- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.861
Çok sıkıcı önümüzdeki ay kullanmayacağım.nasıl yenimi pik olmuş dün sabah 11 de pik olmuştu .
Gerçek olan dünküydü bu onun uzantısıdır.artık yarını takip edemeyeceğim malesef
Çok tşk ederim inşallah olumlu olur bu emeklerBende 3 gün üst üste pik çıktığı oldu canım. Bu test sadece yumurtlamanın yaklaştığını haber verir sana o yüzden pik gördüğün haftayı değerlendirmen gerekir. Sen zaten test sonucunu aldın artık takip etme değerlendir
Aynı düşünüyorum. Jinekologa gidin. Bu en iyi fikri.Canım yumurtlama testi yapıp çift çizgi yakaladıysan olabilir ama büyümeden çatlamıştır bence bir jinekologa gitmeni tavsiye ederim :teselli:
Osmaniyecim ne sormak istiyorsun yardımcı oluyum :asigim:
Önce geliyor diye biliyorum canım yumurtlama belirtisiGünaydın arkadaşlarımyumurta akı kıvamındaki sıvı çatlamadan önce mi geliyor sonra mı? Çok acil... az önce geldi bayaa...
Ay iyi bari:) kocamı çağırdım panikle o da gelemicekmişÖnce geliyor diye biliyorum canım yumurtlama belirtisi
Hadi hayırlısı olsun canım 24 saatle 36 saat arası duruyormuş yumurta fultime çalışmaAy iyi bari:) kocamı çağırdım panikle o da gelemicekmişkaçırmayalım da...
Akintidan sonra su gibi seffaf akıntı olucak ozaman catladi demektir.Günaydın arkadaşlarımyumurta akı kıvamındaki sıvı çatlamadan önce mi geliyor sonra mı? Çok acil... az önce geldi bayaa...
15,16,17 tahmini bence... bu üç günden biri3 mayıs günü adet oldum. Bir sonraki adetimi 29 mayısta oldum. Bu aralıkta hangi günlerde hamilelik şansım yüksekti?
Siliklesince catladi demektir zaten cnm. Ins. degerlendirmissindir.Eki Görüntüle 2037187
Bu ne şimdi kızlar? 18. Gün 11.00 pik kabul edilebilir mi sizce? Öyleyse 3 saatte şu canına yandığım lh ı nasıl düşebildi? Sabahtan beri de sıvı almıyorum, kurudum kaldım
Siliklesince catladi demektir zaten cnm. Ins. degerlendirmissindir.
Olsun ole deme yine de. Ins hayirli saglikli bi evlat nasip olur hepinize.Eki Görüntüle 2037462
Yok canım yaaa... idrar yoğunluğuyla alakalı oldu sanırım. Akşam da böyle çıktı. Değerlendirip duruyoruz her belirtideZaten silikleşmeyip bir hafta pozitif görünüp beni kanser etmesi lazım daha...