- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #52.401
Evet bende stres yapmisim sanirim prolaktinim cikmis 2 aydir ilacta kullaniyorum simdi dusmus bakalim insallah kismetse olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 aydır evliyim yani10 evliyim ve 10 aydır istiyoruz
O hormon çıkınca ne oluyor kiEvet bende stres yapmisim sanirim prolaktinim cikmis 2 aydir ilacta kullaniyorum simdi dusmus bakalim insallah kismetse olur
Bana doktor ilk bir buçuk sene olmayabilir dedi çok kasmamak lazım aslındaO hormon çıkınca ne oluyor ki
Tedavi de olmuşsun inşallah gelir bebeginCanim prolaktin sut hormonu 25 ustu hamile kalmayi engelliyormus tabi bende bilmiyordum adetim gecikti doktora gittim meger 50 ye cikmis ondan olmamis 3 ay denedik niye olmuyo diyoduk bizde meger nedeni buymus stres etkiliyormus tabi
Yok canım nerde :) ben bir buçuk yıldır evliyim iki aydır bebek istiyoruz geçen ay testi beceremedim daha doğrusunu ben erken yumurtluyormusum takvim hesabı yanlış oldu bende bu ay iki çizgiyi gördüğün iki gün çalıştık şu an beklemedeyim inşallah olur ama pek ümidimde yok açıkçası bilmiyorum :/ınsallah bakalım sende ovulasyon testı yapmıssın kac ay yaptın varmı bebek sende
Yazarım elbette inşallahTabiki insallah olurda yazarim olursa sende yazda su testlerden umutlanalim
Bilmiyorum ; (Kızlar bana yardım edin 8 Mayıs'ta yumurtladım testlere göre ve 8.9.10.11.12 Mayıs olmak üzere peş peşe aynı saatte yaptığım testler çok silikleşmedi sebebi nedir bilgilendirirseniz sevinirim
Bende anlamadım bişeyBilmiyorum ; (
Benim de kafamı karıştıran durum senin düşündüğün gibi olması oldu canım ya napim ben şimdiValla aradan zaman geçse hamissin belki derdik ama bu kadar yakın olmasının sebebini inan bilmiorum bende aynı tarihte yumurtladım ama iki gün çizgi oldu sonra olmadı
Ama canım benim geçen ay adetime çok az zaman kala senin gibi Çizgiler çıkmıştı şimdi hatirladim zaten testte onlar negatif diyo belki şu az tukettigimiz için idrarda hormon yoğunlaşiyor olabilir çünkü vücutta hiç olmayan bi şey değil çok takma kafanaBenim de kafamı karıştıran durum senin düşündüğün gibi olması oldu canım ya napim ben şimdi