- 21 Ağustos 2015
- 31.344
- 95.020
- 37
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #53.761
tabi tabi yap catladıgını gör cnmTeşekkür ederim bemde öyle tahmin ettim, peki yarın tekrar test yapsam olur mu
Bugünkü koyuluktan daha silik çıkarsa bu çatlamış olduğunu gösteriyo sanırım o yüzden tekrar yapıcam yarın, çok teşekkür ederimtabi tabi yap catladıgını gör cnm
evet cnm aynen öyle.Rica ederim.Güzel haberler ver inssBugünkü koyuluktan daha silik çıkarsa bu çatlamış olduğunu gösteriyo sanırım o yüzden tekrar yapıcam yarın, çok teşekkür ederim
Bugün 12. gün ve testim şöyle çıktı bir bakarmısınevet cnm aynen öyle.Rica ederim.Güzel haberler ver inss
yarın da yap çatlamak üzere cnm.babyloading87 böyle daha iyi oldu, sence çatlamış gibi duruyomu sanki düne göre biraz daha silik
yaklaşık 2 saattir sancım var ve kahverengi akıntı geldi ilk defa yaşıyorum bunu neden olabilir ki yumurta çatlarken böyle oluyor muyarın da yap çatlamak üzere cnm.
Valla ben hic yasamadım cnm.Yerlesmemi acaba?Bukadr cabuk olmaz ama.Bekle bakalım devam etcek miiyaklaşık 2 saattir sancım var ve kahverengi akıntı geldi ilk defa yaşıyorum bunu neden olabilir ki yumurta çatlarken böyle oluyor mu
Sanırım yumurta çatladı o yüzden yaptı, 3 ay boyunca klomen+progestan tedavisi gördüm belki hormonal değiştirmişte olabilir, bak bugünkü testimle beraber dün çatlamış galibaValla ben hic yasamadım cnm.Yerlesmemi acaba?Bukadr cabuk olmaz ama.Bekle bakalım devam etcek mii
Evet cnm catlamıs.Hadi hayırlıısıSanırım yumurta çatladı o yüzden yaptı, 3 ay boyunca klomen+progestan tedavisi gördüm belki hormonal değiştirmişte olabilir, bak bugünkü testimle beraber dün çatlamış galiba
İnşallah hayırlısı olur çok teşekkür ederimEvet cnm catlamıs.Hadi hayırlıısı
Yarin ve ertesi gunu koyulasabilir.ayni saat ve sivi alimina dikkat ederek tekrarlayin testi.hayirlisi olsun hakkinizdaKizlar bunlarda benim ovulasyon testim 2 sene once hamile kaldim ilk kez kullandigim anda hemde simdi tekrar cocuk istiyoruz sizce kac gun vardir koyulasmasina
Amin insaAllah herkesin hakkinda hayirlisi olsunYarin ve ertesi gunu koyulasabilir.ayni saat ve sivi alimina dikkat ederek tekrarlayin testi.hayirlisi olsun hakkinizda
yeni kullanıyorum yeni üyeyim yanlış yere mi cevapladım?yazdım ? Kusura bakmayınYarin ve ertesi gunu koyulasabilir.ayni saat ve sivi alimina dikkat ederek tekrarlayin testi.hayirlisi olsun hakkinizda
Not : 2. Bebek için istiyorum haziran ay kimyasal gebelik yaşadım test fırça kısmı koyu olrsa da pozitif sayılıyor yani test bölümü idrar fırçası kısmına yakın olanMerhaba inofolic combi ve euthrox 50 mg kullanıyorum acaba ovülasyon testine etki ederler mi? Ben testi yapmaya başladığımdan beri düzensiz sonuçlar aldım sat 9 ağustos bat ise 5 eylül ayın 18 nde yumurtalıklarım ağrıdı 19nda pozitif ovulasyon testini yakaladım ancak hergün yapmaya devam ettiğimde 20 si akşamı 2. Çizginin silikleştiğini 22 de bugün ise sabahtan tekrar pozitif olup öğleden sonra silikleştiğini farkettim işin içinden çıkamadım yardım edermisiniz?
yeni kullanıyorum yeni üyeyim yanlış yere mi cevapladım?yazdım ? Kusura bakmayın
Canım senin koyulaşmaya başlamış değerlendir senEki Görüntüle 2183839 kızlar merba benm döngüm bu aralar karma karmaşık olmştu dış gebelik ve düşükten snra dengelrm bozldu ama normalde 30 günde olrdm şimdi 33 32 felan günde olrm ve ovilasyon testinden birley anlayamadm birde ben ovilasyon testim elimfe 2 tane kal ltı onları erkenden başladm ve gelene kadr 17. Günm oldu sizce ne yapmalym
Cnm demin bidaha yaptm C den koyu çıktı T çizgisi normalde hepsi koyu ama bu daha koyu c den atrm hatta birazdan ilişki oldu bugün yarn silikleşr mi acbaaCanım senin koyulaşmaya başlamış değerlendir sen
Selam 18. Günün koyulaşmaya başlamış değerlendirmeye başla bence bir kutu daha al gerekiyorsa ben de anlamayınca o haftanın hergününü değerlendirdimEki Görüntüle 2183839 kızlar merba benm döngüm bu aralar karma karmaşık olmştu dış gebelik ve düşükten snra dengelrm bozldu ama normalde 30 günde olrdm şimdi 33 32 felan günde olrm ve ovilasyon testinden birley anlayamadm birde ben ovilasyon testim elimfe 2 tane kal ltı onları erkenden başladm ve gelene kadr 17. Günm oldu sizce ne yapmalym