-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #53.161
Yani ozellikle tüplerine baktir aciklar mi diye bide sadece sorun bayanda olucak diye birseyde yok erkeginde sperm yetersizligi bircok sorunu olabiliyorIki kere diktora gittim gobegimden bakti kist yok rahim duvari kalinlasmis dedi bide kanda gebelige bakti okadar baska tahlil yapmadilar ozele gittim bende bu sefer devlete gidicem bakim orda ne dicekler
Canım benim adetim gelmedi bak ovu testi yaptım sonuç bu bazı arkadaşlar gebelik olabilir dedi bakalım olmazsam sabah gebelik testi yapcamSorma nerdeyse 60 gun olucak doktora gittim gebwlik cikmadi 5 gundur sokturucu iciyorum 1 gunluk hapim var daha olmadim malesef
Tebrik ederim hamilesinCanım benim adetim gelmedi bak ovu testi yaptım sonuç bu bazı arkadaşlar gebelik olabilir dedi bakalım olmazsam sabah gebelik testi yapcam
Rahim filmi cektirdi. Esimde gitti doktora hersey temiz sorun yok dediler bizeYani ozellikle tüplerine baktir aciklar mi diye bide sadece sorun bayanda olucak diye birseyde yok erkeginde sperm yetersizligi bircok sorunu olabiliyor
Ayyy inşallah cNım sabah a kadar olmazsam test yapcam bende çok heyecanlandım am olcak gibi de agrım var bilemedimTebrik ederim hamilesin
Ben bişey kullanmadım canım geçen ayda yapmıştım adet gününden bi gün önce ikinci çizgim hiç çıkmadı bugün çıkınca acaba dedim ama agrımda çok bilemedim sabahı beklicez haber ederimBende en sin klomen kullandimda buna yakin cikmisti hamile degildm ama ozaman progestrin hormunu yuksekti ondandir dedim seninki baya koyu insallah vardir benide merakta birakma olurmu
Zaten gebelikte adet olucakmissin gibi oluyormus ben yasamadadim ama heryerede oyle yaziyorAyyy inşallah cNım sabah a kadar olmazsam test yapcam bende çok heyecanlandım am olcak gibi de agrım var bilemedim
Bakalım çok da ümit etmek istemiyorum sabah rabbim nasip etsin size yaZmayıZaten gebelikte adet olucakmissin gibi oluyormus ben yasamadadim ama heryerede oyle yaziyor
Gebelik testimi oKozlar test yaptı sonuç bu çok şükür rabbin isteyen herkese nasip etsin
Tebrikler Rabbim kucaginada almayi nasip etsinKozlar test yaptı sonuç bu çok şükür rabbin isteyen herkese nasip etsin
Canim 13 yumurtlama olmus buyuk ihtimalMerhaba kızlar çok karmaşık bir süreç içerisindeyim. Yumurtalık kistim vardı geçmişti. Kistin tekrarladığını düşündüğüm ay reglim 35 günde geldi. Nitekim kist tekrarlamıştı. Çocuk düşünüyoruz diye doktorum tedavi vermedi. Sonraki ay 28 günde regl oldum. Şimdi yeni bir siklusun 14. günündeyim. Yukardan aşağıya sırasıyla 11., 12, 13, 14'üncü günlerin ovulasyonlarını ekliyorum ve yorumlarınızı merakla bekliyorum.
Teşekkürler canım sağ olasın.Yarin hemen kanda baktir canim
Canim 13 yumurtlama olmus buyuk ihtimal
Canım ben çok kararsızdım. Aslında bir oğlum var Allah uzun ömürler versin. Bu ikinci olacak. Acaba derken kendimi umutlanırken buldum. Geçen sene tam karar verdim. Sağlıkta sıkıntılar çıktı bekledim. Planlı üçüncü denememiz sanırım.Nekadardir istiyorsun