- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.841
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım pik yapmamış ayni koyulukta veya daha koyu olması gerekiyor yarin ya da ertesi gün pik yapar en geçKızlar testlerim nasıl sizce ??
Bence de yarın pik olur inşallahCanım pik yapmamış ayni koyulukta veya daha koyu olması gerekiyor yarin ya da ertesi gün pik yapar en geç
Eki Görüntüle 2034615 Eki Görüntüle 2034615 Eki Görüntüle 2034616 Eki Görüntüle 2034617 İyi akşamlar bayanlar adetimin 12.gününden itibaren test yapıyorum.dün saat 11 de yaptım 2.çizgi silik ama belirginde.akşam 8 de yaptığım teste 2.çizgi baya belirgin gözüktü ama tam eşit koyu değildi.bugün sabah 11:20 de yaptığım teste T çizgici C çizgisinden daha koyu çıktı.akşam 8 de yaptım T çizgisinin koyuluğu azalmış belirgin ama C den az.sonuç olarak işlem olmuş ve bitmiş oluyor dimi. Sabah yaptığımda iyice silikleşir diye düşünüyorum. Gelelim çalışmaya biz dün geceyi kullandık.şimdi ne yapmak lazım. Sabaha yada öğlene yumurta çatlar diye düşünüyorum. Şizce birliktelik nasıl olmalı. Özel yardım aldığım insanlarada tşk ederim.sperm sayı azlığımız var.o nedenle sık ilişki sıkıntı olur diye düşünüyorum
Hamileymişsiniz hayırlınuğurlu olsn. Çarşamba gece oldu cuma sabah oldu 30 saat arayla oldu. Bu sabah test yaptım oda 2.çizgi yine belirgin kırmızıydı silinmemiş. C.tesi gece birliktelik düşünüyorum. İlişki arası 42 saat oluyor .sonrada gün aşırı olur. Kısmet son bir testim kaldı malesef. Akşama yapıcam ondan sonrası allaha kalmış. Bugün sol tarafta banyodan sonra bıçak batması gibi sızı vardı. Sadece sol tarafımda ağrı var. Deneyip görücez tşk ederimTestin henüz bu sabah pik yapmış yani 36 saat içerisinde yumurtan atılacak diyor testin. Bende pozitiften 3-4 gün sonra oluyor çatlama o nedenle sen her ihtimale gün aşırı bir hafta ilişkiye devam et. Sperm azlığının gün aşırı ilişkiyle arttığı konusunda bir sürü makale okudum canım. Sen o kısmına takılma. Rabbim bekletmesin inşallah :)
Hamileymişsiniz hayırlınuğurlu olsn. Çarşamba gece oldu cuma sabah oldu 30 saat arayla oldu. Bu sabah test yaptım oda 2.çizgi yine belirgin kırmızıydı silinmemiş. C.tesi gece birliktelik düşünüyorum. İlişki arası 42 saat oluyor .sonrada gün aşırı olur. Kısmet son bir testim kaldı malesef. Akşama yapıcam ondan sonrası allaha kalmış. Bugün sol tarafta banyodan sonra bıçak batması gibi sızı vardı. Sadece sol tarafımda ağrı var. Deneyip görücez tşk ederim
36 saat de yaparız ama iş saatine geliyor yumurtamda sıkıntı yok sağlıklı büyüyor çatlıyor . Artık bu ayı böyle kapatırız. Önümüzdeki ay daha tecrübeli oluruz .Çok kafana takılırsa yumurtana baktırmak için bir Dr a git. Ama bu haftayı 36 saat arayla degerlendirirsen şansın artar dediğim gibi azlığı hiç düşünme.
36 saat de yaparız ama iş saatine geliyor yumurtamda sıkıntı yok sağlıklı büyüyor çatlıyor . Artık bu ayı böyle kapatırız. Önümüzdeki ay daha tecrübeli oluruz .
Evet doktor söylemişti. 5:30 da kalkıp yaptık çok zor. Ama fark varmış. C.tesi gece yapıcazda ya geç kalırsam diye korkuyorum. C.tesi sabah yapsak 24 saat oluyor gece yapaak 42 saat oluyor. Eşim 24 saat arayla yapamaz diye düşünüyorum. Zaten tedavi görüyo. İyi spermde çıkmazBir sabah bir akşam olarak da olur. Sabah sperm hareketleri daha iyi oluyormuş bu arada dip not düşeyim
Evet doktor söylemişti. 5:30 da kalkıp yaptık çok zor. Ama fark varmış. C.tesi gece yapıcazda ya geç kalırsam diye korkuyorum. C.tesi sabah yapsak 24 saat oluyor gece yapaak 42 saat oluyor. Eşim 24 saat arayla yapamaz diye düşünüyorum. Zaten tedavi görüyo. İyi spermde çıkmaz
Evet haklısın ama bu testi yapıp hesaplamamak mümkün değil çok . Çok ağrım var resmen oturup kalkınca aşağıya basınç yapıyor.sol tarafımda sanki bir kitle var.bayıyor sürekliHiç bu hesaplara girme o zaman canım akışına bırak olacak olan varsa 72 saatte de geliyor merak etme
Evet haklısın ama bu testi yapıp hesaplamamak mümkün değil çok . Çok ağrım var resmen oturup kalkınca aşağıya basınç yapıyor.sol tarafımda sanki bir kitle var.bayıyor sürekli
Ediyorum ama hiç birşey anlamıyorum. Yapışkan akıntı var . Ama ilişkiden dolayımı onu çözemedim. Son testim kaldı aşkam yapıcamBazılarında yumurtlama zamanı ağrı hatta kanama dahi oluyor. Akıntını kontrol et bakalım bu arada
Akşam ki testim silikleşmesi gerekirken git gide kırmızıEdiyorum ama hiç birşey anlamıyorum. Yapışkan akıntı var . Ama ilişkiden dolayımı onu çözemedim. Son testim kaldı aşkam yapıcam
Akşam ki testim silikleşmesi gerekirken git gide kırmızı
Oluyor. Anlamış değilim ağrıdan ölüyodum . Şimdi geçti. Ne oluyor anlamış değilim. Testimde bitti.
Çok sıkıcı önümüzdeki ay kullanmayacağım.nasıl yenimi pik olmuş dün sabah 11 de pik olmuştu .Yarın siliklesmeye başlar pik yapmış testin canım. Bundan sonrası önemli çalışmaya devam