Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Popüler konu olmasına rağmen buraya kimse yazmıyor kızlar şimdi de yaZın hamile kalanlar öncü olun bize :) ovulasyon testiyle yapılması gerekeni yaptım ben en erken 10 gün sonra mı belli olur deneyimleri paylaşın kıslar :KK66:

Popüler konu olmasına rağmen buraya kimse yazmıyor kızlar şimdi de yaZın hamile kalanlar öncü olun bize :) ovulasyon testiyle yapılması gerekeni yaptım ben en erken 10 gün sonra mı belli olur deneyimleri paylaşın kıslar :KK66:
Tabi yumurtlamadan 10-12gun sonra belli olurmus.bende belirti iz pesindeyim.bendede hafiften biseyler var ama pek umitlenmekte istemiyrm.sende belirti varmi canm

Yumurtlama dan 10gün sonra silik te olsa çıkıyor tecrübe ile sabit

İlk defa ovulasyon testi yapıyorum çok acemiyim. 17 Martta regl oldum 27-28 günde bir regl oluyorum. Yumurtlama günüm bugün sanıyordum ama artımed isimli testi yaptığımda tek çizgi vardı. İki gündür yapıyorum sizce yumurtlama olmicak mı? Estrofem de kullanıyorum bu ilaç mı etkiliyor acaba

İyi akşamlar arkadaşlar, 26-28 günlük döngüm var. Ovulasyon testlerim bu şekilde çıktı, yorumlayabilir misiniz?
İlk rakamlar adet sonraki saydığım gün.diğerleri tarihler... yıldız olanlar değerlendirilen geceler :)

Eklentiler

• Screenshot_20180401-211851_Gallery.jpg
    Screenshot_20180401-211851_Gallery.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 84
(2.)41 YASİN-İ ŞERİF HATMİ ALINAN:7
(2.)41 MERYEM SURESİ HATMİ ALINAN :0
119 FETİH SURESİ ALINAN:21
24.484 FETİH SURESİ İLK AYET ALINAN:7900
70 BİN İHLAS-I ŞERİF ALINAN:8600
70 BİN KELİME-İ TEVHİD ALINAN:17300
4444 SALAVAT-I TEFRİCİYE ALINAN:2500
SALAVAT-I ŞERİF ALINAN :2900 Arkadaslar hayirli ve saglikli evlatlara anne olabilmek icin yukardaki tesbih ve sureleri okuyoruz duasi Beraat gecesinde Kabe de yapilacak katilmak isterseniz etiket yapip aldiginiz dua ve sure adedini yazabilirsiniz.

İlk defa ovulasyon testi yapıyorum çok acemiyim. 17 Martta regl oldum 27-28 günde bir regl oluyorum. Yumurtlama günüm bugün sanıyordum ama artımed isimli testi yaptığımda tek çizgi vardı. İki gündür yapıyorum sizce yumurtlama olmicak mı? Estrofem de kullanıyorum bu ilaç mı etkiliyor acaba
Akıntınida takip et yumurtlama olacağı vakit akinti çoğalıyor hatta günlük Ped ile daha kolay takip edebilirsin hafif adet ilaca gibi kasik agrisi akinti da çoğalma oluyor

X