- 26 Şubat 2018
- 202
- 161
- 35
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #53.501
Hahahaa ilahi meltem:)))bende güldüm valla deha olucan az daha..ne dicem bugunde benim adet sonrasi 10 ve 11.gün(gecen hafta sali kahverengi akintim geldi aksam kana dönmedigi icin saliyi baz almiyorum carsamba söküldüm ama o yüzden carsambadan sayarsam bugün 10.gün)ovulasyon testime bi bakin kizlar.ben normalde 13.gun veya 14.gün yumurtlardim.sanki baslamis gibi yumurtlama dimiKimseden ses çıkmıyor bende günleri sayamıyorum matematik dehası olucam hamile kalmaya çalışırken şimdi diyorum Çarşamba günü kan testi yaptıysam değer ikiyse iki günde bir de iki katına çıkıyorsa bu gün dörttür iki gün sonra 8 2gün sonra 16 iki gün daha sonra artık idrar da çıkma ihtimali var yani 5 gün sonra adetimden 3 gün önce bi idrar testi yapayım diyorum. Bunları yazarken de psikolojime deli gibi gülüyorum yeminle
Aynen öyle bu gün başla çalışmaya sen baya koyu çıkmış dün yapmışmıydın test 2 gibi n koyu çıkmıştı bende 12. Ve 13. GünlerHahahaa ilahi meltem:)))bende güldüm valla deha olucan az daha..ne dicem bugunde benim adet sonrasi 10 ve 11.gün(gecen hafta sali kahverengi akintim geldi aksam kana dönmedigi icin saliyi baz almiyorum carsamba söküldüm ama o yüzden carsambadan sayarsam bugün 10.gün)ovulasyon testime bi bakin kizlar.ben normalde 13.gun veya 14.gün yumurtlardim.sanki baslamis gibi yumurtlama dimi
Laboquick marka kullaniyorum canim.yok dün falan yapmadim.akintidan anladim dün akintim baslamisti uzayan bgn bida olunca bi yapayim dedim.soldan yumurtluyom galiba agri var cunku orda.Bir de hangi marka test kullanıyorsun çizgileri çok belirgin markadan mı acaba dedim yani c bile benimkinden daha koyu sanırım marka farkından olabilir
Boyle olmasi normal kuzum.sonucta her kadinda yumurtlama oncesi ve sonrasi LH hormonunun varligini gosterir bu.insaAllah gebesindir nezmn belli olacak net olarakBak şimdi yaptığım bu ama hala dehşet kasık bel ağrım devam etmekte göğüslerimdeki hassasiyet geçti aşırı ağız kuruluğu var dilimin üzerinde bi tabaka var gibi sürekli dilimi fırçalıyorum valla
Évet canim siliklesmeyw basladigina gore catlamis olmali yumurtan.insaAllah bu ay bizimde yuzumuz guler.dualarda bulusalim.Rabbim sagselamet saglikli hayirli imanli evlatlar versin tez zamandaEn sonuncusu yumurtlamadan sonraki gün 10 gün kala yine yaptığımı da yollamıştım kopkoyu iki çizgi daha yani Çarşamba günü ben yine de her ihtimale karşı çalışma yaptım:) gideyim bi test alayım yarın yapayım mı belki çıkar ne bileyim
Bu gün hafif koyulaşma var bence yarın ve öbür günler koyuluk artacaktır. Geç yumurtluyor olabilirsinArkadaşlar SAT: 5/4/2018 - BAT: 5/5/2018 Bugün adetimin 15. Günü / Döngü 30 gün.
Ben bu ovulasyon testimden birşey anlamadım. 3-4 saatlik idrarla yaptım. Dikkat ettim herşeyeTüm hormonlarım normal
Fikri olan var mı?
Bu gün hafif koyulaşma var bence yarın ve öbür günler koyuluk artacaktır. Geç yumurtluyor olabilirsin
Kuzum sıkma canını yahu.vardır bir hayr.bidaki aya hic takip etme yumurtlamayi falan kafanada takma cocuk diye belki ozmn gelir(bunlara bende dahil eger bu ay hamile değilsem )Evet bu gün tekrar kan testi yaptırdım sonuç 0.100 çıktı yani bu ay da olmadı maalesef önümüzdeki ay denemelere devam aslında yoruldum da sıkıldım da