- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #53.221
Amin cnm allah razı olsun rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsinRabbim saglikla kucaginiza almati nasip etsin insalkah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm allah razı olsun rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsinRabbim saglikla kucaginiza almati nasip etsin insalkah
Dun geceyi degil ama bugun gunduzu degerlendirebildim. Bugun sabah tekrar koyulasmisti test bak bu sekildeCanım kacırmadın bu geceyi degerlendir dün geceyi degerlendirdin mi yumurta 24saat canlı kalıyo
hayırlısı canım sen degerlendir yine iki gün daha bide ben bu testlerdense kaset testleri tercih ettim internetten Temin edebilirsin onlar daha netDun sabahki lh yukselisiyle catladiysa eger benim bugun oglen sıları yaptigim iliski kıl payı ya yakaladi yada kacırdim artik bilmiyorum cunku 24 saati gecmis oluyor
Hamilemisin acaba yeniden koyulaşmaya başlamış hayır olsun bakalım çok Ümit'ler:)Benim ovulasyonumuda yorumlar misiniz
Aynen koyulasmaya başladı acaba başka nedenlerden de koyulasabiliyormu kiHamilemisin acaba yeniden koyulaşmaya başlamış hayır olsun bakalım çok Ümit'ler:)
son reglniz 20 kasım mı?Eki Görüntüle 2076578
hala çift çizgi çıkıyor. hiç bişey anlamadım. yardımcı olur musunuz kızlar. yumurtladım mı yumurtlamadım mı @zenderu
26 kasım da başladı.son reglniz 20 kasım mı?
erken başlamışsınız 4 aralık ta pic gibi çift yumurtlamış olabilirsiniz siklusun kısa olmalı bukadar erken yumurtlanırmı26 kasım da başladı.
evet hep 2 gün sürer oldum olası siklusum. ama hiç günü şaşmaz adetim düzenlidir. bak kasım döngüm böle resimde attım. ama ben kasık ağrımdan anlıyorum bu ay 5 inde yumurtladım cnkü 5 inde ağrım bitti. iki kere yumurtluyorsam bugünü mü değerlendireyimerken başlamışsınız 4 aralık ta pic gibi çift yumurtlamış olabilirsiniz siklusun kısa olmalı bukadar erken yumurtlanırmı
Bence 8aralik yani bugunku testiniz dogru digerleri bu kadar net deGil iki gun daha yapim bakalim siliNiyor MuEki Görüntüle 2076578
hala çift çizgi çıkıyor. hiç bişey anlamadım. yardımcı olur musunuz kızlar. yumurtladım mı yumurtlamadım mı @zenderu
siklus regli arasındaki zamandır kaç günde bir reg oluyorsunuz demek istedim kaç gün sürdüğünü sormadım 26 gün ise 3 4 5 tarihlerinizde yumuerlamanız normalevet hep 2 gün sürer oldum olası siklusum. ama hiç günü şaşmaz adetim düzenlidir. bak kasım döngüm böle resimde attım. ama ben kasık ağrımdan anlıyorum bu ay 5 inde yumurtladım cnkü 5 inde ağrım bitti. iki kere yumurtluyorsam bugünü mü değerlendireyim
yok 7 sayısı es olmuş. 27 o. işte diyorumki bugünkü niye çift çizgi. yumurtladım zaten 5inde o yüzden soruyorumsiklus regli arasındaki zamandır kaç günde bir reg oluyorsunuz demek istedim kaç gün sürdüğünü sormadım 26 gün ise 3 4 5 tarihlerinizde yumuerlamanız normal
ben 5inde yumurtladım. kasık ağrısından biliyorum. 36 aate çatlamiş oluyor. bugün çift çıktı yine.yani yaklaşık olarak 12. 13 gün yumurtlamanız oluyor
Tekrar yumurtluyor olabilirsiniz test varsa devam edinben 5inde yumurtladım. kasık ağrısından biliyorum. 36 aate çatlamiş oluyor. bugün çift çıktı yine.