Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bu
Akıntınida takip et yumurtlama olacağı vakit akinti çoğalıyor hatta günlük Ped ile daha kolay takip edebilirsin hafif adet ilaca gibi kasik agrisi akinti da çoğalma oluyor
Bu ay kaçırdım canım gelecek ay inşallah. Sorularla araştırmayla geçti gitti sanırım teşekkür ederim ilgilendiğin için

Slm arkadaşlar ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum düne kadar koyulaşıyordu hep ikinci çizgi dün ve bugün silikleşmeye başladı bu normal midir tecrübeli arkadaşlar yazabilirler mi

Kızlar benim adetime 2 gün var bugun aşırı kasık ağrım oldu yumurtlama günlerimde olur normalde . Ama adetimin 13. Günü yumurtlama olmuştu.Ovulasyon testi yaptım meraktan her iki çizgide aynı koyulukta çıktı.Ben anlamadım şimdi ben yine miyumurtluyorum :)

Ben sana resmini atayım en iyisi bir yorumlayıver müsaitsen canım sen hamiş misin peki
Değilim ama şuanda nöbetçi eczane bulup test almamak için zor tutuyorum kendimi :) adetime 2 gün var bugun ovulasyon testi yaptım t çizgisi c den daha koyu çıktı.Bu şekilde hamileliğini öğrenenler olduğunu okudum şimdi forumda yarın gebelik testi alıp denicem

_20180404_201417.JPG

Hadi hayırlısı inşallah bir an önce öğrenirsin müjdeli haberlerle dönersin sanırım ben de beceremiyorum resim yüklemeyi yeni üye oldum tam olarak yapamadım sanırım

Hıh işte bu şekilde olmuyor bende yaptıklarımı atacaktım ama dosya boyutunu sunucu kabul etmedi dedi beceremedim yani bende ilk denediğim testte ikinci çizgi yoktu ertesi gün biraz oldu sonraki gün daha koyu ve bugün düne göre silik çıktı akıntım biraz var ama uzayan kıvamda değil iki gündür de göğüs ağrısı yaşıyorum acaba ki yaklaştığı için olabilir mi

Canım benimde yumurtlama günlerinde seninkiyle hemen hemen aynıydı LH artışından sonraki 24-36 saat içinde yumurtlama oluyor.Seninde yakın büyük ihtimalle bugunu ve yarını değerlendir canım

Amiiinnn inşallah canım benim değerlendirme şansım yok maalesef eşim şehir dışında çalışıyor testin pozitif olduğu gün gelecek izin alıp ondan biraz da bu sıkıntım ya kaçırırsam korkusu
Pozitifi gördüğümüz günü mü değerlendiriyoruz ertesi günü mü kafam çok karıştı inşallah bir an önce alırız hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza

Pozitif gördüğün günü ve ertesi günü.Çünkü yumurta pozitiften sonraki 24-36 saat içinde çatlıyor canım.Bugun de yap bakalım nasıl çıkacak sanki dünkü pozitif gibi

X