Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Hayır tatlım tabiki onu biliyorum ben zannettim ki bugün yapılan test durunca ertesi gün aynı koyulukta kalmıyor ben adetimin 12.günü başladım ve nerdeyse hemen hemen hergün aynı saatlerde yaptım sonuçları da kafamı karıştırdı yani çizgiler şaşırttı predictor ovulasyon testini kullandım sıkıntı şu ki çizgiler çok dikkatli bakılırsa hep aynı bir arkadaş 17 ve 21 günler daha belirgin dedi
Evet bukadar esitlikte olmasi bana hamile olabilecginiz fikrini getiriyor eger oyle ise lh testleri hep pozitif cikar

Kizlar bu ovu takibinden sonra nolur cok dusunup pozitif cikacak diye beklemeyin gecen ay psikolojik olarak nerdeyse tum belirtileri yasadim sonuc hayal kirikligi oluyor sabirla cok fazla heyecan yapmadan adet gecikmenizi bekleyin derim. Hayirlisi ile hepimiz hamis kalalim en kisa zamanda:)

kızlar ovu testi dün pik yaptı bugünde iki çizgi aynı koyulukta yumurta çatlamış mıdır yoksa hala beklemede mı

Hayır tatlım tabiki onu biliyorum ben zannettim ki bugün yapılan test durunca ertesi gün aynı koyulukta kalmıyor ben adetimin 12.günü başladım ve nerdeyse hemen hemen hergün aynı saatlerde yaptım sonuçları da kafamı karıştırdı yani çizgiler şaşırttı predictor ovulasyon testini kullandım sıkıntı şu ki çizgiler çok dikkatli bakılırsa hep aynı bir arkadaş 17 ve 21 günler daha belirgin dedi
Bildiğim kadarıyla test çizgisinin 10 dakikadan sonra artık dikkate alınmaması gerekiyor. Hatta son aldığım fortel markası için bu süre limiti 5 dk olarak verilmiş.
Eğer sonuçları sonradan tekrar bakmak üzere mutlaka saklamak istiyorsanız, hergün tam aynı yerde, yani aynı ışık altında fotoğraflamanız daha güvenli gibi.

Merhaba arkadaşlar bu topiği yeni farkettim.Eşimle 2 aydır bebek çalışmaları yapıyoruz ama olmadı.Yumurtlama Gününü MÜ tespit edemiyorum bilemedim.ovulasyon yapıyorum 5 gündür.13. Günden başladım.ilk gün hiç çizgi çıkmadı 2.3.4 günler iki çizgi çıkıyordu biri silikti sma bugün de yine nedense hiç çizgi çıkmadı.adetim düzenlidir bugün de adetin 17.günü niye böyle oldu ki yumurtlamıyor muyum ki şevkim Kırıldı :KK43:
25 inde progesteron testi yapacak doktorum yunurtlama durumuma bakacak çok merak ediyorum

Sizce siliklesmeye basladımı Arkadaslar yorum alabilir miyim

Eklentiler

• IMG_20180121_235911.jpg
    IMG_20180121_235911.jpg
    21,4 KB · Görüntüleme: 112
Sizce siliklesmeye basladımı Arkadaslar yorum alabilir miyim
cnm sondan ikincisinde yumurtlamışsın o gun ve son yaptığın günü iyi değerlendirip çalışmalara devam et.bende ayın 15i sabahı t çizgisi c den koyudu 12-14-15-16-18-21 olarak değerlendirdik bakalım bekliyorum bende

cnm sondan ikincisinde yumurtlamışsın o gun ve son yaptığın günü iyi değerlendirip çalışmalara devam et.bende ayın 15i sabahı t çizgisi c den koyudu 12-14-15-16-18-21 olarak değerlendirdik bakalım bekliyorum bende
Teşekkür ederim arkadaşım cevabn için inşallah HCG de de pozitfleri görürüz

Teşekkür ederim arkadaşım cevabn için inşallah HCG de de pozitfleri görürüz
İnşallah görürüz yenimi kullanıyorsun ovulasyon testini bende ilk kullandım pco var bende yumurta büyütücü iğne ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım 3.ayında bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum fakat 4 ay olacak hiç düzenli olmayan adetim düzenli gelmeye başladı baktım düzenli bende ovu testi yapmaya karar verdim.sitede bu sebeble bayağı hamile kalan var inş bizde onlardan biri oluruz

İnşallah görürüz yenimi kullanıyorsun ovulasyon testini bende ilk kullandım pco var bende yumurta büyütücü iğne ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım 3.ayında bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum fakat 4 ay olacak hiç düzenli olmayan adetim düzenli gelmeye başladı baktım düzenli bende ovu testi yapmaya karar verdim.sitede bu sebeble bayağı hamile kalan var inş bizde onlardan biri oluruz
Yok canım ben iki kere hamilelik geçirdim.düşük yaptım. Senin bebeğin kalbi neden durdu belli mi. ikisindede kullandım buay erken yumurtladm bende düzenli adet olan pcoluyum.

Kizlar adetime 2 gun var 1. Resim ovulasyon testimin sonucu 2.resim gebelik testim sizce hamilemiyim

Eklentiler

• 20180122_153639.jpg
    20180122_153639.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 117
Yok canım ben iki kere hamilelik geçirdim.düşük yaptım. Senin bebeğin kalbi neden durdu belli mi. ikisindede kullandım buay erken yumurtladm bende düzenli adet olan pcoluyum.
Cnm belli değil sebepsiz kan pıhtı testi yapıcaktm ama doktorum önermedi yıpranırsın dedi inş bu ay hamile kalırız ben 29unu bekliyorum bakalım

X