- 26 Ekim 2016
- 554
- 216
- 33
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.901
Peki canım ortalama kac gun gelir suan adetim in 3 .günundeyim[/QUOT]
3 günde geliyor bı bak yaziyordur ama bayram var haftaya salı fln anca gelir 27 günde bir olsan haftaya çarşamba yumurtlarsin cnm
günümü boşver canım ya pko var bende regl günüm geldi inofolice başladım 13 14 gün önce sanırım yumurtalardan biri gelişti inşAllah yani çünkü daha önce hiç bu kadar koyu çıkmadı negatif olduğunu biliyorum ama sence 1 mi koyu iki mi yoksa aynı mıCnm daha var dahada koyulaşır kaçıncı günün tam koyu çıktı mı ertesi gün çatlıyor demek
günümü boşver canım ya pko var bende regl günüm geldi inofolice başladım 13 14 gün önce sanırım yumurtalardan biri gelişti inşAllah yani çünkü daha önce hiç bu kadar koyu çıkmadı negatif olduğunu biliyorum ama sence 1 mi koyu iki mi yoksa aynı mı
4 5 ay diyim ama bu zaman zarfında iki kez ve ilaçla adet olabildim sadece sendede mi pcos var imom nasıl bi ilaç ne akadar oldu başalyalı ve sen ne kadardır istiyosun bebek ? çok mu sordum yav :)Cnm iki daha koyu ne kadardır çocuk için uğraşıyorsun banada doktor imom verdi 3 ay kullan öyle dene dedi
Ben yaklaşık bir buçuk senedir imom kullanıyorum. Güzel bir ilaç. O kadar omega3 e bebeğimin okuma yazma bilerek doğması lazım artık:)4 5 ay diyim ama bu zaman zarfında iki kez ve ilaçla adet olabildim sadece sendede mi pcos var imom nasıl bi ilaç ne akadar oldu başalyalı ve sen ne kadardır istiyosun bebek ? çok mu sordum yav :)
4 5 ay diyim ama bu zaman zarfında iki kez ve ilaçla adet olabildim sadece sendede mi pcos var imom nasıl bi ilaç ne akadar oldu başalyalı ve sen ne kadardır istiyosun bebek ? çok mu sordum yav :)
Ben yaklaşık bir buçuk senedir imom kullanıyorum. Güzel bir ilaç. O kadar omega3 e bebeğimin okuma yazma bilerek doğması lazım artık:)
fotoğrafta da öyle olabilir gerçiCnm iki daha koyu ne kadardır çocuk için uğraşıyorsun banada doktor imom verdi 3 ay kullan öyle dene dedi
öyle canım Rabbim ne zaman kime dilerse ona verir.biz sadece duacıyızÇok cnm benim çok oldu 2bucuk yıl hasretle bekliyoruz 3 aydır kullanıyorum pcos yok bende ama bir arkadaşımda vardı aşılama oldu tutmadı tüp bebek yapdi tuttu ama düştü sonra 2 ay sonra normal yolla hamile kaldı 7 ay lik gebe hiç korkma olucaksa oluyor biz eşimle diyorduk bizim durum daha iyi olur bizim diyorduk ama bak onların 1 yılda oldu biz daha bekliyoruz
Daha pozitif değil canımİlk kez yaptım reglim aşırı düzensiz pco var.. 1 hafta önce ilaçla regl olmştum.. sizce bu test bişy ifade ediyormu?
Bir günde kaç kez yapmalıyım? Kesin nefatif mi bu?Daha pozitif değil canım
Bunu bugün 5te yaptım bidaha ne zamn yapıyım?Daha pozitif değil canım
henüz değil canım yapmaya devam et koyulaşıyor inşallah çatlar sende hamile kalırsın idrarı çok damlatıyorsun sanırım sarı olmuş testlerin sıvı alımına dikkat et 2 3 saat sıvı almadan ve her gün aynı saatte yapmaya çalış sabah ilk idrarla yapmaKızlar 100 günü geçti adet olmuyorum yumurtlama tembelliği var dedi doktor sizce yumurtlama olmuşmudur ovülasyon testinde karar veremedim iki resim yükledim yardımcı olursanız çok sevinicemEki Görüntüle 2038990
testim silikleşmiş canım hemde hayali bi çizgi var az önce yaptım akşamdan bu saate pik yapıp çatma ihtimali var mı ?
Bunu bugün 5te yaptım bidaha ne zamn yapıyım?
Teşekkür ederim canım yardımın için. İnşallah en kisa zamanda hamis olursun..Çok iyi yumurtlaman oluyordur cnm laboquick markası var çok kişi onu kullanıyor gittigittiyorda var şimdi baktim 40 ovulasyon testi 8 gebelik testi 52 tl
Aşırı düzensz oluyorum bikaç ayda birCnm bide bı kere yap düzenli adet oluyor san yakalarsin 8.gun fln başla yapmaya
Aşırı düzensz oluyorum bikaç ayda birpco var.. nasıl kullanıyım sizce?