Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Cnm o zamn testlerden bol bol al hergun saat 4 gibi yap 2 3 saat sıvı almadan yap bide doktorun ne diyor kloman verdimi
50 tane aldm şindlk hergün yapıyım aynen.. doktrm adetimn 3. Günü hormon testi yaptı ve sonuç normal bşyn yok dedi gönderdi.. sizce test sonucum nasıl anlıyomusunuz?

Eklentiler

• IMG_5925.JPG
    IMG_5925.JPG
    68,3 KB · Görüntüleme: 49
50 tane aldm şindlk hergün yapıyım aynen.. doktrm adetimn 3. Günü hormon testi yaptı ve sonuç normal bşyn yok dedi gönderdi.. sizce test sonucum nasıl anlıyomusunuz?

Cnm anladığım kadarıyla iyi ama bu hormonlar her dakika değişe biliyor muş hormonları düzende tutan bitkiler var yap dedim bende bu ay onları kullandım beklemedeyim doktorum demistiki az uyusan yada çok uyusan bile değişir bu hormonlar diye bu kadar hassaslar yani ben bitki biseyler kullanmak mantıklı geliyor ne kadar olduydu çocuk istiyeli

Cnm anladığım kadarıyla iyi ama bu hormonlar her dakika değişe biliyor muş hormonları düzende tutan bitkiler var yap dedim bende bu ay onları kullandım beklemedeyim doktorum demistiki az uyusan yada çok uyusan bile değişir bu hormonlar diye bu kadar hassaslar yani ben bitki biseyler kullanmak mantıklı geliyor ne kadar olduydu çocuk istiyeli
1 yıldır istiyorz cnm.. yaptığın bitki karışımları nedir? Faydasını gördün mü??

testim yine çok çok silik çıktı canım ilk defa böyle koyu çıkıp silikleşiyor çatlamıştır dimi ya? tam koyulaşmadı ve bianda sipsilik öyleki gözle zor görülüyordu Mutsuz ama umutlu Mutsuz ama umutlu

Cnm bu testler bu hormonun yükselmesiyle pozitifi yakalıyoruz belki benim o hormon çok yüksek değil dir çünkü burada okudum 4 gün koyu görenler var benim bı gün pozitif oluyor kaçıncı gündü senin

1 yıldır istiyorz cnm.. yaptığın bitki karışımları nedir? Faydasını gördün mü??

Canım bende bu bitkileri ilk defa yaptım cnm inşallah faydasını görürüm olan çok varmış bizdede ise yarar insllh.
Çoban çanta ,aslan pencesi, civan cercemi adet oluca başlıyorsun. Sabah akşam içiliyor yumurtlama gününe kadar 13 14 gun içiyor bakalım benim bata 9 gün var

Cnm bu testler bu hormonun yükselmesiyle pozitifi yakalıyoruz belki benim o hormon çok yüksek değil dir çünkü burada okudum 4 gün koyu görenler var benim bı gün pozitif oluyor kaçıncı gündü senin
reglle birlikte 37. günüm ama pcos var bende yani gün önemli değil bu ay ilk defa su gibi akıntı geldi ve ilk defa ovulasyon testim bu kadar koyulaştı ve silikleşti önce hep silik çıkıyordu hiç koyulaşmadı

reglle birlikte 37. günüm ama pcos var bende yani gün önemli değil bu ay ilk defa su gibi akıntı geldi ve ilk defa ovulasyon testim bu kadar koyulaştı ve silikleşti önce hep silik çıkıyordu hiç koyulaşmadı

Cnm o zmn olmuştur inşallah catlaman sen yinede çalışmalara biraz daha devam et derim doktorun ne diyor kloman fln verdiyor mu sana

Günaydın ankarada yaşıyorum.tüp bebek tedavisiyle hamileyim.subat mart ayından kalma laboguick marka 15 tane ovulasyon testi var.üzerinde saklama süresi yazmiyor ama problem olmadığını düşünüyorum.ankarada olup kızılayda elden teslim etmemi isteyen bir arkadasa ücretsiz tabi verecegim.yoksa atmak zorundayım.özelden mesaj atarsanız sevinirim

yok canım henüz bişey vermdi 5 ay anc
Cnm o zmn olmuştur inşallah catlaman sen yinede çalışmalara biraz daha devam et derim doktorun ne diyor kloman fln verdiyor mu sana
ak olucak biz isteyeli şimdilik inofolic verdi devlete gittim 3 ay kullanıcam olmazsa özele gidip tedaviye başlıcam inşAlah tedaviye gerek kalmaz

20170906_103919-1.jpg kızlar adetimin 17. Günü bu gün çok ağrım var belinde kasiklarimda sizce pozitif mi bakarmisiniz gün aşırı iliski oluyor adet bitiminden bu tarafa en son dün gece oldu bu geceyide degerlendirsem mi acaba

Eklentiler

• 20170906_103919-1.jpg
    20170906_103919-1.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 85
Eki Görüntüle 2040806 kızlar adetimin 17. Günü bu gün çok ağrım var belinde kasiklarimda sizce pozitif mi bakarmisiniz gün aşırı iliski oluyor adet bitiminden bu tarafa en son dün gece oldu bu geceyide degerlendirsem mi acaba
Pozitif canım 24 36 saat içinde yumurtlama olucak yarin sabah değerlendir bence imkanin varsa tabi, daha güzel olur sabah spermler daha canlı olur hem

Pozitif canım 24 36 saat içinde yumurtlama olucak yarin sabah değerlendir bence imkanin varsa tabi, daha güzel olur sabah spermler daha canlı olur hem
Tamam cnm o zaman sabaha karşı birde sonraki gece degerlendirirmacayip karnım ağrıyor 31 gunde bir kez adet oluyorum demekki çatlatacak ben çatladın o catlamadi

Tamam cnm o zaman sabaha karşı birde sonraki gece degerlendirirmacayip karnım ağrıyor 31 gunde bir kez adet oluyorum demekki çatlatacak ben çatladın o catlamadi
Catladıktan sonra iki uç gün ilişkiye devam et canım yarın yarından sonra da ilişki olsun testide siliklesinceye kadaryap

Catladıktan sonra iki uç gün ilişkiye devam et canım yarın yarından sonra da ilişki olsun testide siliklesinceye kadaryap
Cnm tatildeydik cuma eşim yurt dışına gidiyor artık olduğu kadar 10 yıldır tık yok zaten bu aydan sonra durumumu ayarlayabilirsem tüp bebek tedavisine basliycam ınş

X