Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canım kacırmadın bu geceyi degerlendir dün geceyi degerlendirdin mi yumurta 24saat canlı kalıyo
Dun geceyi degil ama bugun gunduzu degerlendirebildim. Bugun sabah tekrar koyulasmisti test bak bu sekilde
1510593437898-2023092688.jpg

Dun sabahki lh yukselisiyle catladiysa eger benim bugun oglen sıları yaptigim iliski kıl payı ya yakaladi yada kacırdim artik bilmiyorum cunku 24 saati gecmis oluyor

Hayırlısı c
Dun sabahki lh yukselisiyle catladiysa eger benim bugun oglen sıları yaptigim iliski kıl payı ya yakaladi yada kacırdim artik bilmiyorum cunku 24 saati gecmis oluyor
hayırlısı canım sen degerlendir yine iki gün daha bide ben bu testlerdense kaset testleri tercih ettim internetten Temin edebilirsin onlar daha net

Herkes iyi aksmlar
Bende bu ay ovulasyon testi denemeye karar vereyim suana kadar birsey cikmadi dijital testlerden deniyorum insallah ilk denemede gulen yuzu yakalarim

erken başlamışsınız 4 aralık ta pic gibi çift yumurtlamış olabilirsiniz siklusun kısa olmalı bukadar erken yumurtlanırmı
evet hep 2 gün sürer oldum olası siklusum. ama hiç günü şaşmaz adetim düzenlidir. bak kasım döngüm böle resimde attım. ama ben kasık ağrımdan anlıyorum bu ay 5 inde yumurtladım cnkü 5 inde ağrım bitti. iki kere yumurtluyorsam bugünü mü değerlendireyim

Eklentiler

• Screenshot_20171208-152132.png
    Screenshot_20171208-152132.png
    129 KB · Görüntüleme: 78
evet hep 2 gün sürer oldum olası siklusum. ama hiç günü şaşmaz adetim düzenlidir. bak kasım döngüm böle resimde attım. ama ben kasık ağrımdan anlıyorum bu ay 5 inde yumurtladım cnkü 5 inde ağrım bitti. iki kere yumurtluyorsam bugünü mü değerlendireyim
siklus regli arasındaki zamandır kaç günde bir reg oluyorsunuz demek istedim kaç gün sürdüğünü sormadım 26 gün ise 3 4 5 tarihlerinizde yumuerlamanız normal

kızlar selam. eşimle 3 aydır bebek çalışması yapıyoruz. ocak ayında ilk defa ovulasyon testi yapmaya karar verdim ve bugün internetten siparişi verdim. normalde 27 veya 28 günde bir adet oluyorum. bu ay 24 aralıkta adet olmam gerekiyordu ama ilk defa erken geldi ve 21 aralıkta oldum. yani 25 günde adet olmuş oldum. adetimin 26 aralıkta son günü olur. teste ne zaman başlamalıyım sizce? yardımcı olursanız çok sevinirim.

X