Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

1 hafta önce yumurtlama günümde denemeler yaptım,Adetime yaklaşık 1 hafta kaldı, Su gibi akıntım başladı şarıl şarıl.Bazen hafifte pempe rengi bulaşıyor.Kasığım, belim heryerim bir tuhaf, Çok tırsıyorumo_Oo_Oo_O

Arkadaşlar ovulasyon testi yaptığım zaman ilk başta silik çizgi çıkıyor ama bekletince pozitif oluyor . Bebek te düşünüyoruz acaba bekledikten sonra pozitifi vermesi normal mi bu testlerin çünkü bu ay yaptıklarımın hepsi bu şekilde çıktı neredeyse

Arkadaşlarım 4-5-6 nisan yumurtlama günlerimdi ve günaşırı beraberlik yaşadım.Sizce hamilelik testini ne zaman yapmalıyım, vajinismus hastalığını geçen ay yendim yani ilk doğru dürüst ilişkim, bu ay pek umudum yok lakin kısmet bakalım:KK48::KK48::KK48:

IMG_3069.JPG

Kızlar 9 ve 10.gün ilişki oldu. Bugün 11.gün ve silikleşti. Şimdi bugün de ilişki olması gerekir mi illa? Testler yukarda 16 sını ters koymuşum bu arada

Kızlar merhaba benim 15.gun ovulasyon testi en koyu çıkmıştı ben o gun yumurtladim diye dusundum. 16-17-18. Gunler silikti fakat bugun 19.gun ve son iki gune gore daha koyu..neden olabilir sizce?

Canım 18de pozitif değilmiş zaten. 19 pozitife daha yakın. İlk kez mi ovu testi deniyorsun? Sen bugünü değerlendir, yarınki teste de bakmak lazım. Aynı saatte yap testini yine.
Canım anlatamadimm..ben 15.gun en koyu cizgiyi gordum onun fotosu yok ama simdi atamadim. 16-17-18 de hiç yok kadar silikti cizgi bugun yine koyulaşmış. Aradan 3 gun gectikten sonra neden koyulasti onu anlamadim..

Ğnşallah. Test çizgisi c ile ya eşit ya da daha koyu olmalı. Sen gün aşırı çalış, bir sabah 10 dam sonra bir de akşamüstü restini bu arakar yap bakalım, nasıl ilerleyecek testin, bazı bünyeler farklı çıkıyor testte.
Denerim canim öyle de..tesekkurler..silik-pozitif-silik-pozitife doğru olunca anlamadim işte..hayirlisi bakalim yarin nasil çıkacak

X