Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar selam adetimin 9.günü 26 günde regl oluyorum normalde 12 günden Sonra yumurtlamam oluyor bugün göğüs hassasiyeti oldu acaba dedim akşam ovulasyon testi yaptım bi yorumlarmısınız yumurtlama mı ?

Eklentiler

• IMG_7635.JPG
    IMG_7635.JPG
    40,1 KB · Görüntüleme: 112
Cnm belli değil sebepsiz kan pıhtı testi yapıcaktm ama doktorum önermedi yıpranırsın dedi inş bu ay hamile kalırız ben 29unu bekliyorum bakalım
Niye yıpranırsın ki aklındaki soru işaretleri giderdi bizimki kromozom bozukluğu vardı bebekte eşimin sperm değerleri bozuktu 2 gebelik kaybı oldu

FAA88E8A-7D77-4693-8520-4B0D7D18ECA3.jpeg
Merhaba, adet döngüm 32 günde oluyor. 26 ocak yumurtlama günüm olarak görünüyor takvimde. Dün ve bugün ovulasyon testi yaptım. Dün silik çıkan çizgi bugün epey koyulaşmış ancak sanırım hala negatif değil mi? Tecrübesizlikten soruyorum kusura bakmayın ilk defa bu ay deneyeceğiz..

Eki Görüntüle 2099642 Merhaba, adet döngüm 32 günde oluyor. 26 ocak yumurtlama günüm olarak görünüyor takvimde. Dün ve bugün ovulasyon testi yaptım. Dün silik çıkan çizgi bugün epey koyulaşmış ancak sanırım hala negatif değil mi? Tecrübesizlikten soruyorum kusura bakmayın ilk defa bu ay deneyeceğiz..
Estağfurullah. Kullandığınız markanın prospektüsünde farklı yazmadığı müddetçe, testin pozitif sayılması için test çizgisinin en az kontrol çizgisi kadar koyu olması gerekiyor. Bu en koyu durumdan, yani testin pozitif çıkmasından sonra 12-36 saat içerisinde yumurtlamanın gerçekleşmesi bekleniyor.
Sizin testiniz bugün halen negatif. Yarın pozitif görürseniz gerçekten de 26'sında yumurtlayacak olabilirsiniz :)

Estağfurullah. Kullandığınız markanın prospektüsünde farklı yazmadığı müddetçe, testin pozitif sayılması için test çizgisinin en az kontrol çizgisi kadar koyu olması gerekiyor. Bu en koyu durumdan, yani testin pozitif çıkmasından sonra 12-36 saat içerisinde yumurtlamanın gerçekleşmesi bekleniyor.
Sizin testiniz bugün halen negatif. Yarın pozitif görürseniz gerçekten de 26'sında yumurtlayacak olabilirsiniz :)

Cevabınız için çok teşekkür ederim :) Yarın tekrar deneyeyim öyleyse.. Allah isteyen herkese Anneliği nasip etsin inşAllah.

Kizlar adetim biteli 3 gun oldu yumurtlama cikti bakarmisiniz bu ne demek

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-25-07-52-53.png
    Screenshot_2018-01-25-07-52-53.png
    66,2 KB · Görüntüleme: 92
Merhaba arkadaşlar bu topiği yeni farkettim.Eşimle 2 aydır bebek çalışmaları yapıyoruz ama olmadı.Yumurtlama Gününü MÜ tespit edemiyorum bilemedim.ovulasyon yapıyorum 5 gündür.13. Günden başladım.ilk gün hiç çizgi çıkmadı 2.3.4 günler iki çizgi çıkıyordu biri silikti sma bugün de yine nedense hiç çizgi çıkmadı.adetim düzenlidir bugün de adetin 17.günü niye böyle oldu ki yumurtlamıyor muyum ki şevkim Kırıldı :KK43:
25 inde progesteron testi yapacak doktorum yunurtlama durumuma bakacak çok merak ediyorum

Slm cnm ne yaptın doktora gıdınce bende sızınle aynı durumdayım 2 aydır denıyorum ve koyulasma gormedım :KK43:

Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah herşey gönlünüzce olur inşallah size birşey sormak istiyorum bende bu ay deneyecem kısmet olursa ovulasyon testini nasıl kullanıyorum ben dün adet oldum temizlendikten sonra alıp deneyecem inşallah hangi gün kullanmam gerekiyor ve aç karnına mı yoksa nasıl bana bilgi verirmişsiniz Canlar bide gergin mü yapacam bana acıklarmısınız

Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah herşey gönlünüzce olur inşallah size birşey sormak istiyorum bende bu ay deneyecem kısmet olursa ovulasyon testini nasıl kullanıyorum ben dün adet oldum temizlendikten sonra alıp deneyecem inşallah hangi gün kullanmam gerekiyor ve aç karnına mı yoksa nasıl bana bilgi verirmişsiniz Canlar bide gergin mü yapacam bana acıklarmısınız
Amin, sizin de gönlünüze göre versin...

