Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Iki kere diktora gittim gobegimden bakti kist yok rahim duvari kalinlasmis dedi bide kanda gebelige bakti okadar baska tahlil yapmadilar ozele gittim bende bu sefer devlete gidicem bakim orda ne dicekler

Iki kere diktora gittim gobegimden bakti kist yok rahim duvari kalinlasmis dedi bide kanda gebelige bakti okadar baska tahlil yapmadilar ozele gittim bende bu sefer devlete gidicem bakim orda ne dicekler
Yani ozellikle tüplerine baktir aciklar mi diye bide sadece sorun bayanda olucak diye birseyde yok erkeginde sperm yetersizligi bircok sorunu olabiliyor

Sorma nerdeyse 60 gun olucak doktora gittim gebwlik cikmadi 5 gundur sokturucu iciyorum 1 gunluk hapim var daha olmadim malesef
Canım benim adetim gelmedi bak ovu testi yaptım sonuç bu bazı arkadaşlar gebelik olabilir dedi bakalım olmazsam sabah gebelik testi yapcam

Eklentiler

• IMG_2190.PNG
    273,3 KB · Görüntüleme: 134
Bende en sin klomen kullandimda buna yakin cikmisti hamile degildm ama ozaman progestrin hormunu yuksekti ondandir dedim seninki baya koyu insallah vardir benide merakta birakma olurmu

Bende en sin klomen kullandimda buna yakin cikmisti hamile degildm ama ozaman progestrin hormunu yuksekti ondandir dedim seninki baya koyu insallah vardir benide merakta birakma olurmu
Ben bişey kullanmadım canım geçen ayda yapmıştım adet gününden bi gün önce ikinci çizgim hiç çıkmadı bugün çıkınca acaba dedim ama agrımda çok bilemedim sabahı beklicez haber ederim

Bu defa çizgi hafiflemiş gibi değilmi ?? Çok halsizim ve gribim ilaç kullanmamak için direniyorum

Eklentiler

• IMG_7939.JPG
    81,8 KB · Görüntüleme: 116
Merhaba kızlar çok karmaşık bir süreç içerisindeyim. Yumurtalık kistim vardı geçmişti. Kistin tekrarladığını düşündüğüm ay reglim 35 günde geldi. Nitekim kist tekrarlamıştı. Çocuk düşünüyoruz diye doktorum tedavi vermedi. Sonraki ay 28 günde regl oldum. Şimdi yeni bir siklusun 14. günündeyim. Yukardan aşağıya sırasıyla 11., 12, 13, 14'üncü günlerin ovulasyonlarını ekliyorum ve yorumlarınızı merakla bekliyorum.

Eklentiler

• DSCF3631.JPG
    17,7 KB · Görüntüleme: 115
Yarin hemen kanda baktir canim
Canim 13 yumurtlama olmus buyuk ihtimal

Nekadardir istiyorsun
Canım ben çok kararsızdım. Aslında bir oğlum var Allah uzun ömürler versin. Bu ikinci olacak. Acaba derken kendimi umutlanırken buldum. Geçen sene tam karar verdim. Sağlıkta sıkıntılar çıktı bekledim. Planlı üçüncü denememiz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…