- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.421
Ağzından bal damlıyor kuzum ya inşallah ikinci ihtimaldirAyrıca hamis te olabilirsin o ihtimalde yok değil hani ; ) bekle bakalım ne olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağzından bal damlıyor kuzum ya inşallah ikinci ihtimaldirAyrıca hamis te olabilirsin o ihtimalde yok değil hani ; ) bekle bakalım ne olacak
Inşallah dua etAğzından bal damlıyor kuzum ya inşallah ikinci ihtimaldir
Pko veya düzensiz adetiniz var mıKızlar bana yardım edin 8 Mayıs'ta yumurtladım testlere göre ve 8.9.10.11.12 Mayıs olmak üzere peş peşe aynı saatte yaptığım testler çok silikleşmedi sebebi nedir bilgilendirirseniz sevinirim
Düzensiz adet var ana çok değil 1-4 gün arası oynama oluyor adetlerimdePko veya düzensiz adetiniz var mı
Yumurtlama günün 10 unda olmuş.Ufak bir kistin veya kilon var mı biraz o da etkileyebiliyor.Bende hamile kaldığım ay çatlama olunca t çizgisi tamamen silindi adete yakın ikinci çizgi kopkoyu oldu anında.2. Aykürtaj oldum ve bu ay ilk kez denedim.Yumurtlama sonrası tamamen silik olup şimdi adete yakın koyulaşmaya başladı senin de tamamen çatlayınca silik olması gerekiyordu.Ama hafif kilo varsa etkileyebiliyor ya da kist varsa.Düzensiz adet var ana çok değil 1-4 gün arası oynama oluyor adetlerimde
Kistte yok tatlım kiloda boyuma göre iyi 168 boy 54 kilo kafam çok karıştı bu arada canım 8 inde oldu yumurtlama t çizgisi daha koyu ve kalındı o günYumurtlama günün 10 unda olmuş.Ufak bir kistin veya kilon var mı biraz o da etkileyebiliyor.Bende hamile kaldığım ay çatlama olunca t çizgisi tamamen silindi adete yakın ikinci çizgi kopkoyu oldu anında.2. Aykürtaj oldum ve bu ay ilk kez denedim.Yumurtlama sonrası tamamen silik olup şimdi adete yakın koyulaşmaya başladı senin de tamamen çatlayınca silik olması gerekiyordu.Ama hafif kilo varsa etkileyebiliyor ya da kist varsa.
Bakayım bir tekrarKistte yok tatlım kiloda boyuma göre iyi 168 boy 54 kilo kafam çok karıştı bu arada canım 8 inde oldu yumurtlama t çizgisi daha koyu ve kalındı o gün
İlgin için çok teşekkür ederim canım sağol ben kan versem çıkarımı varsa gebelik pazartesi günüSelanikMuhaciri
8inde çatlama olsa 9 unda tam silik olması gerekiyor 10unda silik olmuş yani 8i ile 9 ü arasında bir çatlama olmuş ve 10 un erken saatlerinde yumurtlama olmuş sanırım şuan ayın 14 ü şuan test yapsan silik çıkması gerekiyor artık.Seninki yavaş yavaş düşmeye başlamış lh ın demekki.Hamilelik olursa yaklaşık bi 10 gün sonra lh testin pozitif verir. Benim yumurtlamadan sonra 9. Günüm bugün silik olup tekrar koyulaştı
Canim sen belli biliyorsun benim ovulasyon iki gün pozitif çıktı o iki günü de değerlendirdik sonraki gün silik olduğu için iki gün ara verdik sence hata mi ettik silik olduğu günde mi beraber olmak lazımBakayım bir tekrar
Yok Can'ım daha çok erken 1 hafta geçsin bi kendine de dikkat et.Agır işler etkileyebilirİlgin için çok teşekkür ederim canım sağol ben kan versem çıkarımı varsa gebelik pazartesi günü
Sen çift çizgiyi gördüğün gün ve silik olduğu güne kadar devam edebilirsin.Ama zaten 3 gün sperm kaldığı için düşünme hiç.Tutabilir.Ama silik olduğu gün asıl çatlama günü.Benim koyu olduğu gün ve silik olduğu gün devam ettim o ay tuttu.Ama eşimden dolayı problem oldu alındı kese.Canim sen belli biliyorsun benim ovulasyon iki gün pozitif çıktı o iki günü de değerlendirdik sonraki gün silik olduğu için iki gün ara verdik sence hata mi ettik silik olduğu günde mi beraber olmak lazım
Inşallah olmuştur Rabbim nasip eder umarım hepimizeSen çift çizgiyi gördüğün gün ve silik olduğu güne kadar devam edebilirsin.Ama zaten 3 gün sperm kaldığı için düşünme hiç.Tutabilir.Ama silik olduğu gün asıl çatlama günü.Benim koyu olduğu gün ve silik olduğu gün devam ettim o ay tuttu.Ama eşimden dolayı problem oldu alındı kese.
Yumurta Çataldiktan sonra dollenme olmuyor diye biliyordum ben öyle değil miInşallah olmuştur Rabbim nasip eder umarım hepimize
pic olduğunda dollenme 24 saat içinde olur. eğer dollenmezse 24 saat sonunda atılır. t cizgisi en koyu olur ve sonrası silikleşr. silikleştiği an pic anıdır yani yumurta kabından cıkar ve dollenmek için bekler.Yumurta Çataldiktan sonra dollenme olmuyor diye biliyordum ben öyle değil mi
sağolun keşke daha önceden bilseydim bunu çok üzüldüm şimdi inşallah olmuştur demek istiyorum ama olmadı heralde kaçırdık günü ; (pic olduğunda dollenme 24 saat içinde olur. eğer dollenmezse 24 saat sonunda atılır. t cizgisi en koyu olur ve sonrası silikleşr. silikleştiği an pic anıdır yani yumurta kabından cıkar ve dollenmek için bekler.
ne zaman pic oldu ve ne zamn ilişki oldu?sağolun keşke daha önceden bilseydim bunu çok üzüldüm şimdi inşallah olmuştur demek istiyorum ama olmadı heralde kaçırdık günü ; (
şöyle ki benim pic anından 60 saat önce oldu son ilişkim. oncesi de ilişki olmuştu içerde kaliteli spermler kalmıştır. yani önces ve sonrası her zaman şansın varıdr.S Sunny17 Canım üzülme bak şimdi atıyorum 1-2-3-4-5 olsun yumurtlama zamanın yani çizgi koyulaşmaya başladığı günler 1-2 belli eder 3 pik yaptığı gün oluyor ve pik den sonra 4-5 . Gün geliyor hamile kalma şansımızın ayda toplam 5 günü varmış e spermde 3 gün yaşadığına göre o Aralık'ta ilişki olmuş olduysa illaki döllenme gerçekleşmiş oluyor
O zaman yanlış bilmiyorum dimi tatlım :)şöyle ki benim pic anından 60 saat önce oldu son ilişkim. oncesi de ilişki olmuştu içerde kaliteli spermler kalmıştır. yani önces ve sonrası her zaman şansın varıdr.