- 26 Ocak 2012
- 1.300
- 1.113
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #51.921
Ovülasyon testi gebelik testi değildir. Keşke gebelik testi yapıp ona göre kan verseydiniz. Üzücü olmuş .Kızlar ovülasyon testi yaptım bu ay adet günüm bugün ovülasyon yaptım pozitif şüphelendim kan verdim negatif çıktı
Adette gelişen hormon geçti o zmn teste ne bilim. Ama bi karışıklık yok bence kafan rahat olsun , şimdiden sonra hergün yap, muhakkak çift çizgiyi göreceksindir tatlım. Bi de bu kadar panikleme rahat olcazki bebek olsun[/QUOTEqcaba hamile olBilirym ki ondan mi 2 cizgi hep 3 aydir deenyorz oomyor bilemdm kafam karisti simdi 6. gunu cift cizgler
7 ne canım
testim 7 tane vardi yetmcek simdi.7 ne canım
Cnm adet oldun mu sen durumlar nasil benim adetim cabucak bitti bu ay yaa neden boyle oldu anlamadimAmh bakılmadı benim bir tek o yapılmadı zaten gerek görmedi sanırım dr.
Cnm adet oldun mu sen durumlar nasil benim adetim cabucak bitti bu ay yaa neden boyle oldu anlamadim
Persembe adet oldum o gun sadece lekelenmem oldu cuma yogundu biraz ama cumartesi pazar hic yok dr gittim kisttin yok dedi acaba neden boyle oldu normalde benim 4 gun yogun olur 2 gunde ara arar gelir ve biter
Kızlar bende labo... marka test kullandım geçen ay ama kurallara göre ölçmeme rağmen kötülük yakalayamadım, ateş ölçümünde anlaşıldı ovu olduğu. Markadan mı, benden mi anlamadım sorunu. Acaba başka marka mı denesem, baktım da innovita diye başka bir marka varmış. Deneyen oldu mu?
Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.
Oy kelebeğim, selam canımBende laboguick kullandım hep ama geçen ay sipariş ettiğimden hiç memnun kalmadım hatta onun yanında gelen gebelik testini kullandım o yüzden inanmıyorum doğruluğuna :)
Oy kelebeğim, selam canım
Sen eşit koyulukk yakaladın mı?
4 saat sıvı içmeden test yaptım evvelki ay, işkence olması ayrı bir dert, üstüne üstlük eşit koyuluk da yakalamadım ve ovulasyonu kaçırdım.
Bende de C çizgisi hep dağıldı böyle sulu boya gibi. Sanki Kocaman bir artı işareti oldu.Eşit koyuluk yakaladım ama t çizgisi hep yarım çıktığı için anlayamadım. Bu ay iğne olduğum için çok üstüne düşmedim sonrasında ama iğne olmasaydım bende emin olamazdım sanırım. Burada labo ve başka marka test yapan oldu labo negatifken diğeri pozitifti ama hatırlamıyorum kimdi..
Ben değildim kuzumKızlar kimdi iki ayrı test yapan hatırlayan var mı?Coffeeturk senmiydin canım?
İdrarı fazla koymuşsun cnımBende de C çizgisi hep dağıldı böyle sulu boya gibi. Sanki Kocaman bir artı işareti oldu.
3 damla idi. 2 mi olsun?İdrarı fazla koymuşsun cnım
Ben iki yapıyorum kuzum. 3-4 te hep bozuluodu benimde3 damla idi. 2 mi olsun?
Tekrar sipariş ver o zmn canım, çnkü maalesef günleri yakalamamız için çifti görene dek denemek gerekiyor.daha adetin yeni bitmiş sanmıyorum kaçırdığınıtestim 7 tane vardi yetmcek simdi.nasil olck bilmyrm offf cok yoruldum saclarn beyazlayacak hep anormallikler kimsede yok bende ya erken yumurtladysam
Tesekkurler. Bundan sonra iki damlaBen iki yapıyorum kuzum. 3-4 te hep bozuluodu benimde
Bundan sonrası çok olmaz inşallah da hamile kalırızTesekkurler. Bundan sonra iki damla