Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Valla benim hala ayni cnm ne kirmizi ne pembe siyah bazen kahve adet oldum diyemem tamamen dr ultrasyondan baktiginda kist yok dedi ama bilmiyorum neden boyle rahim filmmi cektircem dedim 950 tl narkozlu normalide 850 dedi cok pahali ya

Iyne oldugum ay yani ocakta tam anlamiyla 5 gun yogun kanamam oldu benim ama bunda bir gun bilr nerdeyse olmadi ara arar geliyir cnm

Valla benim hala ayni cnm ne kirmizi ne pembe siyah bazen kahve adet oldum diyemem tamamen dr ultrasyondan baktiginda kist yok dedi ama bilmiyorum neden boyle rahim filmmi cektircem dedim 950 tl narkozlu normalide 850 dedi cok pahali ya

çok pahalı gerçekten nerdeydin sen?

Umraniye hisar hospital hastanesi
ben hsgye niyetlendiğim ay hamile kaldığını öğrendim ondan çektiremedm ama çektirseydim şişli echomara gidicektm canım 500 tl anestezi yok ağrısız acısızmış makineleri işlem sonrası kanama fşnda olmuomuş genelde çektirenler çok memnun bi bak istersen karşıda da echomar varsa orayada bakabilirsin

Saol cnm saglikla al ins bebegini kucagina bu aydan gecsinde onumuzdeki ay cektircem zaten esime sorayim arastirsin bakalim nasilmis hastaneler onceden cektirmistim cok berbat birsey ama kurtajdan sonra acaba tikaniklik oldumu die korluyorum icimi rahatlatmak icin cektirmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…