İlk sayfadaki ana mesajda aradığınız bütün bilgiler mevcut. Anlayamadığınız birşey olursa hepimiz buradayız:)
Özetle, aç-tok fark etmiyor. Sabah ilk idrarı kullanmıyoruz. Günün ilerleyen saatlerinde 2-4 saat idrara çıkmadıktan sonra, sıvı tüketinini sınırlı tutarak her gün aynı saatte uyguluyoruz.

Amin, sizin de gönlünüze göre versin...

İlk sayfadaki ana mesajda aradığınız bütün bilgiler mevcut. Anlayamadığınız birşey olursa hepimiz buradayız:)
Özetle, aç-tok fark etmiyor. Sabah ilk idrarı kullanmıyoruz. Günün ilerleyen saatlerinde 2-4 saat idrara çıkmadıktan sonra, sıvı tüketinini sınırlı tutarak her gün aynı saatte uyguluyoruz.
Peki Canım çok teşekkür ederim aldığım zaman tekrar burda yazarım cnm çok sağol ❤️❤️❤️

Slm cnm ne yaptın doktora gıdınce bende sızınle aynı durumdayım 2 aydır denıyorum ve koyulasma gormedım :KK43:
Canım yumurtlamadığımı hissettiğim halde gün aşırı ilişkilere devam ettik.Doktor adetin 21.günü çağırmıştı gittim.Vajinal ultrason ile yumurtslıkları ve rahim Duvarı'nın kalınlaşma seviyesine baktı iyi dedi.Sonra da Ördek gagası gibi bi aletle smear testi için örnek Aldı ve rahim ağzında yara olup olmadığını kontrol etti,yok dedi.Kan istedi progesteron testi için.Yumurtlama olmuş mu diye bakmak için.Sonuçlsr Çarşamba çıkıyor ben pazartesi günü gideceğim yorumlamak ve Devamında ne Yapacağımıza bakmak için.
Ben ayıp olmuş mudur bilmiyorum ama,yaptığım Ovulasyon testlerini de götürüp doktora gösterdim.Hep negatif çıktı nedense dedin.O testlerin çok güvenilirliği yok dedi.Sevindim açıkçası :) Süreç nasıl işleyecek çok merak ediyorum.Allah kucaklarımızda görmeyi nasip etsin bebişlerinizi inşallah

Canım yumurtlamadığımı hissettiğim halde gün aşırı ilişkilere devam ettik.Doktor adetin 21.günü çağırmıştı gittim.Vajinal ultrason ile yumurtslıkları ve rahim Duvarı'nın kalınlaşma seviyesine baktı iyi dedi.Sonra da Ördek gagası gibi bi aletle smear testi için örnek Aldı ve rahim ağzında yara olup olmadığını kontrol etti,yok dedi.Kan istedi progesteron testi için.Yumurtlama olmuş mu diye bakmak için.Sonuçlsr Çarşamba çıkıyor ben pazartesi günü gideceğim yorumlamak ve Devamında ne Yapacağımıza bakmak için.
Ben ayıp olmuş mudur bilmiyorum ama,yaptığım Ovulasyon testlerini de götürüp doktora gösterdim.Hep negatif çıktı nedense dedin.O testlerin çok güvenilirliği yok dedi.Sevindim açıkçası :) Süreç nasıl işleyecek çok merak ediyorum.Allah kucaklarımızda görmeyi nasip etsin bebişlerinizi inşallah

amin canımm rabbım hepımıze nasıp etsın ınsallah :anneadayı: Bende ıkı aydır bu testlerden takıp etmeye calısıyorum ama hıc koyuluk gormedım bu ayda deneyıp doktora gıdıcem artık senın sonuclar cıkınca burdan banada yazarmısın inş gönlüne göre olur hersey :anne:

X