- 24 Şubat 2017
- 280
- 71
- 42
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.961
Aynen canım aynı koyuluktaydı ama 4.gün yaptığım çok az daha açıktı.. akşamları koyu çıkmasının sebebi ne olabilir ki... bu akşam tekrar yapıcam yine koyu çıkarsa bu testlere inancım azalıcakCanım sabah saatleriyle akşam saatlerindeki olan farkı ben de yaşadım. Ovulasyon günün de bile sabah tam göstermiyodu .ben bilmediğimden sabah yapıyordum hep. Sonra sabah yapılmaması gerektiğini öğrenince aynı gün akşamüstü 5 gibi yaptım , sonuç çok netti . Bir de pozitif dediğin nedir, ikisi aynı koyulukta mı 4 gündür?
Ben de mesela silik de olsa hep olur ikinci çizgi ama pozitif olması için ikisi aynı koyulukta ve netlikte olması lazım, seninki de öyle mi?
İlginç gerçekten de. Şöyle yapalım yine saat 5 gibi ben de yapayım , sen de yap sonucu paylaşırız. Benim 8 eylül cuma 19. Günümde bir tek net pozitif çıktı. Cumartesi ve pazar denedim (yine akşamüstü saatleri) tekrar silikleşmişti. Bugün de yapıyım sonucu yazarım. Canım aslında biraz süre geçmiş olsa ovulasyonundan sonra kesin hamilesin dicem ama, bilemedim. Umarım hamilesindirAynen canım aynı koyuluktaydı ama 4.gün yaptığım çok az daha açıktı.. akşamları koyu çıkmasının sebebi ne olabilir ki... bu akşam tekrar yapıcam yine koyu çıkarsa bu testlere inancım azalıcak
Bi de aklıma geldi belki yumurtlaman hemen olmamıştır , geç çatlamıştır. Bugün tekrar yapmayı dene cnmAynen canım aynı koyuluktaydı ama 4.gün yaptığım çok az daha açıktı.. akşamları koyu çıkmasının sebebi ne olabilir ki... bu akşam tekrar yapıcam yine koyu çıkarsa bu testlere inancım azalıcak
zaten adetlerim düzensiz pco var hiç gününde regl olmadım bikaç ayda bir oluyorum.. aynen yap cnm yaz bnde yazıcam.. hamile olma ihtimalim sıfır ben annemdeydim ayrıydk cnmİlginç gerçekten de. Şöyle yapalım yine saat 5 gibi ben de yapayım , sen de yap sonucu paylaşırız. Benim 8 eylül cuma 19. Günümde bir tek net pozitif çıktı. Cumartesi ve pazar denedim (yine akşamüstü saatleri) tekrar silikleşmişti. Bugün de yapıyım sonucu yazarım. Canım aslında biraz süre geçmiş olsa ovulasyonundan sonra kesin hamilesin dicem ama, bilemedim. Umarım hamilesindir
Canım 5 dakika önce yaptım ve farkı görebilmen için üstteki dün yaptığımı ve alttaki az önce yaptığımı da birarada gönderdim. Bugün ovulasyondan sonra 3. Gün gitgide silikleşiyor benim. Markasını da altta görüyorsun , aynı mı seninkiyle?zaten adetlerim düzensiz pco var hiç gününde regl olmadım bikaç ayda bir oluyorum.. aynen yap cnm yaz bnde yazıcam.. hamile olma ihtimalim sıfır ben annemdeydim ayrıydk cnmşu strip testler varya ondan bnm ki.. şu andan itibaren su içmeyi kestim bakıyımm
Evet tatlım benimkide bu marka bnde birazdan eve geçince yapıcam.. peki silikleşmeye başladığında hergün mü değerlendiriosunCanım 5 dakika önce yaptım ve farkı görebilmen için üstteki dün yaptığımı ve alttaki az önce yaptığımı da birarada gönderdim. Bugün ovulasyondan sonra 3. Gün gitgide silikleşiyor benim. Markasını da altta görüyorsun , aynı mı seninkiyle?
