- 20 Şubat 2015
- 3.002
- 3.274
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #51.941
Amin cnm insallah kisa zamandaBundan sonrası çok olmaz inşallah da hamile kalırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm insallah kisa zamandaBundan sonrası çok olmaz inşallah da hamile kalırız
Ben bu ay ki testlerimi görevlerimi çalışmalarımı bitirdim, derslerime iyi çalıştım ve son 6 gün kaldı adete, beklemedeyim. İnşallah bu ay son yapışım olur bu testleri , çnkü takip olayı hayli zor.Amin cnm insallah kisa zamanda
simdi yaptm gittikce azaliyor koyu renk yarin hic kalmxk gbiTekrar sipariş ver o zmn canım, çnkü maalesef günleri yakalamamız için çifti görene dek denemek gerekiyor.daha adetin yeni bitmiş sanmıyorum kaçırdığını
Hakkisin. Surec cok yiprstici. Ben evvelsi ay ovu testi uyguladim. Ama 4 saat sivi almadan durmak zor vallahi. Insallag senin de bu ay son olur.Ben bu ay ki testlerimi görevlerimi çalışmalarımı bitirdim, derslerime iyi çalıştım ve son 6 gün kaldı adete, beklemedeyim. İnşallah bu ay son yapışım olur bu testleri , çnkü takip olayı hayli zor.
valla cnm bnde int sipars ettm dun n11 daha uygun gbi geldi bna gelnce denycm iste bide dijital geblk teski aldm bakalm bnde senn gbu ekim aynda dusuk yaptm kasimdan beri istyrz amaseninki planli gebelikmiydi. belki aynisini denesen yine tutarMerhaba kızlar. Ben Ekim ayında 10 haftalik bebeğime düşük yaptım. 8. Haftasında gelişimi durmuş. İlaçla düşürdüler. Ve dusukten sonra 1 ay korunmadik. Her ay oldu mu olmadı mı diye düşünmekten yorulduk. Sizce ovulasyon testi almalimiyim ? Gittigidiyordakiler ne kadar güvenilir?
Merhaba kızlar. Ben Ekim ayında 10 haftalik bebeğime düşük yaptım. 8. Haftasında gelişimi durmuş. İlaçla düşürdüler. Ve dusukten sonra 1 ay korunmadik. Her ay oldu mu olmadı mı diye düşünmekten yorulduk. Sizce ovulasyon testi almalimiyim ? Gittigidiyordakiler ne kadar güvenilir?
ismi neydi canim ya ben de bsy sparisbettimde adi su arkadasin bahsettigi sulu boyq gbi olan sanrm moralm bozulduCanım ovülasyonnet ten aldım ben.Kapıda ödemeyle iki gün sonra elime geçti. Gayet memnunum.
Laboquick canım benim kullandığım markaismi neydi canim ya ben de bsy sparisbettimde adi su arkadasin bahsettigi sulu boyq gbi olan sanrm moralm bozuldu
bende ondan siparis ettim memnunmusunLaboquick canım benim kullandığım marka
valla cnm bnde int sipars ettm dun n11 daha uygun gbi geldi bna gelnce denycm iste bide dijital geblk teski aldm bakalm bnde senn gbu ekim aynda dusuk yaptm kasimdan beri istyrz amaseninki planli gebelikmiydi. belki aynisini denesen yine tutar
Memnunum canım, işimi görüyor sonuçta.bende ondan siparis ettim memnunmusun
ayni benmki gbi olmus seninkide neyse insallah tez vakitte kavusuruz canm Allah buyukYok canım planlı değildi. 1 aylık evliydim. Üstüne adet görmüştüm. Adet gördükten 10 gün sonra çok az bi kanamam oldu sağlık ocağına gittim ebe ile konuşmak için oda test yap belki hamilesindir dedi yaptım ve pozitif çıktı. Sonra da 10 haftalikken düşürdüm. Şimdi de yeniden olabilmesi için çabalıyoruz işte Rabbim herkese hayırlı evlatlar versin inşallah.
canim merak etme benmki de oyle oldu adetim biter biztmez basladim koyu cizgi ilk yaptigimdi donra gittikce kayboldu asanrm ben adetten hemen sonra yumurtluyitum. seninkibde daha cok acik rengi hergun yap t cozgisi koyu olana kadar yurtlaman olmamis demekms sadece fh yukselmeye baslams demek bu renk galibaKizlar yardim edin ilk defa ovulation testi kulandim ama yanliş kulanmisim yinede 2 cizgiyi gordum yumurluyomuyorum demek ve bugun adettim biteli sadece 2 gun oldu bugun ve dun degerlendirdim bugunde deyerlendirmem lazim mi bu arada munkunmu adetten bittikten hemen 2 gun sonra yumurtlamak
:) iyi bariMemnunum canım, işimi görüyor sonuçta.
Tamam anladim teşekkür ederim cevap verdiyin içincanim merak etme benmki de oyle oldu adetim biter biztmez basladim koyu cizgi ilk yaptigimdi donra gittikce kayboldu asanrm ben adetten hemen sonra yumurtluyitum. seninkibde daha cok acik rengi hergun yap t cozgisi koyu olana kadar yurtlaman olmamis demekms sadece fh yukselmeye baslams demek bu renk galiba
ayni benmki gbi olmus seninkide neyse insallah tez vakitte kavusuruz canm Allah buyuk