Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Yok canım resimde öyle görünüyor öncekiler gibi hemen hemen. çok taktım kafaya sanırım sürekli onları inceliyorum.akıntım da var üç gündür ama diyorlar ya uzayan kıvamda diye o şekilde değil ve iki gündür göğüs ağrısı yaşıyorum sende olmuş muydu böyle şeyler acaba diyorum çatlamıyor mu yumurta yumurta takibi falan mı yaptırsam

Bende yumurtlama belirtilerinin hiçbiri olmuyor ne akıntı ne göğüs ağrısı.Adetimin 22. Günü progesteron testi yapıldı sonuç 9.98 çıktı doktorum yumurtlama gerçekleşmiş dedi.istersen 22. Günü o testi yaptır tatlım.Ne kadar zamandır deniyorsunuz bide bugun yaptınmı nasıl çıktı silikleşmeyemi başladı

Bende yumurtlama belirtilerinin hiçbiri olmuyor ne akıntı ne göğüs ağrısı.Adetimin 22. Günü progesteron testi yapıldı sonuç 9.98 çıktı doktorum yumurtlama gerçekleşmiş dedi.istersen 22. Günü o testi yaptır tatlım.Ne kadar zamandır deniyorsunuz bide bugun yaptınmı nasıl çıktı silikleşmeyemi başladı
Ben çok üzgünüm biraz önce yaptım ikinci çizgi çıkmadı korktuğum başıma geldi sanırım daha koyu olmasını beklerken kaçırdım sabahtan beri kendime kızıyorum nasıl yaptım bunu diye Ama şöyle de bir durum var hiçbir zaman eşit yoğunlukta olmadı o iki çizgi T hep daha silikti. Şu an önceki testlere bakıyorum tekrar tekrar en koyusu ayın 3üymüş. Bir yıldır doğal yoldan deniyoruz olmamıştı ilk defa kullanmıştım. Çok uzun oldu kusura bakma başını ağrıttım hakkını helal et

Olur mu öyle şey.Burda birbirimizin derdine ortak olmak için varız :) İstersen yumurta takibine başla en garantisi öyle.Doktora gittinmi hiç bi sorun falan yok dimi

Olur mu öyle şey.Burda birbirimizin derdine ortak olmak için varız :) İstersen yumurta takibine başla en garantisi öyle.Doktora gittinmi hiç bi sorun falan yok dimi
Sağol canım çok iyisin evet gittim herhangi bir sorun görünmüyor dedi gününü denk getiremedik sanırım şimdi de kendimi avutuyorum en koyu ayın 3ü ortalama 24 36 saat sonra çalıyorsa dün çatladı yaşama süresi de 12 ile 36 saat arasında değişiyormuş çok küçük de olsa bir şansım vardır belki. Ya da en azından testin kullanım şeklini ve bendeki çift çizgi modelini öğrenmiş oldum önümüzdeki ay tecrübe sahibi olarak yapacağım ve dediğin gibi yumurta takibi yaptırmaya karar verdim bu sefer garantiye alacağım inşallah

Allah bebek istryen herkese nasip etsin inşallah canım elbet vardır bi zamanı
Canım test yaptın mı? ben de bugün ovulasyon testi yaptım 5 gün var regle, çok umutlanmak da istemiyorum ama hayırlısı diyorum. Eğer hayırlısı ise inşallah hamileyizdir...

Eklentiler

• ovulasyon testi.jpg
    ovulasyon testi.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 69
Canım test yaptın mı? ben de bugün ovulasyon testi yaptım 5 gün var regle, çok umutlanmak da istemiyorum ama hayırlısı diyorum. Eğer hayırlısı ise inşallah hamileyizdir...
Evet canım gebelik testimde pozitif çıktı ben yine emin olamayınca kan testine gittim koşa koşa :) Ve şükürler olsun hamileyim.Darısı tüm isteyenlere inşallah

Bence sendede var tatlım hadi inşallahh güzel haberler alırsın :)
Canım benim Rabbim esirgesin seni ve bebeğini, inşallah sağ salim kavuşursun yavruna. Rabbim biz sabırla bekleyen kullarına da nasip eder inşallah, test için birkaç gün daha beklemek istiyorum açıkçası, ama böyle içimde bi umut var gibi :)

Canım benim Rabbim esirgesin seni ve bebeğini, inşallah sağ salim kavuşursun yavruna. Rabbim biz sabırla bekleyen kullarına da nasip eder inşallah, test için birkaç gün daha beklemek istiyorum açıkçası, ama böyle içimde bi umut var gibi :)
Amin canım. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.Test yapınca yaz olur mu merak ettim :)

Canlar ovulasyon testi yaptım eve gelince ikinci çizgi dün e göre daha koyuydu, dayanamayıp hcg de yaptım. şu anda şükürler ve dualar ediyorum. Rabbim esirgesin hepimizi, inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun. Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah :KK200:

Eklentiler

• 20180406_170123.jpg
    20180406_170123.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 103
Canlar ovulasyon testi yaptım eve gelince ikinci çizgi dün e göre daha koyuydu, dayanamayıp hcg de yaptım. şu anda şükürler ve dualar ediyorum. Rabbim esirgesin hepimizi, inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun. Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah :KK200:
Canım çok sevindim.Sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi :) Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah.Benim kasıklarımda baya ağrı var sanki adet olcakmışım gibi. Sende de var mı doktora gitmeden rahatlayamayacağım galiba

Selam kizlar subat ayinda kimyasal gebelik yasamistim marttaki adetimde 33.gunde geldi(normal adet döngüm 27-28gundur) ovulasyon testine basladim ve adetimin 13.gunu ciftcizgiydi.simdi ben bir dahaki adeti 33ümü baz almaliyim? 27-28günümü ?cunku 13.gün yumurtlamaysa 14 eklenerek bulunuyordu yeni döngü bildigim kadariyla..tecrübeli ve bilen arkadaslar yardimci olabilirmi?

Selam kizlar subat ayinda kimyasal gebelik yasamistim marttaki adetimde 33.gunde geldi(normal adet döngüm 27-28gundur) ovulasyon testine basladim ve adetimin 13.gunu ciftcizgiydi.simdi ben bir dahaki adeti 33ümü baz almaliyim? 27-28günümü ?cunku 13.gün yumurtlamaysa 14 eklenerek bulunuyordu yeni döngü bildigim kadariyla..tecrübeli ve bilen arkadaslar yardimci olabilirmi?
Canım bence normal adet döngünü baz almalısın zaten 13. günü çift çızgı çıktıysa 14. Gün yumurtlama olcağını varsayarsak yine 28 gün oluyor

X