Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Çok sıkıcı önümüzdeki ay kullanmayacağım.nasıl yenimi pik olmuş dün sabah 11 de pik olmuştu .
Gerçek olan dünküydü bu onun uzantısıdır.artık yarını takip edemeyeceğim malesef

Bende 3 gün üst üste pik çıktığı oldu canım. Bu test sadece yumurtlamanın yaklaştığını haber verir sana o yüzden pik gördüğün haftayı değerlendirmen gerekir. Sen zaten test sonucunu aldın artık takip etme değerlendir

Kizlar benim testimde en koyu olan gunun resmini k9yuyorum ama daha sonraki gunlerde testte t cizgisi kayboldu koyulasmadan sizce neden

Eklentiler

• Screenshot_20170819-001613.png
    192,5 KB · Görüntüleme: 103
Kızlar biraz koyuştıktan sonra yine açılmaya başladı rengi. 90 gün oldu adetimin arası

Eklentiler

• sketch-1503253152701.png
    352,7 KB · Görüntüleme: 90
kızlar bakar mısınız bir? bugünden sonra çatlar herhalde

Eklentiler

• IMG_20170819_161225.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 182
  • IMG_20170820_161415.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_20170821_135900.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 87
Canım yumurtlama testi yapıp çift çizgi yakaladıysan olabilir ama büyümeden çatlamıştır bence bir jinekologa gitmeni tavsiye ederim :teselli:

Osmaniyecim ne sormak istiyorsun yardımcı oluyum :asigim:
Aynı düşünüyorum. Jinekologa gidin. Bu en iyi fikri.

Merhaba arkadaşlar bende bugün yani adetten bir gün önce test yapayım dedim ve resimdeki gibi çıktı dün gebelik testi yaptım hamile değilim

Bu ne şimdi kızlar? 18. Gün 11.00 pik kabul edilebilir mi sizce? Öyleyse 3 saatte şu canına yandığım lh ı nasıl düşebildi? Sabahtan beri de sıvı almıyorum, kurudum kaldım

Olsun ole deme yine de. Ins hayirli saglikli bi evlat nasip olur hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…