Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar. Bana bunu yorumlarmısınız bugün kasıklarımda ağrı vardı uvolasyon testi yaptım ama 2 ci çizgi koyu değil sizce yumurtlama varmı

Kızlar. Bana bunu yorumlarmısınız bugün kasıklarımda ağrı vardı uvolasyon testi yaptım ama 2 ci çizgi koyu değil sizce yumurtlama varmı

Bende bu ay sok oldum brnde polikistik over var ondandir dedi rahim duvarida en don bu cuma gityim bir haftada 13 mm den 15 cikmis sokturucu verdi kullanman lazim dedi ilacsiz olamami diynce olmiyabilirsinde rahim zarina rahmine zarar verir dedi sokulmesi lazim diynce korktum ilaci iciyorum ama bugn son gun 12 tane hap var icnde ikisertane ogrendimki her adet gecik.esi gebelik degilmis valla artik 3 gun gecince hemen kosucam doktora cok korktum bu ay ben daniyordumki yumurtlama oldugu surece adet gecikmez cok uzn yazdim ama siznde bilginiz olsn ki adetiniz gecikirse zaman kaybetmeden gidin doktora

Benim geçen ay yumurtlamanın 13. Günü geldi adetim bu ayda yumurtlamanın 14. Günündeyim gelmeye başladı bende yumurtlama olunca olur diye biliyodum bende de var polikistik over iki ay ilaçla oldum geçen ay almadım bekledim 54 .gün oldum bu ay tam zamanın da geldi şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…