Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

7

Persembe adet oldum o gun sadece lekelenmem oldu cuma yogundu biraz ama cumartesi pazar hic yok dr gittim kisttin yok dedi acaba neden boyle oldu normalde benim 4 gun yogun olur 2 gunde ara arar gelir ve biter

Cnm adet oldun mu sen durumlar nasil benim adetim cabucak bitti bu ay yaa neden boyle oldu anlamadim

Persembe adet oldum o gun sadece lekelenmem oldu cuma yogundu biraz ama cumartesi pazar hic yok dr gittim kisttin yok dedi acaba neden boyle oldu normalde benim 4 gun yogun olur 2 gunde ara arar gelir ve biter

Yok canım hala gelmedi benimki test de yapmadım yarına da gelmezse kan veririm diye düşünüyorum. Bence senin rahim kendini bebeğe hazırlıyor. Genellikle garip geçen regl ardından hamilelik geliyor :)

Kızlar bende labo... marka test kullandım geçen ay ama kurallara göre ölçmeme rağmen kötülük yakalayamadım, ateş ölçümünde anlaşıldı ovu olduğu. Markadan mı, benden mi anlamadım sorunu. Acaba başka marka mı denesem, baktım da innovita diye başka bir marka varmış. Deneyen oldu mu?

Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.

Bende laboguick kullandım hep ama geçen ay sipariş ettiğimden hiç memnun kalmadım hatta onun yanında gelen gebelik testini kullandım o yüzden inanmıyorum doğruluğuna :)

Bende laboguick kullandım hep ama geçen ay sipariş ettiğimden hiç memnun kalmadım hatta onun yanında gelen gebelik testini kullandım o yüzden inanmıyorum doğruluğuna :)
Oy kelebeğim, selam canım
Sen eşit koyulukk yakaladın mı?
4 saat sıvı içmeden test yaptım evvelki ay, işkence olması ayrı bir dert, üstüne üstlük eşit koyuluk da yakalamadım ve ovulasyonu kaçırdım.

Eşit koyuluk yakaladım ama t çizgisi hep yarım çıktığı için anlayamadım. Bu ay iğne olduğum için çok üstüne düşmedim sonrasında ama iğne olmasaydım bende emin olamazdım sanırım. Burada labo ve başka marka test yapan oldu labo negatifken diğeri pozitifti ama hatırlamıyorum kimdi..

Bende de C çizgisi hep dağıldı böyle sulu boya gibi. Sanki Kocaman bir artı işareti oldu.

testim 7 tane vardi yetmcek simdi.nasil olck bilmyrm offf cok yoruldum saclarn beyazlayacak hep anormallikler kimsede yok bende ya erken yumurtladysam
Tekrar sipariş ver o zmn canım, çnkü maalesef günleri yakalamamız için çifti görene dek denemek gerekiyor.daha adetin yeni bitmiş sanmıyorum kaçırdığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…