- 1 Ağustos 2017
- 99
- 36
- 31
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.821
Belki Can'ım aynen öyle yapayım ya cok teşekkür ederimmm Allah isteyen herkese versin inşallahBilmiyorum canım ya bi dahaki ay 10. Günde başla pozitife yakınsa akşam üzeri tekrar test yap belki öyle kaçmıştır gözden
Merhaba arkadaşlar bugün batin 9. Gunu 28 gün bir adet oluyorum sadece 2 aydır 29 oldu testim henüz bisey yok sanırım ama sıvı alımına dikkat etmedim 2 saat bile değildi sıvı almamam akşam daha belli olur inşallah bakalım
Canım ben zaten gittim doktora aşılamada yaptırdım ama tutmadı şuan devlet hastanesıne gitsem yıne aşılama diyor özele tüp bebeğede dururum yokAynısı bende de oluyor Zaten içerikte 10 dk sonrası geçerli değildir deniliyor bu testler daha cok strese sokuyor insanı vallah .en iyisi baktık bu ayda olmadı doktora gidelim bizim bir yılımız doldu diyelim o baksın yumurtlama günümüze ultrasonda belli olur Zaten öylece işimizi sağlama alalım olmaz mı acaba
Hadi yâ gerçekten mi cok üzüldümCanım ben zaten gittim doktora aşılamada yaptırdım ama tutmadı şuan devlet hastanesıne gitsem yıne aşılama diyor özele tüp bebeğede dururum yok
Ben bu ayda deniyorum 18 in de hasta olmam lazım inşallah olmam bakalımCanım ben zaten gittim doktora aşılamada yaptırdım ama tutmadı şuan devlet hastanesıne gitsem yıne aşılama diyor özele tüp bebeğede dururum yok
Negatif Can'ımKızlar buda akşamki testim nasıl
canım benım normalde 14-15 gunde oluyorum bugunde testlerımı evde unuttum sabah es geçicem aksam da 10 yapıcam eve anca 10 giderim ufff bosa gitti bi gunumNegatif Can'ımteste devam aynı Koyulukta cıkacak benim hergün aynı senin kş gibi cıktı
İnşallah boşa gitmez hem Zaten akşam ki çımadı ise sabah yumurtlama oldu ise 24 saat sürüyor yâ o yüzden akşam çıkar bişey varsa inşallah rahat ol :)canım benım normalde 14-15 gunde oluyorum bugunde testlerımı evde unuttum sabah es geçicem aksam da 10 yapıcam eve anca 10 giderim ufff bosa gitti bi gunum
Evet varbu sıvı alımında çorba da var mı kızlar :)
Can'ım sen yada eşin memur musunuz eğer öyle ise devlet tüp bebeğin parasını ödüyor hem Artık insanlar birlerek ikiz olsun diye tüp bebek yapıyorCanım ben zaten gittim doktora aşılamada yaptırdım ama tutmadı şuan devlet hastanesıne gitsem yıne aşılama diyor özele tüp bebeğede dururum yok
Canım akşamda çıkmadı bugün sabahla aksama bakıcaz artık zaten bugun 12 gün be aşılamayı klomenle 12 gün yaptırmıstım ama normalde 14 gün pik oluyor bakalım nasip canım bende eşimde memur değiliz ayrıca devlet hastanesı tüp bebeği bazı hastaneler 3 bazıları 5 aşılamadan sonra tüp bebek yapıyorİnşallah boşa gitmez hem Zaten akşam ki çımadı ise sabah yumurtlama oldu ise 24 saat sürüyor yâ o yüzden akşam çıkar bişey varsa inşallah rahat ol :)
Kızlar bugün batin 12. Gunu sabah ki testim koyulasmaya başlamış galiba
Bende öyle düşünuyorum aksamda napıcam bakalım inşallah koyulasma olur :)Hergün aynı saatte tekrarla bugün yarına pik yapar gibi görünüyor.
Amin Can'ım inşallah yaaaaa .ben pek bilmiyorum bu konuları aşılama yüzdesi falanCanım akşamda çıkmadı bugün sabahla aksama bakıcaz artık zaten bugun 12 gün be aşılamayı klomenle 12 gün yaptırmıstım ama normalde 14 gün pik oluyor bakalım nasip canım bende eşimde memur değiliz ayrıca devlet hastanesı tüp bebeği bazı hastaneler 3 bazıları 5 aşılamadan sonra tüp bebek yapıyoraşılama kolay bışey değil basarı oranı %10-15 yanı çok düşük ihtimal bilmiyorum Rabbım daha fazla aratmadan nasip etsin inşallah hepimize