- 19 Nisan 2018
- 762
- 1.382
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #53.721
Daha da koyulaşmasını beklerken böyle silikleşen bir çok kişinin yazısını okudum pes etmeyip teste devam etmişler 21. gün 23. gün bile yumurtaları çatlayan olmuş Geçde olabilir sıkma canınıEki Görüntüle 2155678 buda bugune ait
Aynen öyle stres yapma devam et.Rabbim gönlüne göre verir inşallah canım acaba test mi bozuk ya tek çizgi neden olur ki birden silik çizgi varken?İnsallh bnm hep hayalimdr bir kizimin olmasi insallah olmasini sabirsizlikla bekliyorum devam edeym o zmn test ypmaya bnde:)
Hayırlısı tabi sabır.. :)Bozuk olabilir diye 2 tane yaptm ikiside oyle cıktı anlamadım bnde zatn sıvıda tuketmiyorum hayrlisi artk bakalm
Ne zaman pik oldu şimdi olduysa bugünü ve diğer üç günü değerlendirin mutlakaEki Görüntüle 2157791 arkadaslar bugun 21. Gun sizce catlar mi bugun
İki çift çizgi koyu olunca Lh tavan yapınca çift çizgi koyu oluyor ona deniyor demekki hala çatlamamış demek silikleşince çatlamış demekPik ne demek oluyor?:)testi sabh yaptm az once de yaptm halen koyu cikiyor
tesekkur ederim insallh bu ay bebegime kavusurum.:)İki çift çizgi koyu olunca Lh tavan yapınca çift çizgi koyu oluyor ona deniyor demekki hala çatlamamış demek silikleşince çatlamış demek
Ben pek anlamam ama seninde bnmki gibi gec catliyor galiba benimde21. Gun koyu cizgi cktiArkadaslar bunlarda benim testlerim bi bakarmisiniz.ben hic bisey anlamadim kafam karisti
Tam anlamiyla koyu cizgiyi goremedim ki o koyulukta 10 dakikadan sonra cikti diye hatirliyorumBen pek anlamam ama seninde bnmki gibi gec catliyor galiba benimde21. Gun koyu cizgi ckti
Bugün 12.günüm benimde 2. Denemem geçen ay yakalayamadımOvulasyon testiyle hamilelik kaçıncı günde yapiyosunuz öyle ovulasyon testı ile öğrenenler varmis
Gebeliği ovulasyon testiyle öğrenenler kaçıncı günde yapiyo testiBugün 12.günüm benimde 2. Denemem geçen ay yakalayamadım
Bu ay yakaladım sanırım
Adetiniz bittikten 2 gün sonra başlayabilirsinizGebeliği ovulasyon testiyle öğrenenler kaçıncı günde yapiyo testi
Cnm benjm yumurtlama için sormuyorum ki gebelik için yapanlar var onu soruyotumAdetiniz bittikten 2 gün sonra başlayabilirsiniz
Artık hangi gün yakalarsan