Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

arkadaşlar bnm yumurtlama günümden bir gün önce test yapmaya başladım yumurtlama günümde ve yarınsı gün çift çizgiyi gordum ondan sonra 5 gün hep silik cıkmaya devam etti sizce boyle mi olması gerekiyor tamamen silik çıkar mı

Canim valla benimde öyleydi bugün bi test yaptım sıvı tuketimine dikkat etmedigim halde belirgin olmaya başladı anlamadım. Bi kaç gün silik çıkıp bugün belirgin olmasını da anlamadim

Canim zaten bu testler bir gün sonrası yumurta olacak diye gösteriyormus ben bayagi baktım belki ondan doktor yok demiştir sordun mu bunu yumurtlama öncesinde la artıyormus silik olunca yumurtlama oluyormus

Muayene oldum canım yumurta yok ki ortada çatlasın aradı taradı 9mm lik var bi tane ama Lh yükselmez bununla dedi.

cizgi de baya koyu ama ben birsey anlamadım benim de bu ilk test dnemem

Ama test pozitif resmen :O anlamadım valla

Test bozuk mu acaba

Bu akşam tekrarlıyım bakiim bozuk olunca genelde negatif yada yarım çizgiler çıkıyor diye biliyorum. Sebepsiz yere LH neden yükselir diye bakıyorum ama bişey bulamadım nette. Pko görünümü olsa yine bi ihtimal pozitif çıktı dicem o da yok :/

Anlamadım tatlım inan hamile olanların da pozitif çıkıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…