çıkmayabilir . İnşallah hamilesindir.
Kızlar merhaba bana da yardım edin. 30-31 günde bir adet oluyorum ve 7 gün sürüyor. Bu ay adetimin 11. Gününde ovülasyon testi yaptım. Ama pozitif mi negatif mi anlayamadım. Yardımcı olur musunuz?
Merhabalar sizinki ile aynı durumu yaşıyorum şuan. Üzerinden baya geçmiş hatırlıyor musunuz merak ettim :) 12.gun çıkması yumurtlama anlamına mi geliyormuş acaba? Beni aydinlatirsaniz çok sevinirim :) 4yaprakli yoncamEki Görüntüle 2222925 8gunden 12gune kadar artik catliyacak demi yeterli.buyukluktemi.demk mi.bu
Aynı soruyu bende kendime soruyorum canım . Yumurtlama oldu 3 gün önce sonra çizgi kayboldu bugün yine bu hâlde . Anlam veremiyorumMerhaba kizlar bisi danisicaktim; simdi bugün adetime 10 gün kala ama bitane ovulasyon testi yaptim testleri ekliyorim pembe bantli olan ovulasyondan önce yapilan ilk test yani 8. gün yaptim 10. günde yakaladim cift cizgiyi ... bantsiz olanda bugün yaptigim test azönce yaptim bu testin daha silik olmasi gerekmezmi ? Yani 8. günde yaptigim testle bugün yaptigim testin ayni olmasi gerekmezmi ?
Adet gününüz ne zaman.? Ya hamilelik var ya da ikinci kez yumurtluyorsunuz. Bazı kadınlar 2 defa yumurtlayabiliyormuş..Aynı soruyu bende kendime soruyorum canım . Yumurtlama oldu 3 gün önce sonra çizgi kayboldu bugün yine bu hâlde . Anlam veremiyorum
22 ocak canım. Bu ay klomen kullandım doktor galiba izne çıktığı için takip edemeyiz bu ay dedi adet olursan 3. Günü tekrar gel takibe başlayalım dedi . 5 gün önce yumurta çatladı bi gün silindi sonra tekrar koyu çıkmaya başladı . Gebelik olsa bu kadar erken belli olur mu pekiAdet gününüz ne zaman.? Ya hamilelik var ya da ikinci kez yumurtluyorsunuz. Bazı kadınlar 2 defa yumurtlayabiliyormuş..
Adete 5 gün kala öğrenebiliyorsun. 10 gün daha erken . Ama bence degerlendir yine . Adete yakın hamile bi kac gün kala hamile kalanları da duydum. Doktorun gelene kadar neden başka bi doktora gitmiyorsun.Ya da doktorun neden bi başka doktora yonlendirmedi kendi gelene kadar. Rabbim tez vakitte evlat sahibi olmayi nasip etsin inşallah..isteyen herkese..22 ocak canım. Bu ay klomen kullandım doktor galiba izne çıktığı için takip edemeyiz bu ay dedi adet olursan 3. Günü tekrar gel takibe başlayalım dedi . 5 gün önce yumurta çatladı bi gün silindi sonra tekrar koyu çıkmaya başladı . Gebelik olsa bu kadar erken belli olur mu peki