- 9 Şubat 2018
- 33
- 8
- 41
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #53.701
Ben de bu ay ikinci kullanisim ovu testini. Bi koyu bi silik , gecen ay oyle degildi. Insallah iyiye isarettir :) o zaman ilk senin hamislik haberini bekliyoruzz dort bes gun sonra yaparsin test canim.
Yüklemeye çalışıyorum ama dosyayı aşımı diyor yapamadim
Senin benden önce belli olur diye dusunuyorum canim. Ne kadardir deniyorsunuz ? Hadi bu ay bizim ayimiz olsun :) belirtimiz olursa da paylasalim.
fotoları telefon özelliği ile kırp küçült canım öyle yükle
canım sen geç yumurtluyorsun bence daha pik olur o
Rica etsem baştan 4. Ye bakabilirmisincanım sen geç yumurtluyorsun bence daha pik olur o
bak böyle olmalı pik için
canım evet 4. testte bir koyulaşma var ama yeteri kadar değilRica etsem baştan 4. Ye bakabilirmisin
Öncekileri hafif çizgi sonrkilaeride yine hafif çizgi sonra yine belirgin olmaya basliyor
Peki teşekkür ederim:)canım evet 4. testte bir koyulaşma var ama yeteri kadar değil
bazı kadınlarda ancak bu kadar koyu çıkıyor o da ayrı mevzu ama o test 8. gün
yani çok erken daha
bence sen geç yumurtluyorsun testleri yapmaya devam et
öğleden sonra yap 2 gibi
Peki teşekkür ederim:)
Yapmaya devam edicem
Sizide takip edicem umarım güzel haberler alırız
Tamamdir bu arada hayırlı iftarlarcanım beni etiketle ya da özelden yaz testlerin için :)
Tamamdir bu arada hayırlı iftarlar
Cok guzel pik olmuş. Insallahhhh tutmustur canim.Ben bu koyulugu yakalayamadim gecen ay ,darisi bu aya :)canım sen geç yumurtluyorsun bence daha pik olur o
bak böyle olmalı pik için
Cok guzel pik olmuş. Insallahhhh tutmustur canim.Ben bu koyulugu yakalayamadim gecen ay ,darisi bu aya :)
Insallah canim :)Merhaba bende aylardır takip ediyorum ama yeni uye oldum bnde test yapiyorum insallah hepimz anne oluruz.
Testlerimi atsam yorumlar mısınız bn anlamadm cnkuInsallah canim :)
At canım bakalımTestlerimi atsam yorumlar mısınız bn anlamadm cnku
Bende 10. Döngümden intibaren yapmaya başladım ŞUAN benim de Çizgim bu şekilde ben de sorduğunda bana bir kaç güne çatlar yumurtan gelişir falan dediler Bence seninki de öyle testleri ihmal etme devam et çift çizgiyi yakaladığın gün ve ondan sonraki iki gün üstüste yani üç gün değerlendirin Bu şekilde bir çok kişi gebe kalıyormuş