Yok canım ovulasyondan bir gün önceyi (cuma günüydü ovulasyon) yani perşembe'yi -bir gün sonra cumartesiyi ve pazarı değerlendirdikEvet tatlım benimkide bu marka bnde birazdan eve geçince yapıcam.. peki silikleşmeye başladığında hergün mü değerlendiriosun
Benim negatif çıktı çok net.. eşimde yoktu zaten bu hafta boşa yumurtladımYok canım ovulasyondan bir gün önceyi (cuma günüydü ovulasyon) yani perşembe'yi -bir gün sonra cumartesiyi ve pazarı değerlendirdik
Canım 9-10 aydır uğraşıyoruz , iyi bir doktora denk gelemedim , 6 ayım boşa gitti aslında. Bende yumurtlama bozukluğu varBenim negatif çıktı çok net.. eşimde yoktu zaten bu hafta boşa yumurtladıminş önümzdeki ay hamile haberini alırız tatlımm.. ne kdrdır istiosunz
Bunu yaptrmştm 20 gün önce cnm.. bizde bir yıldır istiyoruz bir dış gebelik geçirdim dış gebelik sonrası 6 ay regl olmadım geçen ay doğum kontrol hapıyla olabildim.anlıyomusun sen bu sonuçtan ben anlamadm bşyCanım 9-10 aydır uğraşıyoruz , iyi bir doktora denk gelemedim , 6 ayım boşa gitti aslında. Bende yumurtlama bozukluğu varprogesteronum düşük çıkıyordu. Klomenle biraz iyileşme oldu. Yarın progesteron tahlili yaptırcam o zaman çıkacak yumurtladım mı yumurtlamadım mı. Siz ne kadardır istiyorsunuz tatlım, sen hiç yaptırdın mı progesteron tahlili? Adetin 21. -23. Günü kanda bakılıyor.
Canım dosyanı açamadım , açmaya çalışınca siyah bir sayfa açılıyorBunu yaptrmştm 20 gün önce cnm.. bizde bir yıldır istiyoruz bir dış gebelik geçirdim dış gebelik sonrası 6 ay regl olmadım geçen ay doğum kontrol hapıyla olabildim.anlıyomusun sen bu sonuçtan ben anlamadm bşy
Gönderdm cnm..silik olanı 7de daha belirgini 8.30da yaptım biraz önce nie değişiyo kiCanım dosyanı açamadım , açmaya çalışınca siyah bir sayfa açılıyorama progesteron değerin 10 yada üzeri ise kaliteli bir biçimde yumurtlamışsın demek oluyormuş.istersen bir de özelden yollamayı dene tatlım
Gerçekten çok enteresan , arada çok fark varGönderdm cnm..silik olanı 7de daha belirgini 8.30da yaptım biraz önce nie değişiyo ki
Ben bişy anlamadm bu testlerden bi öle bi böle çıkıyo sürekliGerçekten çok enteresan , arada çok fark varBende neden böyle olduğunu çok merak ettim şimdi. Bilemedim
Bence sende hiç sıvı almadan daha geç saatte yapmayı dene bakalımGerçekten çok enteresan , arada çok fark varBende neden böyle olduğunu çok merak ettim şimdi. Bilemedim
Tamam canım bir de dediğin gibi deniyim bugün , sonucu paylaşırımBence sende hiç sıvı almadan daha geç saatte yapmayı dene bakalım
Canım bu arada şimdi tekrar denedim tahlil sonucunu açmayı, adetin 3. Günü yaptırdın sanırım . Uzman olmasam da bildiğim kadarıyla sonuçların iyi gibi. Yumurtlama da sorun olup olmadığını gösteren estradiol hormonun 50'nin altında çıkması gerekirmiş, senin 40'larda çıkmış. Diğerleri de anlaşılıyor zaten. Progesteron yerine estradiol yapmışlar sana birbirine yakın tahliller zaten cnmBunu yaptrmştm 20 gün önce cnm.. bizde bir yıldır istiyoruz bir dış gebelik geçirdim dış gebelik sonrası 6 ay regl olmadım geçen ay doğum kontrol hapıyla olabildim.anlıyomusun sen bu sonuçtan ben anlamadm bşy
Herşey normalse neden olmuyoCanım bu arada şimdi tekrar denedim tahlil sonucunu açmayı, adetin 3. Günü yaptırdın sanırım . Uzman olmasam da bildiğim kadarıyla sonuçların iyi gibi. Yumurtlama da sorun olup olmadığını gösteren estradiol hormonun 50'nin altında çıkması gerekirmiş, senin 40'larda çıkmış. Diğerleri de anlaşılıyor zaten. Progesteron yerine estradiol yapmışlar sana birbirine yakın tahliller zaten cnm