- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #53.901
Allah razı olsun canım . Evladın varlığı da yokluğu da imtihan . Rabbim hayırlı evlatlar versin . Hayırlı evlat olabilmeyi nasip etsin canım . Bende söylemek istemiyorum kimseye . İçimde yaşamak istiyorum doyasıya .Amin canim benim.. Inşallah sana nasip olur bu ay canım. Ben de öylelerini anlamam . Benim de eltim konuşuruz ama pek değil.Ben de sormam .. Sanırım üzülecegimi düşündüğü için.. ben düsugumden sonra bi karar vermiştim.. halen de öyle.. hamile kalırsam Allah nasip eder de gösterirse o günleri çevremdeki hiç kimse bilmeyecek.3 ayını doldurana kadar.. Arkadaşın da tuhaf.. Seni asıl o anlamalıydı.. Uzaklaşmadan.. Ama sen hamile kalsan emin ol bol bol konusur.. Buna da ben arkadaş demem.. Arkadaş herturlu yanında olmalı sen üzülsen de... Çünkü yüzleşmek gerekiyor bu durumla. Insan onlar için mutlu kendi için buruklasiyor . Ben de hamile kaldığımda arkadaşım da hamile kalmaya calisiyordu.. ama hiç bi zaman irtibatı koparmadım. hamileligimi öğrendiğinde sürekli konuştuk.. Herkes aynı değil demekki.. Hamile kal da canım benim.. Gerisini boşver.. Stres yapma..Rabbim once sağlık versin ..sonrada saglikli imanli bi evlat Inşallah...