- 26 Ekim 2016
- 554
- 216
- 33
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.941
Huhuuu hamileymissin tebrikleeer çok sevindim senin adına sağlıkla hayırla dogsun buyusun insaAllah darısı bana
Hadi rast gele çatlamış teste GoreEki Görüntüle 2041665 sanırım çatladı yumurta dün sabah yaptığım da t çizgisi c den önce çıkmıştı bu. Sabah silik çıktı test bu günü değerlendirdik her ihtimale karşı bu gece sabaha karşıda degerlendiricem
Canım koyulassa bile tam koyulukolcani sanmıyorum adette çok çok nadir yumurtlama olur ben sadece bir kişide burda okudum başkada görmedim hiç hem adet günü yumurtlasna nasıl ilişki olucak ki bence testlerini boşa harcama adetten bi kaç gün sonra başla döngun kaç günde birEki Görüntüle 2041525 Kizlar ablalar merhaba .ilk defa ovilasyon testine basladim ama adet gunumden basladim kimileri adetliyken kimi hemen sonu kimin adete birgun kala yumurtluyor dediler ben kendimi bir ay gozetime almaya karar verdim. Simdi 1 test adetimin ilk gunu yani dun 2 cisi bugunun , koyulasmaya basladi adetimin 2 gunu ilginc degilmi sizler ustasiniz :) konu hakkinda goruslerinizi alabilirmiyim rica etsem :)
28 / 29 gunde bir Gecen ayi baz alirsam 28 gun surdu dongum hangi gun yapayim o zaman ?Bu arada ilgin icin teşekkür ediyorum:)Canım koyulassa bile tam koyulukolcani sanmıyorum adette çok çok nadir yumurtlama olur ben sadece bir kişide burda okudum başkada görmedim hiç hem adet günü yumurtlasna nasıl ilişki olucak ki bence testlerini boşa harcama adetten bi kaç gün sonra başla döngun kaç günde bir
Tsk ederim cnmm benim bu gece de degerlendircem yarın eşim gidiyor malesef ınş tutarHadi rast gele çatlamış teste Gore
Evet var ama daha azMerhaba kizlar
Uzunnn zamandir ovulasyon testi kullaniyorum bu ay almayacagim demiştim ama bugun aldim hemen yaptim ve pozitof cikti ama esim hasta 2 gündür atesli yarina duzelir insaallah ancak yarina. Simdi test yarina silik cikarsa iliski de olursa sans var mi acaba?
Ne demek canım :)) ne güzel düzenli bir dongun var çoğunlukla yüzde 80 90 adetten on dört gün önce yumurtlama oluyor bezan 15 16 gün önce 11 12. Gün başlasan yeterli olur sanirim adetin kaç gün sürüyor peki28 / 29 gunde bir Gecen ayi baz alirsam 28 gun surdu dongum hangi gun yapayim o zaman ?Bu arada ilgin icin teşekkür ediyorum:)
Pkoluyum sözde ama belirtiler ben de sıfır adetlerim pkoya ragmen tıkır tıkır ama asiri sancili. ( 5 gun suruyor 6 hafif lekeler onu saymassam.6 basarisiz bebek denemem varNe demek canım :)) ne güzel düzenli bir dongun var çoğunlukla yüzde 80 90 adetten on dört gün önce yumurtlama oluyor bezan 15 16 gün önce 11 12. Gün başlasan yeterli olur sanirim adetin kaç gün sürüyor peki
Bende bu ay beşinci aydayim ama çok uzun bir zaman değil ki burda neleri okuyoruz yıllarca olmayan insanlar var evet bende aceleciyim ama çok ta üzülmüyorum daha erken bir yıl olsun bakalım o zaman başlarız üzülmeye ovulasyon a devam et belki yumurtlama gününü tutturamamissindir bugüne kadar ben beş aydır ilk defa bu ay yumurtladim ondan da emin bile değilimPkoluyum sözde ama belirtiler ben de sıfır adetlerim pkoya ragmen tıkır tıkır ama asiri sancili. ( 5 gun suruyor 6 hafif lekeler onu saymassam.6 basarisiz bebek denemem varBuyrunuz efenim söz siz de :)
Haklisin panik olmamak lazim Ptesi dra gidicem bakalim ne dicek tesekkur ederim. Allah kucagina hayirli evlatlar almayi nasip etsin tezzz zaman da... :)Bende bu ay beşinci aydayim ama çok uzun bir zaman değil ki burda neleri okuyoruz yıllarca olmayan insanlar var evet bende aceleciyim ama çok ta üzülmüyorum daha erken bir yıl olsun bakalım o zaman başlarız üzülmeye ovulasyon a devam et belki yumurtlama gününü tutturamamissindir bugüne kadar ben beş aydır ilk defa bu ay yumurtladim ondan da emin bile değilim
Amin canım cümle mizeHaklisin panik olmamak lazim Ptesi dra gidicem bakalim ne dicek tesekkur ederim. Allah kucagina hayirli evlatlar almayi nasip etsin tezzz zaman da... :)
Pozitif canım bugünü ve bundan sonraki uç günü değerlendirTestimi yorumlar misiniz kızlar
Eki Görüntüle 2042253 Eki Görüntüle 2042254 Eki Görüntüle 2042255 Eki Görüntüle 2042256
Canım sabah saatleriyle akşam saatlerindeki olan farkı ben de yaşadım. Ovulasyon günün de bile sabah tam göstermiyodu .ben bilmediğimden sabah yapıyordum hep. Sonra sabah yapılmaması gerektiğini öğrenince aynı gün akşamüstü 5 gibi yaptım , sonuç çok netti . Bir de pozitif dediğin nedir, ikisi aynı koyulukta mı 4 gündür?Kızlarr ovulasyon testini 1-2 gbi yapınca negatif akşam 8. Gbi yapınca pozitif çıkıyor ve bu 4 gündür böyle.. akşamda gündüzde testlerden en az iki saat önce hiç sıvı almıyorum...sizce neden böyle