Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

20180530_194132.jpg kızlar bana bi değerlendirme yapar mısınız.bugün 17.günüm ve silikleşmeye başladı.ama önceki günlerin koyuluğu yeterli mi acaba

canım 15. gün pik olmuş sonra çatlamış
koyuluk derecesi değişir bende de böyle olmuştu
yani senin zirven 15. gün
Hay allah senden razı olsun kuzucuum ya her yere yazdım kimseden cevap gelmedi.14.15.16.cı günler değerlendirildi bu geceye derman kalmadı :işsiz:sanırım bu geceyi dinlenerek geçirebiliriz dimi.

Hay allah senden razı olsun kuzucuum ya her yere yazdım kimseden cevap gelmedi.14.15.16.cı günler değerlendirildi bu geceye derman kalmadı :işsiz:sanırım bu geceyi dinlenerek geçirebiliriz dimi.

en önemli günleri değerlendirmişsin zaten :) bugün dinlenebilirsin :)
senden de razı olsun canım

Merhaba kızlar. Ovulasyon testlerime yorum yapar misiniz? Silikleşiyor mu yoksa koyulaşacak mı anlamadım :/ döngüm 31 gün.

Eklentiler

• IMG_20180601_123825.jpg
    IMG_20180601_123825.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 237
Ah canim degerlendirmez miyim uc gundur degerlendiriyoruz ve devam. Her gun deniyorum bu ay. Diger aylar bir gun dolu bir gun bostu ve olmadi. Sen hamis misin beklemede misin? :)
Malasef bende beklemedeyim
Bata 10 gün var heyecan dorukta ama benim ovulasyon testim bi koyulasti bir siliklesti son 6 gundir gittikçe koyulasiyor yine
Bişeyler oluyor ama anlamadim

Malasef bende beklemedeyim
Bata 10 gün var heyecan dorukta ama benim ovulasyon testim bi koyulasti bir siliklesti son 6 gundir gittikçe koyulasiyor yine
Bişeyler oluyor ama anlamadim
Ben de bu ay ikinci kullanisim ovu testini. Bi koyu bi silik , gecen ay oyle degildi. Insallah iyiye isarettir :) o zaman ilk senin hamislik haberini bekliyoruzz dort bes gun sonra yaparsin test canim.

X