Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kizlar gebelik varmi ovulasyon testı yaptim şimdi 10 gün var adete

Eklentiler

• 20180625_144728.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 169
  • 20180625_144709.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 172
Kızlar şimdi test yaptım eşit koyulukta çift çizgi. Yumurtlamış mıyım yoksa yumurtlayacak mıyım? Bu aksamı mı değerlendirmem lazım?

Kizlar adetime 4 gun var.dun aksam ovu testi yaptim.testi idrara degdirmemin saniyesinde T cizgisi hemen kop koyu oldu.ama bu sabah gebelik testi yaptim negatif.sizce ümit varmi

O zman sabırlı olmak lazım 1 hafta daha gecsin bence
Bir sey sormak istiyorum bende bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum regl döngüm 35 günde bir ortalama olarak ama ben erkenden reglim bittikten sonra testlere başladım yalnız bende ikinci çizgi çıkıyor silik olarak bu ne anlama geliyor? Kopkoyu olacak onu biliyorum normal şartlarda 18 19. Günden sonra yumurtlamayı da bekliyorum ama silik çizgiler normal mi?

Bunun cevabını ben de merak ediyorum

Kızlar... Geçen aya kadar korunuyordum. 28 günde adet görüyorum. Geçen ay 21. Günde yumurtladim. Adetim de zamaninda geldi. Bu ay ovulasyon testlerini kullanmaya başladım. 9. Günümde koyu gibi bugün tekrar yaptım 11. Günüm ve çizgi kayboldu. Ayrıca bugün yapışkan bi akintim oldu kaşık agrimda vardı geçen ayda 11. Günümde olmuştu. kafam karman çorman oldu. Ben iki defa mı yumurtluyorum yoksa benim yumurtlama sürecim mi uzun bilemedim. Çubukları da ekliyorum bilen yardımcı olsun lütfen.

Eklentiler

• IMAG0827.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 139
Bu gönderdiğiniz testlerin hiç birinde yumurtlamamissiniz

Arkadaşlar merhaba ,
Sizce 23ünde yakalamış mıyım, sonrasında silikleşmeye başladı çünkü.

Eklentiler

• 37781366_1087490878067919_3387912310944169984_n.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 145
Kızlar merhaba bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmak istedim genelde yumurtlama zamanlarım bellidir bir iki gün şaşar ama bir türlü hamile kalamadım 1 sene önce düşük yaptım sağlık sorunum yok ama malesef olmadı hadi bir ovulasyon testi deneyim belki günler değişiyodur dedim, bugün 11. gün BAT 25 Ağustos, testime bir bakıp yorumlarmısınız

Eklentiler

• IMG_20180808_141501.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 125
Guzel koyulasmis.36saat icinde yumurtaniz catlayacaktir ins.bol havuc tuketin.seninle ayni batlarimiz fakat ben test yapmadim bu ay genelde bende 10-13.gunlerde yumurtluyrm.

pik yapmış çalışma yapın kaçırmayın catlar yarına muhtemelen.

Guzel koyulasmis.36saat icinde yumurtaniz catlayacaktir ins.bol havuc tuketin.seninle ayni batlarimiz fakat ben test yapmadim bu ay genelde bende 10-13.gunlerde yumurtluyrm.
Sanırım bana yazdınız değil mi yalnış yazmış olmayım :) çoğu zaman benimde o günlerde oluyor ama geçen ay adetim 30. gün geldi 16. gün çatlamış oluyo yumurtam ve o günde de ilişki olmamış o yüzden boşa gitti, artık herkes için hayırlısı sanırım benim yarın çatlıycak gibi duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…