Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bir an cok usuyorum sonra bir sicak basiyor su gibi terliyorum ama adrt olacak gibi belim agriyor o kadar cok yorgunum ki artik rabbime dua etmekten baska elimden bir sey gelmiyor ne kadar zor caresiz olmak sol kasigimda agri vardi umut ettim dun gittim ve baktirdim kanda demekki birttilere takilmamak gerek cnm sakin belirtilere takilma

ama 12. güne kadar pozitif çıkar diyolar.. bu yaptığım önceki günden daha silik sanki yani ben yanyana getirince farkı anlayamıyorum ama fotoğrafta önceki daha belirgin görünüyor.. Canım benim duaların için çok teşekkür ederim. Bu ay da sonuç alamazsak ramazan sonrasına kadar bırakalım diyor eşim. Allah'ım hepimizin duasını kabul etsin inşallah
Ins sen guzel haber veririsin cnm

kızlar ben bu sabahda test yaptım hiç bişiy yok ben pes ediyom çok yoruldum çok sıkıldım piskolojim bozuldu ya offfffff ben hiç anne olmıyacakmıyım yoksa ?2:KK61::KK61:

Bir an cok usuyorum sonra bir sicak basiyor su gibi terliyorum ama adrt olacak gibi belim agriyor o kadar cok yorgunum ki artik rabbime dua etmekten baska elimden bir sey gelmiyor ne kadar zor caresiz olmak sol kasigimda agri vardi umut ettim dun gittim ve baktirdim kanda demekki birttilere takilmamak gerek cnm sakin belirtilere takilma

insan umut ettikçe ister istemez vücudundaki en ufacık seyrimeyi ağrıyı hissediyor. Bizimkide o hesap kafamıza taş düşse ya adetten ya bebekten dicez :KK70:

yok hayır loboguick adlı bi test gitti gidiyordan almıştım

Hatırladığım kadarıyla iğne de olmadın sen, adetine 5 gün vardı değil mi? Bu testlerle adete 1-2 gün kala bile çok silik çıkıyor sonuç. Biraz daha bekle yada prediktörün 6 gün öncesini al canım.

Hatırladığım kadarıyla iğne de olmadın sen, adetine 5 gün vardı değil mi? Bu testlerle adete 1-2 gün kala bile çok silik çıkıyor sonuç. Biraz daha bekle yada prediktörün 6 gün öncesini al canım.
evet vanım aynen dediğin gibi iğne olmadım ya bişiy sorcam nen ayın 16 sında ovalasyon testi yaptım iki çizgi çıktı sonra 19 ve 20sinde tek çizgiydi sonra bidaha çok akıntım olunca tekrarladımtesti 23 de iki çizgi çok koyuydu 25 de yine tek çizgiydi hatta yazmıştım buraya acaba hamilemiyim diye o tek çizgi olunca akıntımda kesildi şimdi çok az kıremsi bi akıntı var swnce ikikezmi yumurtladım

evet vanım aynen dediğin gibi iğne olmadım ya bişiy sorcam nen ayın 16 sında ovalasyon testi yaptım iki çizgi çıktı sonra 19 ve 20sinde tek çizgiydi sonra bidaha çok akıntım olunca tekrarladımtesti 23 de iki çizgi çok koyuydu 25 de yine tek çizgiydi hatta yazmıştım buraya acaba hamilemiyim diye o tek çizgi olunca akıntımda kesildi şimdi çok az kıremsi bi akıntı var swnce ikikezmi yumurtladım

Çok nadir de olsa bunu yaşayan var. Genellikle adete yakın pozitif çıkması gebelik şüphesi oluşturuyor fakat 25.de silinmemesi gerekirdi öyle olsa.

Arkadaşlar benim yumurtalar çatlamadı mı hala sizce ? :kahve: Adetin 16.günündeyim.27-28 siklusum.

Eklentiler

• IMG_2783.JPG
    IMG_2783.JPG
    42,4 KB · Görüntüleme: 86
IMG_20170227_165632.jpg

Hamileyim :anneadayı:
Değer aralığına göre sonucum normal görünüyor sanki. Doktor da çok yeni daha dedi. Tekrar gidicem bakalım. Eve gelince de idrar testi yaptım :) bu kadar koyu beklemiyordum açıkçası :)
Kızlar en kısa zamanda inşallah siz de güzel haberler alırsınız. Allah isteyen herkese nasip etsin

Eki Görüntüle 1959727

Hamileyim :anneadayı:
Değer aralığına göre sonucum normal görünüyor sanki. Doktor da çok yeni daha dedi. Tekrar gidicem bakalım. Eve gelince de idrar testi yaptım :) bu kadar koyu beklemiyordum açıkçası :)
Kızlar en kısa zamanda inşallah siz de güzel haberler alırsınız. Allah isteyen herkese nasip etsin
tebrik ederim canım darısı başımıza inşallah birgün bizde burda paylaşırız müjdeli haberi bata gaç gün var ken yaptın testi belirtiler nelerdi

tebrik ederim canım darısı başımıza inşallah birgün bizde burda paylaşırız müjdeli haberi bata gaç gün var ken yaptın testi belirtiler nelerdi
Teşekkür ederim :) inşallah haberlerinizi alıcaz.
Benim döngüm normalde 28-30 gibi. Bugün 31. Günümdü. 7 gün önce idrarda test yapmıştım. Negatifti silik bile yoktu. Demek ki hcg çok salgılanmamış o zaman. Belirtilerim yumurtlama günümden beri kasık ağrılarım hiç dinmedi. Göğüslerim aşırı hassas. Birkaç gün önce kesik süt gibi derler ya o şekilde az bir akıntım oldu.

X