Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar ovulasyon testi adete iki gün kala silik de olsa çıkar mı ki?
Yani silik çıkması normal mi
Biraz site değişti ya takip etmem zor olur
Etiketlerseniz sevinirim
Ve ikinci sorum
Dün hayalet çıkan ikinci çizgi
Bugün bariz belirginleşmiş
Ama gebelik testi kocaman negatif
Bu durumu yaşayan var mı?

Canım bekle bakalım yarın da yap testi varsa koyulaşır bence. Döllenme günün geçtir belki ondan hemen köyü çıkmayabilir . İnşallah hamilesindir.

Kızlar merhaba bana da yardım edin. 30-31 günde bir adet oluyorum ve 7 gün sürüyor. Bu ay adetimin 11. Gününde ovülasyon testi yaptım. Ama pozitif mi negatif mi anlayamadım. Yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• A55EA4CF-9E61-45EA-90C9-C647729C525F.jpeg
    132 KB · Görüntüleme: 224
Kızlar merhaba bana da yardım edin. 30-31 günde bir adet oluyorum ve 7 gün sürüyor. Bu ay adetimin 11. Gününde ovülasyon testi yaptım. Ama pozitif mi negatif mi anlayamadım. Yardımcı olur musunuz?

Canim bugunu degerlendir yarin daha koyi olur gibi tahmin ediyorum ama sen riske atma bugun degerlendir

Evet, 3yıl aradan sonra tekrardan buradayım 2.yi düşünüyoruz Allah nasip ederse adet bitimine bende ovulasyon testine başlayacağım... Uzun zaman sonra tekrar yazınca heyecanlandım yine... Kimler hala buralarda bizim zamanımızdan acaba.. Herkese cümleten selamlar kızlar

Merhaba arkadaşlar bende adetlerim düzensiz . Geçen iki ay önce düşük yaptım.bu ay ovelasyom testine başladım .sizde test net mı daha var mı .alttaki sabah diğeri akşam yaptıgım

Eklentiler

• 2C8A6973-3024-4FAD-BFD5-F61A396B9800.jpeg
    55,3 KB · Görüntüleme: 62
Merhaba kizlar bende 4 yil sonra yine buradayim ilk oglumda öyle cok yazmistimki nasil güzel destekler moreller almistim 2 yilin sonunda doktor tüp bebek demisti onu dediginde hamileymisim ve 3 aylik bi kür yapmistim ve ovulasyon testi kullanmistim cok sükür simdi 4 yasinda dünya tatlisi oglum var simdi ikinciyi düsünüyoruz 6 aydan beri düzensiz korunmuyoruz yani öyle üstünw düsmedik ama bu ay ilk defa yine ovulasyon kullanicam ama epey bi unutmusum ne yapmam lazim diye simdi bu 10.gün bugün az önce yaptim ovulasyon testini bugünü ve yarini mi degerlendirmeliyim ? Pespese kalitesiz olmazmi sanki en basa döndüm Öyle ki cogu seyi unutmusum

Eklentiler

• image.jpg
    140,8 KB · Görüntüleme: 82
Merhabalar , benim ovulasyon testimde reglimin12.gününde çift çizgi cıktı, sonrası hep silik çizgi şeklinde. Yani 12.gun mu yumurtlamış oluyorum. Bilgi sahibi olanlar yazabilir mi rica etsem teşekkürler:)

Kızlar selam yardımcı olurmusunız dün ovülasyon testim çift çizgiydi t c den koyuydu ama bugün hiç çizgi yok acaba yumurtamı tutundu ?

Eklentiler

• F7BE9068-EC0C-4AC4-B757-93C89193B9BF.jpeg
    60,1 KB · Görüntüleme: 64
  • 3B363FD4-97E6-4199-91CC-49380681796C.jpeg
    50,8 KB · Görüntüleme: 75
Merhaba kizlar bisi danisicaktim; simdi bugün adetime 10 gün kala ama bitane ovulasyon testi yaptim testleri ekliyorim pembe bantli olan ovulasyondan önce yapilan ilk test yani 8. gün yaptim 10. günde yakaladim cift cizgiyi ... bantsiz olanda bugün yaptigim test azönce yaptim bu testin daha silik olmasi gerekmezmi ? Yani 8. günde yaptigim testle bugün yaptigim testin ayni olmasi gerekmezmi ?

Eklentiler

• CD07093E-5845-4722-904F-1AE64E885D70.jpeg
    46,1 KB · Görüntüleme: 57
  • 92C198A4-6854-4C30-8063-14DB91CA64AE.jpeg
    57,6 KB · Görüntüleme: 46
  • 8CD45617-692A-409C-8B63-E2E7C81E4520.jpeg
    63,3 KB · Görüntüleme: 59
Aynı soruyu bende kendime soruyorum canım . Yumurtlama oldu 3 gün önce sonra çizgi kayboldu bugün yine bu hâlde . Anlam veremiyorum

Eklentiler

• 20200111_200026.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 62
Adet gününüz ne zaman.? Ya hamilelik var ya da ikinci kez yumurtluyorsunuz. Bazı kadınlar 2 defa yumurtlayabiliyormuş..
22 ocak canım. Bu ay klomen kullandım doktor galiba izne çıktığı için takip edemeyiz bu ay dedi adet olursan 3. Günü tekrar gel takibe başlayalım dedi . 5 gün önce yumurta çatladı bi gün silindi sonra tekrar koyu çıkmaya başladı . Gebelik olsa bu kadar erken belli olur mu peki

Adete 5 gün kala öğrenebiliyorsun. 10 gün daha erken . Ama bence degerlendir yine . Adete yakın hamile bi kac gün kala hamile kalanları da duydum. Doktorun gelene kadar neden başka bi doktora gitmiyorsun.Ya da doktorun neden bi başka doktora yonlendirmedi kendi gelene kadar. Rabbim tez vakitte evlat sahibi olmayi nasip etsin inşallah..isteyen herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…