- 26 Ocak 2012
- 1.300
- 1.113
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #51.901
Yumurta hep varolduğu için sanırım lh normalden fazla hep görünüyor testlerde. Pko değilim bilgim yok. Dün 19.günümdü reglime on gün var ve dünkü kasık ağrım beni korkuttuğu için belirttim acaba kist mi yapıo sağ tarafıma baskıyı, bacağıma vurdu çnkü bi ara, ama bugün hiçbişey yok. Kistten çok korkuyorum inşallah değildir. Bi forumda kist olsaydı dünkü testin negatif çıkmaz dediler biraz rahatladım açıkcası. Acaba neydi o baskı ?@wagen bende 30 günde bir adet oluyorum canım ama pko var bende de her pko düzensizlik yapmıyor bir sürü çeşidi var.. Benim yumurta gelişimi ve çatlamada problem oluyor.
Yumurta hep varolduğu için sanırım lh normalden fazla hep görünüyor testlerde. Pko değilim bilgim yok. Dün 19.günümdü reglime on gün var ve dünkü kasık ağrım beni korkuttuğu için belirttim acaba kist mi yapıo sağ tarafıma baskıyı, bacağıma vurdu çnkü bi ara, ama bugün hiçbişey yok. Kistten çok korkuyorum inşallah değildir. Bi forumda kist olsaydı dünkü testin negatif çıkmaz dediler biraz rahatladım açıkcası. Acaba neydi o baskı ?
çok nadir de olsa ayda iki defa yumurtlama sancısı çekip çatlayanlar var canım. bende okumuştum bir topikte biri yum takibi yaptırıyordu ve iki yumurtasının 3-4 gün arayla çatladığını söylemişti dr.u.. o nedenle yumurtlama haftası gün aşırı ilişki öneriyorlar, biri tutmasa biri tutar diye sanırım. bende zaten 1-2 yumurta zor geliştiği için yaşamadım ama olabiliyormuş.
Ben bu ay iki yumurta olduğundan zaten eminim , dediğin gibi testleri hatırla benim. Ama dün testte negative gördüm ve ondan sonra olunca kasık sancısı korktum açıkcası, bacağıma vurdu çnkü ağrısı. Her ay ayrı bi tecrübe yaşıyorum. Senin amh kaç peki?
Yumurta rezervine baktırmalısın, gerek görmedi ne demek? Öle kafasına göre karar veremezki dr un. Benim sıfırlarda değerim ama yumurtlamam ve düzenim normal hep. En azından yumurta yaşını öğrenmelisinAmh bakılmadı benim bir tek o yapılmadı zaten gerek görmedi sanırım dr.
Yumurta rezervine baktırmalısın, gerek görmedi ne demek? Öle kafasına göre karar veremezki dr un. Benim sıfırlarda değerim ama yumurtlamam ve düzenim normal hep. En azından yumurta yaşını öğrenmelisin
Doktorumu değiştirmek istiyorum ama çalıştığım için hiç vaktim olmuyor araştırmaya.. Yumurta takibini bile zorla yaptırdım. 3.gün testlerimi dışarda yaptırıp götürdüm vs vs.. Ona göre sorun benim beynimde, olmuyor diye boşa endişe ettiğimi düşünüyor.. son gittiğimizde beni eşime şikayet etti çok evham yapıyor diye. Bu ay adet olursam gitmeyi düşünmüyorum zaten. Ben ondan değilde o benden çok şey öğrendi 4 ayda
Peki eleştirini yaptın mı ? Gerçekten çok mu takıyosun beyninde? Öle değilse şayet evet bazı dr lar o yoğunlukta onu bunu karıştırıp bıkkınlıkla abartı karşılayabiliyolar bazı hastalarını.
ben 37 yaşındayım zaten 2 çocuğum var ama 2.den sonra rahimde yara yapışıklık pko ne varsa yaşadım. mirena kullandım 4 yıl o da rahim duvarında incelme yaptı tabii. tüm bunları biliyor pko diilsin fsh la lh arasında çok fark yok diyor. e2 24 çıktı normal ona göre falan işte. ben kafaya taksam bile dr diyip onca para verip özel muayenehanesine gittiğin insanın seni aydınlatıp soru işaretlerini yok etmesi gerekmez mi? ben ordan daha fazla soru işaretiyle ayrılıyorum sonrasında da mecburen araştırıp testleri yapıp götürüyorum. Bu nedenle de evhamlı diyor bana
kizlar nokur bana da cvp verin bugun adetim 5. ve son gunu normalde 26 gunde 1 adet oluyrm yumurtlama tarihimi anlamak icin ovelasyon testi aldm bugun ve yaptm adetim son 5. gunu iki cizgi cikti poztif cizgisi diger cozgiden cok daha hafif acik renkli ama ikiside belirgin napyim smdi ben bukadar erken pozitiflesirmi akil verin iliski olmali mi nasil etsem...
Yaptım canım bu sabah negatif malesefkiBen silik çizgi gibi görüyorum sanki :) foto net değil bir de testin üstünden baya zaman geçtiği için renk değişimi olmuş. Sen daha net görürsün silik varsa hamilesin. Yarın sabah bir daha yap test varsa elinde.
Bu sabah yeni test yaptım negatif çıktı canım olsaydı bişey bugünkinde cıkardı dimi gerçi daha bata 5 gün vartestin üzerine su tut buharlaşma sarılığı gitsin tekrar yükle bakalım
kizlar nokur bana da cvp verin bugun adetim 5. ve son gunu normalde 26 gunde 1 adet oluyrm yumurtlama tarihimi anlamak icin ovelasyon testi aldm bugun ve yaptm adetim son 5. gunu iki cizgi cikti poztif cizgisi diger cozgiden cok daha hafif acik renkli ama ikiside belirgin napyim smdi ben bukadar erken pozitiflesirmi akil verin iliski olmali mi nasil etsem...
adetim bitmedi ya o sebeptenOlabilir de olmayabilir de canım. İlişkiye girmeye başla zaten, neden bu kadar takıyosunki ? Bu gece ilişki yap testlere de devam et
Normalde erken bi dönem yumurtlamak için. Ama şahit olduğum kadınlar var adet bitiminde ilişkiyle hamile kalan. Bugünkü testin nasıl çıktı pekiadetim bitmedi ya o sebepten
simdi yaptim dun aksamkine gore t cizgisi hafif daha silikNormalde erken bi dönem yumurtlamak için. Ama şahit olduğum kadınlar var adet bitiminde ilişkiyle hamile kalan. Bugünkü testin nasıl çıktı peki
Adette gelişen hormon geçti o zmn teste ne bilim. Ama bi karışıklık yok bence kafan rahat olsun , şimdiden sonra hergün yap, muhakkak çift çizgiyi göreceksindir tatlım. Bi de bu kadar panikleme rahat olcazki bebek olsunsimdi yaptim dun aksamkine gore t cizgisi hafif daha siliknapcm bilmyrm anlamdm gittikce yok olacak gbi