- 26 Ekim 2016
- 554
- 216
- 33
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.881
Yumurtlamadan sonra bir dolu bir boş yap canım.Kızlar benim öyle 11.gunu degerlendirdik bugünde yaptim silik çıktı saat 4 yapmıştım saat 6 daha iyi oldu o malum iş bakalım olur inşallah kaç gün daha yapsak bilemedim kimi yumurtlamadan sonra bı dolu bir boş toplam 6 7 gün daha yapiyorlarmis siz nasıl yapıyorsunuz kızlar
Yumurtlamadan sonra bir dolu bir boş yap canım.
Benim de son üç günlük testim... bu ay 3. Gün silikleşti çok şükür. Önceki aylar bir hafta hep pozitifti. Dün çok ağrım vardı zaten. Sanırım bu ay çatlatabildim:)
17-18-20. Günler canım. Bu ay 2 günden sonra hemen silinmeye başladı şaşırdım. Hep bir hafta pozitif görürdüm. Bir de bu ay yumurtlamayı köküne kadar hissettim ilk defa. 17. Gün yumurta akı akıntı, 18 test pozitif 19 yoğun kasık ağrısı sağ tarafta, 20 kasık ağrısı geçti test negatif. Ama bu ay çörek otu ve hayıt tohumunu düzenli kullandım ona bağlıyorum.Canım kaçıncı gün bunlar
17-18-20. Günler canım. Bu ay 2 günden sonra hemen silinmeye başladı şaşırdım. Hep bir hafta pozitif görürdüm. Bir de bu ay yumurtlamayı köküne kadar hissettim ilk defa. 17. Gün yumurta akı akıntı, 18 test pozitif 19 yoğun kasık ağrısı sağ tarafta, 20 kasık ağrısı geçti test negatif. Ama bu ay çörek otu ve hayıt tohumunu düzenli kullandım ona bağlıyorum.
Ayyy hadi inşallah bu ay gülecek yüzümüz inanıyorum ben canımmmOh masllah hissetmen çok güzel cnm bende uzun zamandır hissetmiyordum bu ay ağrı bende köküne kadar hissettim bende bal tarçın çörek otu içti bide hormon düzenleyici bitkiler insllh ise yaralar bide süt buharı
Ayyy hadi inşallah bu ay gülecek yüzümüz inanıyorum ben canımmm
Merhaba arkadaşlar dijital ovulasyon testi daha iyi mi sonuç veriyor bilgisi olan lütfen paylaşabilir mu
Ovulasyon testiyle gebelik bağı kurma canım. Benim hamile olduğum bir ayda, olmadığım bir ayda da son hafta pozitif görmüşlüğüm var. Zaten seninkilerde pozitif de yok. Vücutta hep lh hormonu var arada ufak tefek dalgalanmalar olabiliyor idrar yoğunluğuyla alakalı.Ortadaki bata 4 kala. En bastaki 6 kala. Sondakide 7kala.gitgide koyulasiyor
Peki canım hangişini öneriyorum ilk defa yapçam ben 26 -27 günde bir adet oluyorumCnm ben hep 2 gün yakaliyorum teste pozitifi (normal test illa yakalarsin ) dijital testler pahalı oluyor bence o kadar para ver me bu testleri kullanınca olucak diye biseyde yok sonucta hepsi aynı hatta bı dolu bir boş yapıyorsan teste bile gerek kalmaya bilir biz çok sıkıldik artık sureklik eziyet gibi geliyor ben oyuzden kullanıyorum bilelim de tam günlerde olsun diye nette 50 tane test 50 60 TL al ondan yap derim baya gider sana
Peki canım hangişini öneriyorum ilk defa yapçam ben 26 -27 günde bir adet oluyorum
Kızlar merhaba, bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok sevirim...
17. Gün şeffaf uzayan akıntı geldi
18. Gün yum testi pozitif oldu
19. Gün yumurtalarımın olduğu tarafta( ultrasonda gördüm) orta şiddette yumurtalık ağrısı oldu
20. Gün test negatife döndü yumurtalık ağrısı kesildi.
21. Ve 22. Gün sağ tüpümde ufak tefek yanma hissi
21 ve 22. Gün bugün yani akıntım krem kıvamına geldi.
Sorum şu... yumurtlamadan sonra bu akıntının krem şeklinde devam etmesi normal mi? Birkaç yerde okudum yumurtlamadan sonra akıntı kesilir kuru günler başlar diyor. Acaba enfeksiyon mu kaptım Gerçi kaşıntı koku falan yok ama...
Peki canım ortalama kac gun gelir suan adetim in 3 .günundeyimÇok iyi yumurtlaman oluyordur cnm laboquick markası var çok kişi onu kullanıyor gittigittiyorda var şimdi baktim 40 ovulasyon testi 8 gebelik testi 52 tl