- 28 Şubat 2018
- 1.581
- 1.682
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #53.521
Canim benimde seninki gibi oldu.20sinde sbh-aksam yaptim pikti.21nde sbh siliklesti aksam piklesti gene.22snde tamamen siliklesti.bende pek anlam veremedim.testlerim yukarda bak istersenMerhaba sevgili hanımlar Benin ovulasyon testı kafa karıştırdı bi bakarsanız sevinirim başına gelen varmı ? İlk yukarıdaki koyu olan bu ayın 21 inde çıktı saat 15:30 da altındakinde de aynı gün saat 21:20 de yaptım silikleşti ve 3.sıradakide bu ayın 22 sinde saat 15:00 da yaptım silik devam etti 4. Sıradakide bu ayın 23 ünde yanı bugun saat 12 de yaptım siliklerden birazdaha belirgin çıktı bu ne anlama gelir sizce yumurtlamadan 3 gün sonra gelişen yine bı fölükül falanmı anlamdım
Yok kuzum cogu kadinin 2 gun pik olup siliklesebiliyormus.normal biseymis ama benim sbh silik cikipta aksama tekrar pik olmasini anlayamamistim.gecen ay sadece 1 gun pik olmustu...aamaaan cokta takmiyorum yaa olursa olur nasip kismet:)Evet canım seninde aynısı olmuş Nedeni nedir acaba
Erken. Yaptığımız içinmi koyu çıkıyor bugun yıne saat 16:00 da yaptım sabah kinden daha pembe idi artık hayırlısı olsun inşallah
Benimde bu şekilde çok kafa karıştırıcı. Çok idrar olunca seyreliyor sanırım LH hormonu testte.Merhaba sevgili hanımlar Benin ovulasyon testı kafa karıştırdı bi bakarsanız sevinirim başına gelen varmı ? İlk yukarıdaki koyu olan bu ayın 21 inde çıktı saat 15:30 da altındakinde de aynı gün saat 21:20 de yaptım silikleşti ve 3.sıradakide bu ayın 22 sinde saat 15:00 da yaptım silik devam etti 4. Sıradakide bu ayın 23 ünde yanı bugun saat 12 de yaptım siliklerden birazdaha belirgin çıktı bu ne anlama gelir sizce yumurtlamadan 3 gün sonra gelişen yine bı fölükül falanmı anlamdım
22sinde yumurtlamissin 23nde catlamis gorunuyorEki Görüntüle 2139601 Kızlar sizce durum nedir? Yumurtlamış mıyım?
22sinde yumurtlamissin 23nde catlamis gorunuyor
Hadi hayirlisi...benimde 20 ve 21nde pik yapti sonra siliklesti(catladi)bizde degerlendirdik o 3 günü.insaAllah güzel haberler veririz bizde bu ayArkadaşım bende öyle düşündüm. İnşallah öyledir 23 nisan sabahı değerlendirdik. Çok karnım ağrıyor adet sızlamadı gibi psikolojik mi acaba bilemedim. Perşeöbe günü progesteron için kan vereceğim doktorum çağırmıştı gel bakalım yumutlama durumuna dedi. Bakalım kısmet
Hadi hayirlisi...benimde 20 ve 21nde pik yapti sonra siliklesti(catladi)bizde degerlendirdik o 3 günü.insaAllah güzel haberler veririz bizde bu ay
bende vercem progeston icin kan.adetin 21.nci günü falan veriyim diyodum..senin sat bat ve döngün nasil canim.doktorun seni kacinci gün çagirdi
Valla gün aşırı gün aşırı banala eşime de gına geliyor. Çok yıpratıcı bir süreçmiş. Çok stres oluyorum ben. İnşallah olur ArkadaşımHadi hayirlisi...benimde 20 ve 21nde pik yapti sonra siliklesti(catladi)bizde degerlendirdik o 3 günü.insaAllah güzel haberler veririz bizde bu ay
bende vercem progeston icin kan.adetin 21.nci günü falan veriyim diyodum..senin sat bat ve döngün nasil canim.doktorun seni kacinci gün çagirdi
Ayy insaAllah hayirli haberlerini bekliyrm tatlim..bende haftaya sali falan vercem kan.Bat: 5/5/2018. Döngün 29-31 gün. Progesteron 21.-22. Gün yapılır zaten. 10 ve üzeri ise gebelik şüphesi vardır diyebiliriz. Ay hadi inşallah canım.
Hadi hayirlisi...benimde 20 ve 21nde pik yapti sonra siliklesti(catladi)bizde degerlendirdik o 3 günü.insaAllah güzel haberler veririz bizde bu ay
Ayy insaAllah hayirli haberlerini bekliyrm tatlim..bende haftaya sali falan vercem kan.
Ben bu ay erken yumurtladim.normalde 13 veya 14.gun yumurtlardim.ov.testi olmasa bilemicem.Allah onu cikarandan razi olsun:))bu ay saglikla gelir insaAllah bebişlerimiz13-15 ve 18. Gün değerlendirdik. Kısmet artık. Bakalım