Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Allah allah ben yumurtlamadan 14 gun sonra adet baslar diye biliyordum :)
Neyse işte denemeye devam tam gaz. Belimize kuvvet :)
yok canm oyle bsy mesela soyle dusun ben hem adetim basladigi gunden itibaren 11. gununde yumurtlyrm hemde adetime son 1 hafta kala 2. kere yumurtlyrm.. dusun mesela ozaman benm 43 gunde 1 adet olmam lazm 14 gun die vsy kesinlikle yok adet gunu yumurtlayan once yumurtlayan da var

ceviz ye acaba olck mi die dusunme kesnlikle braz yat bide aklnda bebek olmasn bebek yaparkn kendni olaboldgnce seebest birak olcak gorcksn
Aynen oyle yapmaya calisiyorum canim normalde bikac aydir yumurtlamam cok kötüydü cok şükür bu ay gezdim tozdum takmadim calisiyorum zaten yogunlukta pazartesi bi gittim doktora doktorum bile bejlemiyordu dozu arttirma planlarindaydi bi dahaki aya bi bakti yumurtan büyümüş ki dedi 21mm olmus bu hafta catlar büyük ihtimal ve pazara kadar anca 2 gunde 1 degerlendirebiliriz baska cansim yok bi haftaligina esim goreve gidecek hayirlisi ben saglikli bi sekilde yumurtlayayim da ne zaman olacagini Rabbim bilir

aynen canim hakknda hsyirlisi mubarek kandil gunu

ceviz ye acaba olck mi die dusunme kesnlikle braz yat bide aklnda bebek olmasn bebek yaparkn kendni olaboldgnce seebest birak olcak gorcksn
ceviz zaten kahvaltıda mutlaka yerim. henüz yeni başladığımız için bir panik yada stres durumum yok. sadece ay sonunda reglin başlamasıyla bir ufak hayal kırıklığı o da 2 gün sürüyor.hayırlısı artık..

Kızlar merhaba size bi sorum var cevaplarsanız çok mutlu olucam şimdi şöyle ben 1.5 senedir çock istiyorum ve ovulasyon testi kullanıyorum son 3 aydırda klomen ve ovitralle çatlama iğnesi kullandım ama olmadı bu ay kendim denedim tekrar ovulasyon testiyle ve 15 mart çarşamba yumurtam çatladı karnım ağrıyor dün adet olmam lazmdı ama olmadım hala gebelik testi yaptım negatif ovulasyon testi yaptım hafif bi koyulaşma var acaba ilaçların etkisiyle tekrar mı yumurtluyorum normalde adet zamanı çok silik çıkardı

Eklentiler

• image.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 76

15 marta ait testin var mı? En koyu eğer 15nde olduysa ertesi yada bir sonraki gün çatlama olmuş olabilir. Bazen adet zamanına yakın koyulaşma olabiliyor adet olmazsan 2 gün sonra tekrarlayabilirsin testi yada beklemeyip kan verebilirsin..

Hmm Salı akşam koyulaşmaya başladı çarşamba sabah çok koyuydu ve akşam üzeri yaptığımda baya açılmıştı rengi

Hmm Salı akşam koyulaşmaya başladı çarşamba sabah çok koyuydu ve akşam üzeri yaptığımda baya açılmıştı rengi

3 Ay klomen ve iğne kullanmışsın peki gebe kalamaman için dr. ne diyor? Ne gibi bir problemin var? Bahsettiğine göre 15.de çatlamış yumurtan ama aynı gün koyulaşıp silinmesi de ilginç geldi.

Kızlar bişey sormak istiyorum benim şu günler takvime göre yumurtlama günlerim.Kasığımda hafif ağrı ve şeffaf uzayan akıntımda var yani tüm yumurtlama belirtileri mevcut ama ovu testimde 2.ci çizgi çok silik çıktı.neden olabilir?

3 Ay klomen ve iğne kullanmışsın peki gebe kalamaman için dr. ne diyor? Ne gibi bir problemin var? Bahsettiğine göre 15.de çatlamış yumurtan ama aynı gün koyulaşıp silinmesi de ilginç geldi.
FF'de bu konuda ip ucu var cnm, karşına çıkabilir dikkat et, bunu anlatıyor,aynı gün koyulaşır silinmesini. Ben ovu testinde çok iyi değilim diye tam idrak edemedim anlattıklarını.

FF'de bu konuda ip ucu var cnm, karşına çıkabilir dikkat et, bunu anlatıyor,aynı gün koyulaşır silinmesini. Ben ovu testinde çok iyi değilim diye tam idrak edemedim anlattıklarını.

Hatta buldum http://secure.fertilityfriend.com/Faqs/Positive-OPK-the-same-day-as-ovulation.html

Kızçelerimmmm.32 gün üzerinden adet görüyorum.En son 13 martta adet oldum.Sizce şimdi yumurtlama günüm ne zaman.Ovulasyon testi yapıyorum 10 günden beri ama hiç çift çizgiyi koyu bir şekilde görmedim.

Kızçelerimmmm.32 gün üzerinden adet görüyorum.En son 13 martta adet oldum.Sizce şimdi yumurtlama günüm ne zaman.Ovulasyon testi yapıyorum 10 günden beri ama hiç çift çizgiyi koyu bir şekilde görmedim.
Bugün yarin olabilir bence takip etmeye devam edin

Kızlar sizce yumurtam çatlayacak mı?
Valla canim cift cizgiyi gordukten sonra siliklesmeye baslayinca catlamis oluyor diyorlar ama bende en son yaptığım da test 2 Gün cift cizgi cikti ertesi gün silinmisti bizde o günü degerlendirebildik yani sende bi kere de aksam yap istersen

32 gün üzerinden adet görüyorum.En son adet tarihim 13 mart.Yaklaşık 15 günden beride ovulasyon testi yapıyorum.Bütün kurallara uyarak yaptığım test birkere bile çift koyu çizgi vermedi.T çizgisi hep silik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…